Him ayse doğru aslında muhtemelen o zaman da dusuktu. Bazı
enzimler bağırsak da emiliyor bu da sende etkisizdir. Neyse ki
Rabb'im sana yardım ediyor.
Semra bir topiclerde vardı onu kullananlar bilgi veriyordu nerdeydi
hatirlayamadim ama neyse artık bir gelsin cozeriz:))
kızlar size iyi muhabbetler benim bugün doğumum var doguma
gitmeliyim. Arada telf ten bakarım size
arkadaşlar ben bu arada ovülasyon testinden sipariş verdim.gelince sorarım nasıl yapacağımı size.pek anlamıyorum da.
mrb kızlar.doktordan geldim şimdi.konuştuk ve tüp bebeğe karar verdik.doktor tüpler fonksiyonunu tam yerine getiremiyor sizin tercihiniz ama benim tavsiyemde tüp bebek dedi.şu taşınma işi olmasa hatta bugün başlayacaktık tedaviye.artık gelecek aya kaldı tabi biz işlerimizi halledersek.adet düzensizliği olsaydı doğum kontrol hapı veriyorlarmış tedaviye başlamadan ama düzenli olunca gerek görmedi benimde işime geldi.hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin.inşallah herşey güzel olur.
yanlış bilmiyorsam ; yanlışsa düzeltin, aytanem sen bizden sanslısın.hem tedavi süreci hemde sonrası için.ama çok çok geçmiş olsun.yaşayan bilir gerçekten.nekadar mutluymuş gb görünsemde içten içten gizli gizli ağlıyorum.eşime bile yansıtmıyorum.ağrıma gidiyo...
yaş çok etken bide.yaşın kaç aytanem?
allah başka bi dert vermesin cnm.3 ay dediğin çabuk geçer.bende dış gebelik geçirdim 3 ay korundum 4.ay hamile kaldım şu an 20 haftalık hamileyim ama bu benim ikinci bebeğim olacak bi tanede 2 yaşında bi oğlum var ama ondan öncede 3 sene çocuğum olmadı.yani takdir allahın.mevlam neyler neylerse güzel eyyler.biz bişeyi ne kadar çok istesekte eğer zamanı deilse ve hakkımızda hayırlısı dğilse olmuyo allah nasip etmiyo demekki bu hamileliklerimizde bizim için hayırlı olmıcakmış.allah inşallah sana ve tüm isteyenlere tez zamanada hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder
kızlar testim şimdi geldi.vatana millete hayırlı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?