Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Ayse sana soruyor...
Evet Meliyat oldu tüpü alındı. O da iç kanama yasadi.
Bir oğlu var. Yasını söylemeyeceğim. Cunku ben uyuz oluyorum
muhtemelen sen de hoslanmazsin

sağol yasmin_07.ben sizleri takip ediyodum.ama fazla aktif değildim.artık fırsat buldukça yazarım.yoksa insan inanın kafayı yiyor.kimse seni anlayamıyor.ne fiziksel ağrılarını nede ruh...

Ya fatma Konversif dış gebelik sonlandirmalarindan sonra
rahim filmi gerekiyormuş. Galiba ben mecburen rehin filmi
cektirecegim. Artık epikrizim beni rahatlatmayacak.

Semra sen bize takil heray doktora gidiyoruz maşallah
bol bol da bulgularımız semptomlarını tedavilerimiz var
ansiklopedi olduk bu konuda maŞallah

valla kızlar siz aşmışsınız olayı.fakat buda kafayı yorar.ne bilim psikolojinizi iyice bozar diye düşünüyorum

ayrıca şu kürler hakkınızdaki derin bilgilerinizden faydalanabilir miyim.süt ısıtma muhabbeti :)

Arkadaslar hepinize mrb. Aysecim insallahhhhhhh oyle hissediyosan oyledır bence. bide test yao artık biz burda catladıkk. Ama herseyın hayırlısını ısteyelimmm insallah hamilesindir. Semracım sanada cok gecmıs olsun bak en kotu donemı atlatmıssın o bekleme sureci hergun beta baktırma o stress cok kotu ama bıtmıs simdı umutlu ol.Sonucta hepimizin normal gebelik ihtimali cok daha yuksek.

keşke dr.da senin gibi pozitif şeyler deseler...

Valla bilmıyorum ben dıs gebelikten sonra 4 doktorla konustum hiçbiri oyle cok olumsuz konusmadı evet tekrarlama riski var ama gayet rahat davrandılar hele son gtigım verdi folıkasıt hadı dedi artık korunmayı bırak.Burda bır arkadasımız korunmayı bıraktıgı ay hamile kaldı.Simdi bes aylık Alla nazarlardan saklasın. Valla ben umutlanmak istıyorum kotuyu dusunmek bile istemiyorum.

agrin sen birkere mi geçirdin.ayrıca yaş da etken miş.yaşın kaç?

Epikriz ameliyat sonrası ameliyTta yapılanların yazılı olduğu bir kağıt
sen de ameliyat oldun Semra mutlaka doktorundan epikrizini al
başka bir doktora gidersen sana yapılanları doktor dahaiyi anlar.
KonVersif ya ilacla/ kimyasal tedavi falan
yooo aslında kafayı yemiyorsun çünkü biz kadinlar fıtratımız gereği
zaten meraklıyı heran dış gebelik kafamızda. En azından bilimsel
gercekleri öğrenmiş oluyoruz. bunlar doktor seciminde doktora durumu
anlatmada tedavi sürecinde çok lazım oluyor.
Derya sen nasılsın?!

Eminecim bana sadece ameliyatıma dair bir cd verdi.3-5 dk.lık çekim.patoloji sonucunuda al dedi.telefonla öğrendim onuda.basit bir dış gebelik yazıyomuş.dr.öyle dedi daha doğrusu.

eminecim ben başından beri hep söylüyorrum şu rahim filmini biliyorsun.ya ben rahşm filmi çektirene kadar içerde ne var ne yok anlayana kadar hep korundum kızlar 3 ay ve ne ilaç kullanmıştım nede operasyon geçirmiştim.ama rahim filmi çektirip gözümle görene kadar korunmayı bırakmadım.ayrıca benim görüştüğüm tüm doktorlar dış gebelik sonrası muhakkak rahim filmi istedikleini söylediler.o yüzden şaşırıyorum sizn doktorların istemeyişine.
ya bu arada emine şu ovulasyon testleri keşke hangi taraftan yumurtladığınıda gösterseydi dimi.
deryacım sen nasılsın.bu ay korunmuyorsun değilmi.inşallah beklemeden hemen hamile kalırsın canım.
bende adet oldum.yarın için randevu aldım yaa ilk defa adetliyken muayen olcam valla uykularım kaçıyo (((((

Yasmin ben kendim teklif ettim dr.gerek yok dedi rahim filmine.birde benim dış gebelik sağ da idi.adetten kaç gün sonra dr.gitmek lazım sağdamı soldanmı yumurtlama olmuş.bu arada yumurtlama dönemine kadar korunmak mı lazım.

sanırım sadece benim doktorum rahim filmini gerek gördü :)) kimseninki istememiş.haa bu arada emine semrada sağ tarafta geçirmiş dış gebeliği.ya ne var bu sağ tarafta bi emineninki sol diğe kızların hepsininki bende dahil sağda olmuş.
öncelikle ne taraftan yumurtladığını adetin 9-10.günü gidersen doktora vajinal yoldan ultrasonla bakarakk hangi taraf olduğunu söylüyor.bazı bayanlar yumurtlama gününde hangi tarafı ağrıyorsa o taraftan yumurtladım diyerek bilebiliyor ama mesela ben şimdiye kadar hiç anlayamadım ağrıya bakarak.rahim filmi sonrası maalesef benim sonuç kötü çıktı.iki tüpümdede sorun var.yaklaşık 1 ay öncede laparoskopi ve histeroskopi yapıldı o yüzden.ben büyük bi ihtimalle tüp bebek yaptıracağım şuan korunuyorum tedaviye başlayana kadar.yarında doktorla ayrıntılı konuşarak neye ve nasıl devam edeceğimizi kararlaştıracağız.

bana da dr.um "gel seni fazla oyalamadan tüp bebek yapalım dedi.onda risk daha düşük dedi.yaşında müsait." ben şok oldum tabi.neden benim çocuk olmama gibi bir durumum yokki.yıllardır denedim de olmadı değil. dedim
dr.sana bırakıyorum ozamn dedi yaza kadar dene normal yollarla.olmassa tüp düşünelim ozamna dedi.
benim kafa tarumarr.
ne yapacağıma karar veremedim.

Hih? Ameliyat çekimimi? Bunu ilkmezseniz duyuyorum. Patoloji
zaten laparoskopi y normal ameliyat sonrası hep yapiliyor. Benim
ameliyat sonrası iki patoloji rPorum var biri sol tupten çıkanın ektopik
sag tupte çıkanın kist olduğunu söyleyen. Bir epikriz edin derim ben.
Bana çok lazım oldu ben reçetelerinin de beta ölçümlerinin de ultrason çıktılarımın da bulunduğu
bir dosya haİrladim hangi doktora gidersem onlarla gidiyorum doktor
daha net oluyor o zaman.

yasmin adın fatma dedin sanırım.özür dilerim.unutkanlık.yaşın kaç ve kaç yıldır evlisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…