Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Günaydın kızlar nasilsiniz bir gün hurra konustuk diye
hiç gelmiyorsunuz gerçi bugün Pazar güzel güzel kahvaltı muhabbet
sohbet ohhhh girla insaellah:)))

gnydın.ya gerçekten iki gündür nazar değdi topiğimize.herkesinmi işi var.baya meşgul bayanlarsınız anlaşılan.benim dün misafirlerim vardı gece geç kalktılar.bugun benim yorgunluğum ancak çıkıyo.her yerim agrıyo valla.zaten hamilelik+aldığım kilolor+kortizonun etkisiyle kemiklerimde baya güçsüzlük var zor yürüyorum valla.bebkler gibiyim sanki yeni yürümeye başladım hiç enerjim yok bütün kemiklerim çok agrıyo.bir an önce zaman geçsede doğum yapıp oğlumu kucağıma alsamda şu sıkıntılardan kurtulsam diyorum.allah inşallah sizede en yakında bu duyguyu yaşamayı nasip eder ikizer üçer bebişleriniz olsunda bidaha aynı stresleri yaşamayın.öpüyorum hepinizi.iyi dinlenmeler size.ne zaman döneceksiniz topiğe bakalım.görüşürüz.byeee

Methotrexate tedavisi olan arkadaslar. Tedavi esnasında
başka bir ilaç kullanabilir miydiniZ? Ağrı kesici gripin vs...

cnm ben methotrexata tedavisi gördüm ama o sıra hiç ilaç kullanma ihtiyacı hissetmediğim için senin soruna cevap veremiycem.doktoruna sor bence en doğrusunu o söler sana

aa yine kimse yok nerdesizinya benim adetim esadec 1 gün kladı işllah olmuşur burdan hamileyimmmmmmmmmmmm diyyeyim çünkü artık çok istiyorum bu akşam bi misafirim var oda çok isti,yordu şimdi gbe am bne adet olacakmışım gibi ağrılarım var bi oluyor bi olmuyor eminecim daha kurtulmadınmı şu dış gbelikten değer ne oldu işlalh 0 olur

tunemi canım kullanma bana doktorum yasaklamıştı değerim sıfırlanana kadar ama ağrı kesiciyi istersen doktoruna bi sor yinede canım...

Normal hayatımda da ilaç kullanmıyorum biliyorsunuz
merak ettim esimle konussuyorduk (kendisi kimyager)
bı kizlara sorayım dedim. Bazı keskin gıdaları çok tüketmemek
iyi olur demişti.
Ayse hadi bakalım insaellah hamilesindir. Test yapmayip bizi de
bekletiyorsun ya....
Degerim sifirlanmistir muhtemelen doktora gitmeden test yapacagım

slm tunemi ben de dışgebeliğim de methotrexata yapıldı.aynı zamanda rahatsızlandım.dr.kesinlikle ilaç kullanma.seyrin değişmesine sebep olur dedi.

ama benim değer düşmesi devam ederken iç kanamalarım fazlalaşıtı.laporoskopi ile aldılar.aralık ayında.şimdi tekrar devam edebilirsiniz .yani fazla korunmanıza gerek yok dedi.ama tekrar geçirme olasılığım yüksekmiş.canım çokkkk sıkıldı.

Vay be keske başka birsey sorsaydım:)))
sagol SemraMus. Kaç kere gördüm seni burda, sonunda
konuştu :)))
bu arada gecmisolsun.

Sıkma canını ben ikincisini dusuruyorum simdi
ilki Eylül'de laparoskopi simdi de methotrexate
iste.
olacak oluyor. Korunmana gerek olmadıgını nasıl soylemis ki
doktor?! Daha yeni senin ki?

tunemi benim ameliyat çok başarılı geçmiş.
değerimde 7000 lerdeydi.ameliyata girdiğimde 1780 gb birşeydi.Allah düşmanıma göstermesin.benim 1 kere vede ilk denemede oldu.oda böyle dışgebelik.iğneyle çok yavaş düştü.1.5 ay hastanelerde süründüm.

Gecmis olsun herkesin hikayesi farklı. ılk denem derken?
Yeni mı evlisin benim gibi?

2 yıla yakın oldu evleneli.ama düşünmedik.yaşımda küçük değil.iyice panik olduk şimdide.yaş.32

7000 de şaşırtıcı! Bizim kızlardan biri de 5000lerde msthotrexate
ile atmış. anlamıyorum bu kadar yüksek degerlerde nasıl
methotrexate dusunulebiliyor?!

hayır 2000 lerde iken 1 iğne yapıldı.değer yükseldi .düşmedi.sanırım 1 hafta sonra tekrar bir iğme daha.o zaman da değerim 6000-7000 arası birşeydi.sonrada değerler düşmeye geçti fakat gücüm kalmammıştı.

Him's ya iste ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Ben 8 aylık
evliyim 2 kere dış gebelik yasadım. 5000 lerde dış gebeliği
atan arkadasim korumayı bırakınca hamile kaldı ve sağlıklı(şükür)
iste bu da var. Yalniz korunmayın nasıl demiş doktor anlamadım.
Ben de korunmak istemedim ilk dış gbelikten sonra 2 ay korundum
günler bitmedi. Ama bu sefer methotrexate'in cocuğa kadR etkisini okudu
iğnenin porspektusunde mecbur korunuyorum.

iğneyi vurulalı 2 ay geçti zaten.etkisi bitmiştir.dr.dedi.şimdi şubat sonu gb düşünüyorum.ama gel bana sor.sizlerin durumuda çok zor.tekrar düşüncesi beni koparıyo hayattan.yaşayan bilir gerçekten.yaşın kaç senin bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…