Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Eniyisi sağlıklı olsun erkek olsun gerisi önemli değil:)))

Sonyas nasılsın bugün?
Keyifli birseyler yap:))) yalnız kendin için....

teşekkür ederim tunemicim grip olmam dışında başka bir problem yok ara ara gidip geliyorum bi uzanıyorum bi geziniyorum... sen nasılsın ... bu arada epey kaynatmışsınız hızınıza yetişemiyorum valla fotoğraflar falan :) ....

Doğrudur:) gecmisolsun portakal mandalina limon falan tuket.
Ben çok iyiyim sagol

t ederim canım ... ilaç kullanıyorum tabi meyvelerle ve bitki çaylarıylada destekliyorum .. değerin ne alemde canım ne zaman baktıracaksın bthcg ye...

merhaba kızalr nasılsınız bugün ayşe galiba bu renli ultrason aaaa çok değişik yya şimdi karnında AALALAH tez zamnda sağlıklı bi şekişlde doğursun dün akşam anidn sağ kasığıma çok ama çok kötü ağrı geldi belimede vyrdu ama solda bişey yok sabaha kadr uyumadım elşim doktora gidelim dedi gitmedim geçer dedim ama bugün yin eaynı ağrı şidetli geliyor geçiyor yin ewaarda gelior dış gebelik ağrısı gibiydi sabbah kadr üşüdüm offf adetimde 4 gün alkdı belkide onun belirtisidir geblik ve adet belirtisi aynı oluyor zaten beklemk köü işllah gebyimdir ve sağlıklıyımdır neyse kimse yok bekliyorum sizi

Ayse bir gebelik testiyaptir lütfen. Varsa belli olur zaten.

Hipatia degerime baktirmadim henüz insaellah su keyf-i günlerimizde
esimle kafamızı kaldırabilirsek)

Ayse bı gebelik testi yaptır. Gerçi benim adet gunüm 3 gün geçmişti
yaptırdığında sonuc 0.5'ti hatırlıyorsanız bir kaç gün sonra da 6.7 olmuştu
sağlıklı bir gebelikse deger de yüksek olur ne bilim. Yaptır iste. Merkesdeydin
sen?!

Hamileysen ise bak:))) dur ya su Seyit Gorkem'in resmine sık sık
bakalım:))

mrb kızlar.baya kaynatmışsınız.hipatia geçmiş olsun.bol bol dinlen.gribin en iyi ilacı dinlenmek.
ayşe sende kan testi yaptırsana.adetini beklemek daha iyi ama için rahatlar hiç değilse

Amannnn maşallahhhh maşallahhhhhhhhhh canım benım Allah nazarlardan korusun sende cok uzelsın yiğidin de. bebişin ultron resmıde. Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın tez zamanda bizede nasip etsin

allah razı olsun tatlım benim.sende çok güzelsin kesin bebeğinde senin gibi çok güzel olur.allah tez zamanda sanada ve diğer kızlarada bu duyguyu tattırsın inşallah:Saruboceq:

cnm bencede benziyolar ama doğduğunda nasıl bişey olacak allah bilir.bu arada biliyomusun bende evlenene kadar hep sarışındım.çocukluğum hele hep sarışın olarak geçti genç kızlığımda kumrala döndüm biraz evlendiğimde artık dayanamadım sarışınlığa ve saçları siyaha boyattım daolayısıyla kaşlarda öle.ailemde hep sarıdır.eşim ve aileside kumraldır ama oğlumuz sarışın doğmadı kural doğdu ve kahverengi gözlü.halbuki ve ben ve ailem olduğu gibi yeşil ve mavi gözlülerden oluşuyoruz.yani senin eşinin ailesi sarışın olabilir ama bebğinin esmer olma şansıda yüksek belli olmaz ama inşallah bebişler allahtan dilediğin gibi olur.bak bebişlerin demişim ikizşerinmi olacak acaba hıı??alkisalkisalkis

ayşecim sanada çok geçmiş olsun cnm.tam hastalık havası.kendine çok dikkat et sende iyi olmasan oğluna kim bakar senin gibi.onun için iyi olmalısın tatlım.bu arada biliyomusun benim seyittede çok sancım vardı yani çok agrı giriyodu dış gebelik geçirdiğim kasığıma.hatta hatırlarsanız hep kesin dış gebe oldum diyodum artık o kadar korkmuştum yani.ama normalmiş bu yani diğer taraftan hamile kalsanda diğer taraf hasarlı olduğu içinoırada ağrı olma ihtimali varmış.ayrıca bende çok üşürdüm hala donuyorum valla.evde kaç kat dolaşıyorum bide battaniyelere falan sarılıyorum ısınmak için.düşün eşim akşamları şortla yatıyo ben kalın pijamalar çorap patik hırka falan giyiyorum bide üste çift katlı yorgan battaniye falan alıyorum düşün artık o kadar donuyorum yani.dmek istediğim hamile olma ihtimalin yüksek.umarım ölesindirde.bakalım bize güzel haberler vericenmi bikaç gün içinde.sabırsızlıkla beklicem.,inşallah allah gönlüne göre verir cnm.ssizin için inanın hep dua ediyorum

ayşecim sanada çok geçmş olsun.bu arada üşümekte hamilelik belirtisi.ben hala çok üşüyorum.ayrıca seyite hamile kaldığımda benimde sağ kasığımda çok sancım vardı kesin dış gebeyim diyodum ama normal bi durummuş bu.çünkü diğer taraflarımız bi kere hasar gördü.o yüzden orda sancı olması doğalmış.o yüzden bence kesin hamilesin.haberlerini sabırsızlıkla beklicem cnm

kızalr gegblik belirtisin ebnziyor benim am böyleyse istemmem vazgeçtim çok ağrı oluyor off ben hep acımı çekecem ALALAHIM bana yardım edt biran önce ileşyim

ayse bazen okadr üşüyorumki donuyoruım özellikle ayağım elim aam kasık ve bel ağrııs dah kötü bi tarfta ağrı var dış geblik geçirdiyim tarf ağroyor çok artık bilemiyorumki belirtilerde yanlıyor bazen ondan pek ümitlenmek istemiyorum 4 günüm kaldı adet belirtiside olabilir am bu sefer acı daha çok offf

allah razı olsun tatlım benim.sende çok güzelsin kesin bebeğinde senin gibi çok güzel olur.allah tez zamanda sanada ve diğer kızlarada bu duyguyu tattırsın inşallah:Saruboceq:

Aminnnnnnn canımmmmm Allah hepimizin duasını kabul etsin.Sen bzim için dua et biliyosun hamilelerin duası kabul olrmus ve içine dogan olurmus.

Canıımmm sende kotuyu dusunme iyiye yor inşallah hamilesindir sende surekli bunu tekrarlamA kotuyu dusunup cagırma.olumlu dusunceler gonder evrene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…