Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

aayasmin nihayet senide gördük mmenun oldum miyon tüplimiisn ban öyle geldi güzelmişsin geiye kim kaldı tğab zaten ben görmüşüm fatmabneim oğlum esmer hemde çok

O buzun üstüne lapa lapa kar yağıyor. Biz de esimle yürüyüşe çıktık
müthiş! Yerler pırıl pırıl parlıyor. Gece karda yürümek çok güzel :)))

aayasmin nihayet senide gördük mmenun oldum miyon tüplimiisn ban öyle geldi güzelmişsin geiye kim kaldı tğab zaten ben görmüşüm fatmabneim oğlum esmer hemde çok

evet ayşecim minyon tipliyim allahtan yaşımı pek göstermiyorum yani herkes öyle söylüyor.sen gördün tuğbayı ama biz göremedik.artık gelince ondnda fotoğraf isteriz.oğlun fotoda sarışın gibi ondan dedim.dmek esmer ha.iyi iyi büyünce çok yakışıklı olur :))

Evet gercekten minyonsun. Hepiniz tahmin ettigim gibi çıktınız:))
çok iyiyim Fatma umarım sen de çok iyisindir?! Sen bu saatte iste
mi oluyorsun?

gnydın kızlar.bakıyorumda bugun erkencisiniz.bu arada fatmacım nihayet seninde resmini gördük çok memnun oldum.gerçekten çok şirin gözüküyosun.allah ailene ve kocana bağışlasın seni.maşallah diyim bari :)) eminecim sen nasılsın hayatım.antremanlar nasıl gidiyo

ayşee sende bu satte burdasın haa.burda nasıl yağmur var felaket.sabah yataktan çok zor kalktım.burdada ısınma olayı oralar kadar problem değil ama klimayla ısıdığımız için sadece 1 oda sıcak ( bu havada bu satte şimdi uyuyor olmayı istedim.

evet cnm bende senin yerinde olmak istemezdim.yani bu saatte işte olmak istemezdim.ben her sabah 5 te kalkıyorum.namaza kalkıyoruz eşim kahvaltı yapıp işe gidiyo yiğitte 5.30 da kalkıyo bidahada öğlene kadar uyumuyo dolayısıyla benim günümde çok erken başlıyo.burda yağış yok ama hava çok soğuk.çocuk biraz rahatsız ama doktora bile götürmek için çıkamıycam dahada hasta ederim acayip soğuk var.bu arada bebişimin ultrason resmini koydum kızlar bebişim albümünün içinde.ama çok küçük olduğu için pek net ve güzel çıkmamış.millet hep 30.haftalarda çektiriyomuş.benimki daha 19 haftalık.dua edinde allah sağlıkla tamamına erdirmeyi nasip etsin kızlar

:)))
antrenman yapamıyorum ayse, yasak! Methotrexate etkisini
bitirene kadar yasak. Normal antrenman yapmıyorum ağırlık da
çalıştığım için yasak. Kanayan yara!!! Ama sabır:)))
dışarısı ne kadar soğuksa ev bı o kadar sıcak. Benim sıcağa alerjim
var ve bu bir problem. Esim işitmesin diye petekler açık ben de alerjimle
uğraşıyorum. Bekarken benim odamın peteğini sokturmustum, hiç kullanmadığım şey.
Evli de olsam yatak odamın peteğini açamam çünkü alerjim uyurken
daha fazla azıyor. Eşi de peteği acalım diyor surekli ama ben bekarken
kıs gunü odamın camını açtığımı bilirim:))) herhalde tek uyusmZligimiz bu:)))

Eee çok cirkinmis bu:))))
ne güzel bir bebek buyutuyoruz, böyle resmini görünce
daha çok heyecanlandim şimdi:))) ama onu güzelleştirmemiz lazım
sanırım havasizliktan:)))))

daha iyi işte nazar değmez oğlışuma.:)) inşallah senin bebğin çok güzel olur cnm.allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsinde varsın çirkin olsun napalım.siz benim yiğitimi ilk doğduğunda görseniz 8 aylık doğdu 2 kiloydu ve çok çirkindi ama şimdi çok tatlı bi bebek oldu bak onunda ilk halini yollıyımda görün

ayşecim böyle görünce insan bi mucize tabıklık etmiş gibi oluyor.zaten mucizetabiki.ne kadar güzel ya allah bizede tattırır inşallah bu duyguları.ya gerçekten ailelrin hakkı ödenmez.kendi hayatından çok çocuklarını düşünüyorsun ve onlar için yaşıyorsun resmen.düşünsene ayşle ilerde oğulların birini sevecek evlenecek ya ben kimseyle paylaşamam benden çok yada ben kadar başkasınıda sevmesine dayamnamam gibi geliyo.

bende kimselerle paylaşamam fatmacım nolucak bilmiyorum.askere bile yolklayamam heralde kesin arkasından bende giderim gibi geliyo :)) bu arada internetimde sorun var kızlar süzrekli kesilip duruyo zor girdim ama çıkmam lazım oğlum çizgi filim izlicem diye tutturdu bilgisayarda sıra onda yani snr yine görüşürüz öptüm byee

Ayse!!! Normal çirkinlikten bahsetmedim, cicis çirkinliğinden bahsettim...
Biz dogurttuumuz cocuklara öyle diyoruz da

biliyorum cnm merak etme.bende şaka yaptım zaten.üstelik bende öle severim bütün çocukları.yani kendi oğlum dahil hep çirkin şey sen nekadar çirkinsin derim.birazda nazardan korkarım.gerçi çok denedim benim nazarım gerçekten değmiyo renkli gözlü olmama ragmen ama yinede alışkanlık işte çirkin demek daha hoşuma gidiyo.gerçi bazı insanlar bozulabiliyolar bu duruma.ciddi zannedip üzerlerine alınıyolar sanırım.bunda alınacak ne varsa :))

bu arada yiğitim bebeklik halini ve şu anki halinide attım bebişim dosyasına onada bakın kızlar ilk nasıldı şimdi nasıl :))

bu arada yiğitim bebeklik halini ve şu anki halinide attım bebişim dosyasına onada bakın kızlar ilk nasıldı şimdi nasıl :))

Amannnn maşallahhhh maşallahhhhhhhhhh canım benım Allah nazarlardan korusun sende cok uzelsın yiğidin de. bebişin ultron resmıde. Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın tez zamanda bizede nasip etsin

benim resimden tanıma ve benzetme özürüm vardır ama
ayse cocukların birbirine benziyor:))) biz daha o cocuğumuz doğsa
kime benzer bilmiyoruz. Esim beni kızdırmak için sarisin olurlar sizin
aile hep sarı diyor ama ben esimin genlerine de güveniyorum:)))
gerçi Gönül zenci/ melez kadar esmer ister ama o kadarı benden çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…