Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

emine benim dosyam gata da.bir ara isterim.aklıma gelmedide.dr.dan memnun olduğumdan başkasına gitmedim.diğer dr.anlamadı dış gebeliği bu dr.görünce hemen yatışımı verdi zaten.ama malesef özelinede aidat öder gibi ödeme yapıyorum.yasmine sormak isterim tüp bebek masraflımı? bilen varmı?

evet emine benimde tüp bebek için görüştüğüm ilk merkezdeki doktor laparoskopi sırasında cd ye kayıt ediyorum ve başka bir dotora gitmek isterseniz bu cd yi verdiğinizde hangi işlen-mlerin yapıldığını çok daha rahat anlar demişti.bence çok güzel bişey bu.ama benim doktorum cd ye kayıt falan yapmadı.yapmasını isterdim doğrusu.
semra doktor sana tüp bebek demiş ama çok erken davranmış bence.eğer iki tüpündede sorun varsa tmm haklı zaman kaybetmemek lazım çünkü kadında yaş çok önemli ama diğer tüpün sağlıklıysa ne gerek varki tüp bebeğe.

semra doktorun gatada ali beymi.tanımıyoum ama benim dış gebeliği anlayan doktorum olan figen hanımı(antalyada) gatadan bir profesör tavsiye etmişti bize yani ali bey.
ben 3,5 yıllık evliyim yaş mayısta 28 olacak (
tüp bebek maalesef baya masraflı bişey.ssk lıysan ve rapor için gereken kriterlere uyuyorsan sanırım
ilaçlarla beraber 2500-3000 gibi bir rakam ama raporsuz 5000 leri buluyor.

bence de erken gibi.yaza kadar bi böyle deniyelim.valla kafayı yememek elde değil.ne zor ne acı günler atlattım anlatamam.hastanede 2 saatte bir alttan muayene ettiler.tüm hastane başımda.intör nü prof.görmeyen kalmadı.ben ağdacıya bile geçen aya kadar ıkıla sıkıla giden biri.tüm gata ya gösterdim valla. :)

ali bey de muayene etti beni.fakat dr.namık kemal diye.ona da tavsiye üzerine gittim.hamile olduğumu düşündüğümde dr.araştırdım.eşimde asker olunca.Allah tan da gitmişim ne kan tahliline nede beta ya baktırmaya gücümüz yetmezdi.bende ssk lıyım ama ssk .da nerdee öyle hizmet.özel hastane gibi tertemiz ve işlgilendirlerde sağolsunlar.

kriterlerde sanırım 3 yıllık evli olmak şartı varmış.benim 2 yıl bile olmadı ki.

Iyimm arkadaslar heopinize cok tesekkur ederim. Evet Fatmacım korunmayı bıraktım. Ama bı-uaralar esim baya nobet tututu oyuzden maalsef cok verimli geciremıyoruz.Bende ovulasyon testı aldım 13. yaptım ve 2. cizgi cıktı ama ogun esim yoktu. Ertesi gun 2. cizgi daha silik cıktı bu nedek biliyomusunuz?Benim adetller duzunsiz nasıl olurda ogun yumurtlarım anlamadım.Bakalım artık herseyın hayırlısı.
Semracım ben 28 yasındayım ve benım dıs gebelikten once bır dusugum var.Bence rahim filmi için hamile kalma suresine bakıyolar herhalde cunku tupler tıkalı olsa oyle hemen hailelik eide edilemıyor bide dıs gebelikten once dugum var benım tuplerde sorun olsa o olmazdı herhalde bide ben dıs gebelik gecırdıgım ay klomen kullandım oda yapabilir diyolar. Valla bilmıyorum dediğiniz gibi dıs gebelik kara bır kutu.Fatmacım inşallahhh konturolun guzel gecerr.Bence hersey bahane yeterki Rabbim Ol desin hersey olur.

hayırr .bana 2 kere şu lanet iğne denemesi yapıldı.değerlerim 6000-7000 gb iken 1700 düştü.fakat 2-3 kere iç kanamam fazlalaştı.sürekli bayılıyodum.direncim kalmadı anlayacağın.ameliyata aldılar.2 gece yoğun bakım takibi.en son aşamada aldılar....

deryacığım düğümmü var tüplerde yanlış anladıysam düzelt ama ilk defa duydum canım.daha neler duyacağız kimbilir.ayrıca bu ayı değerlendiremdiniz diye üzülme ayşede öyle diyordu ama inşallah hamilelik haberni verecek bize.nedense bana hamile gibi geliyor. inşallah öyledir.

agrin cim bende klomen kullandım bende ondan şüpheleniyorum.dr.un birine giittim .çocuk istiyoruz gerekli tahlilkeri istedi.birde klomen diye birşey iç olayı hızlandıralım.bende harfiyen yaptım.sen şimdi yazınca bak benimde aklıma o geldi.tüm tahlillerim temiz çıktı.bak parçaları birleştirince mantıklı geliyo.o ilaç tüplere fazla yükleni yo sanırım.( ay ben de çok biliyomuş gb sizin gibi yorum yaptım) buarada ovulasyon testı nedir nerden alınır satılır?

Canımm ben klomenı doktora sordum dediki yapabilr ama yapmayabilirde senınkı sansızlık olmus dedi.Cunku senın dedipin gibi tuplerde cok yumurta oluyor.Fatmacım o dugum degıl dusugum var yazacaktım eksik yazmısım.Valla ben giitii gidıyordan aldım yumyurtlama gununu tespıt ediyor. Ben daha yenı kullandım cok bilgim yok belki daha once kullanan arkadasımız vardır.

semra ovulasyon testlerini ecazneden alabilirsin tıpkı gebelik testi gibi birşey.ben hiç kullanmadım ama internette görmüştüm.muhtemel yumurtlama günlerinde bu testi yapıyorsun birkaç gün üst üste yapmanda gertekebiliyor.ve ikinci çizginin en koyu gözüktüğü gün yumurtan çatlamış anlamına geliyor ve o gün ilişki öneriliyor.tabi yumurta ve spermin canlılık süresi göz önüne alınınca o gün öncesi sonrasındada ilişki gerçekleşmesi şansı artırıyor.
demirilkim dış gebelik sonrası hamileliğin zolaşması diye bi şey yok.yalnızca eğer tüpünü kaybettiysen yada kaybetmesen bile hasarlı olan tüpünün işlevini yitirdiğini düşünürsek tek tüple hamile kalmaya çalışacağımız için şansımız yarıya inmiş oluyor.yani her iki tüpüde sağlıklı olan bayanların her ay şansı varsa bizim sadece sağlıklı olan tüpüm,üzn tarafından yumurtladığımız ay şansımız oluyor.ama hamile kalma açısından kaybedilmiş birşey yok.(diğer tüp sağlıklı olduğu sürece) sadece hamile kalma süresi biraz uzuyor okadar.ama kısmette hemen anne olmak ta varsa hiç birşey engel değil.olmaz denilen şey olur.allah bilir yeterki ol desin.

Ya ben anlamıyorum doktorlar nasıl daha yeni bebk düşünen bir insana
bu isi hızlandıralım diye dogL olmayan üstüne üstlük oldukça kimyasal
birşeyi verebiliyor tobe tobe!!
Klomen yumurtlama sıkıntısı yaşayan bayanlara verilmiyor mü
Semra'nın böyle bir durumu olduğu da nerden çıkmış?!
Garibim hamile kalmak istiyorum diye doktora gidiyor
hersey tıbba uygun olsun diye başlıyor doktor klomeni dayiyor
ben su klomene ne gicigim yaaaa. Ayse ile Tuğba'da başlamıştı
zaten bu sınır! Ay sinirlendim hakikaten.
Derdimi de unuttum anlatacaktım;
ya kızlar çok ciddi kanamam var Ağrı eşiğim yüksek biliyorsunuz
hatta doktorumarim dayanıklı olmazsın demişti ( sua mı beddua mı
anlamamıştım ya neyse) beta için gittim kanı verdim verdikten
sonra kız 'hormon cihaımiz bozuk sonucu yarın alabilirsiniz' dedi
'eee bunu kanı almadan söyleseydin ya başka bir yere giderdim'dedi
Allah askına ne dedi sizce 'cok sık olcturuyorsunuz ya, acelesi yoktur
diye dusundum' demez mı hasbunallah sık sık olcturuyorsam demek
bir durum var...

Semra aceleni anlıyorum ama tüp bebekmis (tabi gerektirecek bir durum yoksa)
klomenmis uğraşma. Ovulasyon testi güzel faydasını görenler var
aklında kalmamış olur ama n'olur dogL olmayN yontemlere basvurma.
Nacizane tavsiyem.

Ben yine acillerdeyim hemogram bir de beta bKtiracagim diğer hastanenin
cihazının düzelmesini bekleyemem. Tekrar kan verdim bu sefer hem beta
hem hemogram istedim.

Beta 97 pek düşmemiş kan 10.3 o da düşmüş bakalım muayene için bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…