Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Çok şükür batinda bir kanama yok.
Doktor baktı (değişik doktorların fikirleri de iyi oluyor) sol taraf zaten
amorf bir görüntü sergiliyor dedi. Soldan umudu iyice kesmem lazım
anlaşılan:)) oldukça rahatladım degerler güzel düşmüş şimdi takılmış
ikinci methotrexate için erken. İc kanama olmadıgı surece ameliyat
görünmüyor en uygunu beklemek dedi. İyi çok ssukur... Suan bir
aciliyet yok ağrıyı cakecegiz artık

günaydın kızlar.
eminecim krokma.iğne tedavisiyle nasıl oluyor bilemem ama daha öncede anlatmıltım bende beta düşerken bile çok ağrılar çektim.her dafsında kesin yükseldi diye krokarken ağrılara rağmnen düşmüştü.nasıl bişeyse bu düşerken bile acı veriyor.üstelik biz parçada düşürmüyoruz yani çok küçük olduğu için kanamayla sıvı bi şekilde atıyor vücut.ama yinede o acıyı yaşıyorsun.neyse beta sonuçta düşmüş,yükselmemiş.ayrıca o hemşire bozuntusunada sinir oldum.ya ne gerizekalı insanlar var.sorun yokta hastaneye para kazandırmak için sık beta ölçtürüyosun sandı heralde klava:neyse önemli olan düşmüş.gerisini boşver

Sagol Fatma benim bı sıkıntım da hemogram sürekli denizde
yuruyormus gibiyim:))) zaten anladığım kadarıyla doktorlar o yüzden
sıkıntı ediyorlar. Ağrı bulguları biZim için çok önemli bayildiginda Ağrı
yaşamamıştın Ağrı olduğu an hemen gel dedi dün doktor zaten benim
doktorumu aradı görüştü. dün gece hastanenin nöbetçi doktorunucok
beğendim. Herseyi inceledi sol tüpüm hakkında baya bilgi verdi. Bana
eski kan degerlerimi sordu. ben kan tetkigi spor yüzünden çok yaptırırım
hemoglobin yüksek olurdu zaten hayatım boyu ca üşümek nedir
simdi öğrendim. sanırım doktorlar bu vücudu bu degerin kaldıramayacağını
düşünüyor. Esime bir an bile yalnız kalmamam gerektiğini tuvalet banyoya
kapı açık gitmem gerektiğini cocuk falan basına bırakma onu taşıyabilecek
biri yanında olsun falan dedi. Dedi de dedi! zaten ultrSondan sonra ağrım
yoğunlaştı tezgahta bayağı kan geldi sonr Ağrı kesildi. Sanırım vajinal ultrason
bGimlisi olduk:))) bana ağrın biraz da olsa gel dedi. Ben de 'dış gebelik
ağrısını biliyorum bu ikinci biraz agriyoa gelmem gerekir mı ki' dedim
'evet hastalara her agrida gelmeyin diyorz ama senin ağrın oldu mü gel' dedi
kendi doktorum telefonda ne dediyse adama. Bayildigim gecenin oncesi
ve sonrasında hiç agri hissetmedim diye mimlediler mı beni ya!?
İyi valla hiç ısımız gücümüz yok sanki evde durup agri okuyacağız.
Bugün doğumum var benim:))) hiç evde duramam valla. Zaten orDa da
bir doktor var:)))

Heee sorma sanki ben spor olsun diye beta baktiriuorum sorma ya!
Bayılıyorum herdesafinda 22lira veriyorum. Betayi başka hastanede
baktiriuorum kendi hastanemde 49lira. Gerçi orDa da baktirmaktan
zorunda kalıyoruz bazen. Bir gebelik için, üstelik elde sıfır bebek,
normal gebelikten daha fazla masraf oluyor. Her defasında muayene
sık sık hemogram zaten dosyamda bu dış gebeliğim için 20 tane sonuc
var. Allah olmayanlara yardım etsin.
Esim dışardan bekliyordu çıkınca söyledim 'herkesi azarlarsin niye
birsey demedin' dedi. Hasbunallah demisim demek:))))

Son düzenleme:
Ya hayvanlarda dış gebeliği bı bakım dedim maasallah onları
araştırmak daha kolay sanırım. Tüm bulgular tedaviler net.
Sebebi sonucu bulgular hersey çözülmüş. Pes dogrusu
demek bunun için bayagi hayvan kendini feda etmis.
Ben insanları bitirdim artık hayvNlari araştırıyorum:)))

Ya kizlar su salpenjit olayını hiç konuşmadık bu tubal enfeksiyon
dış gebeliklerin%50 sebebiymis. tabi bu nasıl tesbit ediliyor bilmiyorum
ya da bu enfeksiyonsa sebep diğer tubanin da etkilenmedigi ne malum?!

Bir de su var tabi bu enfeksiyon cinsel yolla bulaşıyor benim
evlenmeden önce cinsel hayatım yoktu. 1.5 ayda enfeksiyon kapip
hamileliğinin bundan sebep dış olması olasılığı ne kadardır ki?!!
Di mı ama?!!

gnydın kızlar bakıyorum bugun yine muhabbete erken başlamışsınız.benim dün işlerim vardı akşama kadar hastanelerde koşturdum eşimin bayadır kulağında bi sorunu vardı sol kulak sağ kulağa göre az duyuyodu doktora gittik oda bizi başka bi özel kliniğe yolladı işitme testi yapıyolarmış falan derken dün sabah 10 da çıktık evden akşam 6 da geldik baya yorulmuşum yani.iki kulağındada işitme kaybı varmış malesef.sağ kulakta yeni başlamış ama sol kulaktaki daha ilerlemiş.ailç falan verdi doktor bikaç ay kullanacak işe yramazsa malesef işitme cihazı takması gerekiyomuş.canım baya sıkıldı yani.sizde dün kaynattıkça kaynatmışsınız.valla takip edemedim o kadar çok yazmışsınızki.bu arada eminecim kan değerleri herzaman düzenli düşmeyebilir arada bmle durgunluk dönemleri oluyo benim değerlerim 40 günde sıfırlanmıştı ve kırk gün kanamam oldu aynı lohusalık yaşadım yani.çok kanamam vardı eve benden parçalarda düşüyodu.ayrıcabenim hemogramımda 4 e düşmüştü şu andada 7 falan.düşün artık ben bide hamileyim.böle dayanabiliyosam ve normal hayatıma devam edebiliyosam bide oğlum var biliyosun akşamam kadar tepemde hiç bişley olmuyo bana allahın izniyle sanada bişey olmaz tatlım.bence eşim fazla panik yapmasın.doktorlar benim ailemede aynısını sölemişlerdi bu kız bu değerle nasıl ayakta duruyo acil hastaneye yatırmak lazım dediler kabul etmedim başından bidakka ayrılmayın hiç bi iş yapmasın zaten ayakta durucak halide olmaz dediler ama ben ne başıma kimseyi istedim ne işimi yaptırıcak birini buldum.doktor bile bana mucize kız diyo.bu değerlerle ayakta durabilmeme çok şaşırıyolar.gerçi hastanede yattım ya 3 aylık hamileyken ozaman 3 şişe kan verdiler ve hergün kan iğnesi yedim o kadar kandan snr bile ancak 7 ye yükseldi değerim.ama doktorum şu an için yeterli diyo.tek şikayetim aşırı üşüyorum hiç bi şekilde ısınamıyorum onun dışında idare ediyorum sende benim gibi sağlam yapılı ve acı eşiği yüksek bi kızsın o yüzden sanada bişey olmaz evelallah.dualarım seninle umarım tez zamanda ikinci iğneye gerek kalmadan değerlerin sıfırlanır tatlım

slm .eminecim (emin olmamakla birlikte,tunemi, Allah kahretsin şu hafızamı) değerlerin seninde bitmiş artık.yolun sonuna gelmişsin.neden devlet hastanesinde yaptırmıyosun beta nı.para mı dayanır.beta biryanda hemogram.yazık ya.ben gata ya gidiyorum.hepsini ordan hallettim.Gerçi sağlık olunca insan hiç birşey görmüyo.
ayrıca artık 1 dr.da güvenmemek gerektiğini de anladım yaşadıklarım sonucu.sizler çalışıyomusunuz bilemiyorum ama.ben bu süreçlerin çoğunda da işteydim.arkadaşlarım sağolsun.semra bayıldı hop hastaneee.Atlattım şükür.sizlerde atlatırsınız.1 yıl kadar zaten normal beklerim olmassa çaresine bakarız artık.hepimize sabır diliyorum ve umutttt.

cnm sanada geçmiş olsun dün gördüm seni topikte baya yazışmışsınız sanada çok geçmiş olsun.hala tedavi görüyomusun değerlerin sıfırlandımı onu tam anlayamadım ama bence değerlerin sıfırlandıktan snr niye bi sne bekliceksinki.3 ay korunma veriyo doktorlar ondan snr denemeler devam edebilirsin bence.bak bende dış gebelik geçirdim 3 ay korundum 4.ay hamile kaldım şu an 5 aylık oldu.allah sizede nasip eder inşallah.ama bence çok fazla bekleyip zaman kaybına sebep olmayın.çünkü korunmayı bırakınca hemen tekrar hamile kalacağının bi garantiside yok belki allah göstermesin aylarca uğraşacaksın.bunu niye riske atacaksınki.zaman bence bizim alehimize akıyo onu en iyi şekilde değerlendirmeni tavsiye ederim arkadaşım

merhaba kızlar nasılsınız bizim nette sorun var giremiyorum ben adet olmadım dahaçok heyacanlıyım yarınıdsa bekleyip test yapacam dualrınız beninle olsun maşllah sohbetiniz çok güzel herkes birbirine fikir veriyor n egüzel nette sorun olmazsa bend eyazacam sıks ık şimdilik bu kadr sonra görüşürüz işllah herkes tez z amnda geb kalsın

Yuh! diyorum sana akimera!!!! 4lerde kan!!! Senin normal kan degerin
kaç yani gebelik dış gebelik oncesi sağlıklı zamanının?? Benim
üst limit normal kadınlarda 13,5 olmasına rağmen 15 17 seyrediyordu
benim iste bu bedenin alışkın olduğu hemoobini gösteriyor bilmem
bunlar ülkeden ülkeye değişiyor ben Hollanda doğumluyu. Yasadım falan
artık ne etkiis varsa.. Tabi bit de benim spor hayatım var ki doktorların
suan bana kesin yasakladığı. Spor da degerlrimin yüksek saglam olmasına
neden olabilir elbette. Ama sen de kendine hiç iyi
bakmıyor musun?! 4ler 7 ler ne demek?! Et yemiyor
musun hiç?
Semra ben doktor görmemiş bir kızdım ilk gebeliğime kadar
klübüne gelen ve doping rutun tetkikler spor doktorları dısında tabi. Ailem için çok doktora gittim annem babam yaşlı
hiç devlet hastanesine gitmedim bilmiyorum nedir neyin
nesidir. ınsaellah da gerek kalmaz. Gerçi en riskli durumlarda
en iyisi araştırma hastanesi ve maalesef çok
üzücü seyler okuyorum. Dün burada da okudum beril'imi
kaybettim konusu.

Konuşmuyorum kızım seninle hala test olmadıysan hakikaten konuşmuyorum
seninle aaaaaa!!!!

eminecim benim değerim malesef artamıyo çünkü bi yandan bende kan hapları pekmezler etler iğnelerle falan kan yüklemesi yapıyorum vücuduma ama bi yandanda ülseratif kolitim yüzünde habire kan kaybediyorum biliyosun bu hamileliğimdede 2 aydan fazla kanamam oldu düşünsene doktorlar kan veriyo o kanlar hem arkadan hem önden şakır şakır gidiyo.yani benim veya doktorların yapabileceği bişey yok malesef.böle idare ediyorum şu an önden kanamam kesildi ama arkadan arar ara geliyo zaten hamileliktede bi kansızlık olur insanda yine ikisi birleşince benim kan değerlerim artamıyo o yüzden benim vücudum bu değerlere alıştı sanırım:))ayşecim sende ne beklersin anlamam hem bizi -hemde kendini bu kadar merakta bekletme kaç paralık şey sanki üşenmede git bi gebelik testi al müjdeli haberini ver bugun senin haberini kutlayalım tatlım hadi çabbuk olda bizde ölmeyelim meraktan))

Bu arada Semra çalışıyoruz:))
ya dün doktoru beklerken temizlik yapan bir abla bana ne oldu dedi
dış gebelik dedim yeni mı öğrendin dedi yok biliyorum epeydir dedim
ne tutuyorsun kızım icinde dedi sok oldum:))) ablam güldürdün ya beni
sen de bol bol Gül dedim o bana acirken, şaşırdı. Ameliyat ol sen şimdi
anlamiyorsun ama bu çok ciddi dedi ben daha çok güldüm tabi:)))
ben ameliyat oldu. Acilen kaldırdılar diye durumun vehametini Anlatmaya
çalıştı ama ne bilsin karşısındaki laftan anlamaz:))) sonra söyledim cunku
bayağı bana acımaya başladı. Dedim ben ameliyatta oldum onu da bunu da
oldum:€)) bu ikinci dedim. Ne dedi de beğenirsiniz?!; kızım kendini duşun
cocuk düşünme biz dogduk da ne oldu anamiza babamıza faydamız mioldu
dedim cocuğun yok mü?? Var dedi 4 tane sonuncusu dış olmuş. Eeeeablam
senin tuzun kuru:))) ayrıca benim annemle babama bayağı faydam var çok şükür:)))
tabi bunları soylemedim kadın üzüntüden gidecekti nerdeyse...
Bir de bunlar var kızlar.

Yok ayse ben suan için demiyorum
suan zaten yapabileceğin birsey yok. Ama neticede planlı gebelik
kan süEyim gebelik oncesi de mı dusuktu dedim?!! Ben mesela
bu korunmasuresini uzatsa bile kan düzeyim duzelmeden gebelik
dusunmuiorum anemi gebelikte daha çok seyrediyor soyledigin gibi.

Bu arada sen bizim de, mucizemiz demeyelim de,
Allah'ın lütfu durumusun:)))

cnm benim bu ülserim 5 senedir var ve sürekli kanamalrım devcam ediyo ben bu hastalığa yakalndığımda hamiel kalmam yasaklandı ve ilaçla korunmaya başladı oğluma öle hamiel kaldım ardından da 2 sefer daha hamile kaldım yani ben ülseratif kolite yakalndığımdan beri 3 sefer hamile kaldım ve her gebeliğimdede kanamalrım oldu dış gebeliktede çok kan kaybettim lohusalıktada kaybettim ve normal zamandada arkadan kaybediyorum dolkayıosıyla hep düşüktü benim değerlerim.ama bu hastalığa yakalanmadan önce hiç ölçtürmedim kaçtı değerim bilmiyorum onun için bişi diyemicem

slm.arkadaşlar.akimera aklımdayken benim iğneyle sonlanmaya yakın iç kanamayla ameliyat edildi.şükür atlattım.bana sorsalar başta ameliyatt derdim valla.gerçi dr.lar daha iyi bilir.çok çektim.bu ay tekrar denemelere başlayacağız ama müthiş korkuyorum.aklıma geldikçe kendime ağlıyorum.acıyorum .Ama sen bize iyi bir örneksin.senin yazılarını okuyunca umutlanıyoruz.tekrar hamile kalabileceğiz.sen bir örneksin.hevesleniyorum tekrar.

arkadaşlar ben bu arada ovülasyon testinden sipariş verdim.gelince sorarım nasıl yapacağımı size.pek anlamıyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…