Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ayşecim cnm bende aynı belirtileri yaşadım ama bak hamileyim.ben hala bile donuyorum.ev sıcak olmasın aragmen ısınamıyorum.düşün eşim akşamları şortla yatıyo ben en kalın pijamalarımı giyiyorum üstüne kalın bi hırka ayklarıma çorap patik çift katlı yorgan onun üstüne battaniye ama bi türlü ısınamıyorum hele ayaklarım o yorganın içinde bile buz gibi düşü artık.eşimbenimle dalga geçip duruyo senin kanın donmuş diye.ayrıca benim hamileliğimin 3 ayı bitene kadar sağ kasığımda sürekli bi agrı olkdu durdu ama doktor bu duruma normal dedi çünkü tüp hasarlıymış seninde öle olabilir o yüzden canını sıkma inşallah herşey güzel olacak tatlım ben inanıyorum sende inan

mrba arkadaşlar ben çok hastayım bugün karsığımda müthiş bi ağrı var bu dış gebelikten sonra yumurtlama günlerinde oluo sanırım ama dayanılcak gibi değil ama benim dış gebelik sağda oluşmasına rağmen sol tarafım müthiş ağrıo yaaaa sizdede oluyormu merak ettim...

Benim deger bugün 106 :)))
sonyassss sabır lütfen biraz sabır. Ben ne ağrılar çekiyorum ki
Ağrı eşiğim yüksektir... Ne yapalım sabredeceğiz

Evet sonyas arkadaslardan bunu çok duydum. Sag yaşayıp sol
tarafları ağrıyordu. Ben iki dış gebeliği de solda yasadım ve sol
tarafım agriyordu/ ağrıyor. Bazen aniden sag tarafıma şiddetli sancı
giriyor. Bu dış gebelik omuzbaslarinin da ağrımasınA neden!
Tetkkikler tam ise, beta düşüyorsa geriye kalanlar için sabretmemiz lazım.
Benim onceki dış gebeliğimde adetlerim hemen duzene girmesine raagmen
hayatim boyunca çekmediğim rahat geçirdiğim regllerim, ağrılı geçmeye
başladı. insaellah sıkıntıların hemen gecer.

Son düzenleme:
Aaa bu ne ya, hakikaten kimse yok. Degerim 106'ya düşmüş
diyorum kimse duymadı mı?!!!!

slm eminecim gözün aydın değerin baya düşmüş cnm allahın izniyle yakında sıfırlanır ve sen yine geri sayıma başlarsın çocuk için arkadaşım.umarım bu kez allah gönlüne göre verir.ben bizim oğlanı bilgisayardan uzak tutmaya çalışıyorum çok fazla çizgi filim izliyo ve hiç kalkmak istemiyo o yüzden bilgisayar bozuldu dedim bugun hiç giremedim şimdi uyududa öle giriyorum yani bikaç gün unutana kadar pek giremeyebilirim arkadaşlar.ama benim dışında diğerleride yok ortada hayırdır bende merak ettim doğrusu

Pazar desem Pazar da değil, birden kıran girdi topigimize.
Sagol akimera sanırım Salı gibi sifirlanmis olur, ben de kontrole
gideceğim bakalım ne halde içerisi:)))
evet benim yeğenler de trt'nin yeni açtığı cocuk kanalına bı takılıyorlar
kumandayı general gelse alamıyor, öyle sıkıntı var. Abimler kanalı sildi
ama ne care iniyorlar bir kat aşağı babannesi kiyabilir mı? Biliyorlar
babanne varken babanın lafı gecmez. En kötü şey, evde büyük varsa
cocuk seni hiç saymıyor. Bı de benim annem otoriterdir. Böyle bize asla
izin vermediği seyleri bı bakıyoruz torunlara seve seve sunuyor. Bı deli
oluyorum sormayın. Torun baldan tatlidir da... Annemin de bundan
etkileneceğini hiç ummazdim:))

günaydın kızlar.bağlantıda sorun var ilk gönderdiğim msj gitmedi inşallah bu gider.
eminecim değerin düşmesine çok sevindim.inşallah birkaçgüne kadar tamamen sıfırlanır.
ayşecim sende en doğrusunu yapıyorsun oğlunu böyle şeylerden biraz uzak tutmakla.benim görümcemin 2 oğlu var ve ikiside bilgisayar oyuunları hastası.çocukla yemiyor içmiyor bilgisayar oynuyor.ne ders umurlarında ne başka şey.hastalık derken abartmıyorum gerçekten bu bir hastalık bence.çünkü bilgisayarsız nefes alamayacak hale gelmişler resmen.o yüzden çok doğru yapıyorsun temkinli davranmakla.sonra bağımlıklık derecesine geldiğinde vazgeçirmek dahada zor.

En önemli olguyu; iletişimi ogrenemiyor cocuklar. Biz neler
yapardık çocukken, bunları duşununce şimdiki cocuklar icin
çok üzülüyorum. Gerçi hersey ebeveynlerde bitiyor. Ben yemeğini
bilgisayarın basına getiren anneler biliyorum.

merhaba kızalr ben geldiyimde kimse yok niye acabaCADIARZU eeb ugün gelin emine işllah te z amnda kurulursun şu betadan 0 olur ben çok heyacanlıyım 2 günüm kaldı bu belirilerde uhaf bazen çok oluyor baznde hiç olmuyor anlamdımki ne den adetmi yoksa geblikmi olacak işllah geblik olur
adt olsamda üzülmme ALAALHIN işi ne yapalım zorlamı olmuyorsa millet istemiyor hep hamile kalıyor biz bu kadr istemmemize rağmen olmuyor off belkide daha zamanıda vardır ma ne yapalım aceleciyiz oğlum benn i çok üzüyor beyefendi sıkılıyor nereye göürsem bu soğukta sürekli evle meşkul mahfoldu evvam okdarda ttalıkiendini sevdiriyor galiba ben pek iyi bi anne değilim sözüm şimdiden geçmiyor ne istedse bize yaptırıyor off kızlar nedense canım çok sıkkın

herseferde test yapıyorum çıkmıyor hayal kırıklığın auğruyorum onda ai bekliyorum 2 gün en ekaldıki canımm

Ayse uzulme sıkma kendini hersey olacağına varır sen ne dersen de.
Bence şimdiden ipleri eline almalısın annelik zor şey. Senin erken
basına gelmiş hunun guZelligi de var böyle sıkıntıları da. Ama muhabbet
edilecek veya şakaya vurulacak birsey değil. Bir sekilde bunun yolunu
bul derim. Bizler öyleyi iste cocuk sevmenin herseyine evet demekle
olduğunu düşünüyoruz bazen ama öyle değil. Evet dedikce mutlu olur
eksiği olmaZ diyoruz ama değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…