Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

cnm malesef ben nasıl kullanıldığını bilmiyorum bi yardımım dokunamıycak ama diğer kızlar kullandımı onuda bilmiyorum umarım yardımları dokunur.ayrıca korkma inşallah allahın izniyle sorunsuz bi şekilde hamile kalırsın birlkikte gün saymaya başalrız.bakarsın sen diğer kızlardan hızlı çıkarsın.bizim kızlar çok tembel yaa:)) hadi kızlar bakız yeni arkadaşlar sizi sollıcak çalışmalrı hızlandırın lütfennn sizi bekliyorum olmuyo böle tek başına:)

Him ayse doğru aslında muhtemelen o zaman da dusuktu. Bazı
enzimler bağırsak da emiliyor bu da sende etkisizdir. Neyse ki
Rabb'im sana yardım ediyor.
Semra bir topiclerde vardı onu kullananlar bilgi veriyordu nerdeydi
hatirlayamadim ama neyse artık bir gelsin cozeriz:))
kızlar size iyi muhabbetler benim bugün doğumum var doguma
gitmeliyim. Arada telf ten bakarım size

allah kolaylık versin ve allah sanada tattırsın canım bu duyguyu.kolay gelsin görüşürüz byee

arkadaşlar ben bu arada ovülasyon testinden sipariş verdim.gelince sorarım nasıl yapacağımı size.pek anlamıyorum da.

Canımm ben bu ay ilk defa kullandım. Zaten içinde nasıl kullanacgın yazıyor. Eger 28 gunde bır oluyorsan sanırım12.gunde baslıyosun yapmaya sabak ilk idrarınla degılde daha sonra 4 saat tutarak testi yapıyosun 2.cizginin en koyuı cıktıgı gun ve sonrakı gun iliskı oneriliyo tabii sen oncesındedn de basla. Yanı gebelik testı gibi. İnşallahhh faydasını gorursun

mrb kızlar.doktordan geldim şimdi.konuştuk ve tüp bebeğe karar verdik.doktor tüpler fonksiyonunu tam yerine getiremiyor sizin tercihiniz ama benim tavsiyemde tüp bebek dedi.şu taşınma işi olmasa hatta bugün başlayacaktık tedaviye.artık gelecek aya kaldı tabi biz işlerimizi halledersek.adet düzensizliği olsaydı doğum kontrol hapı veriyorlarmış tedaviye başlamadan ama düzenli olunca gerek görmedi benimde işime geldi.hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin.inşallah herşey güzel olur.

Canıımmm hadi hayırlısı hersey istediğin gibi olu inşallah tez zamanda bebişine kavusursun. Herzaman canım dualarımız senınle.

fatmacım hayırlısı olur inşallah.dilerim allahtan bu kez fazla uğraşmadan hemen çocuk sahibi olur bu duyguyu sende tadarsın arkadaşım

Merhaba arkadaslar,

bende cuma günü kürtaj oldum. Hayatimin en kötü gününden biriydi. Bos gebelikti benimkisi. Hala sancim var. Esime ve yakinlarima nekadar mutlu görünsemde hala yarasi derin icimde. Durup durup agliyorum. Ilk bebegimiz olucakti. Rabbim bu aciyi kimseye yasatmasin. Yasayan tüm kadinlarada sabir diliyorum. Insallah Rabbim gönlümüze göre verir, bizlerinde en kisa zamanda bebisleri olur, Amin..

cnm çok geçmiş olsun.allah bi daha yaşatmasın inşallah.ilk çocuğunmuydu merak ettim.bide bunda korunma süresi olarak ne kadar zaman veriyo doktorlar

Saol cnm tskler. Evet ilk cocugum olucakti. Doktorum kürtajdan sonra 1 hafta boyunca cinsel iliskiyi yasakladi ve genel olarak 3 ay boyunca hamile kalmamami tavsiye etti.

yanlış bilmiyorsam ; yanlışsa düzeltin, aytanem sen bizden sanslısın.hem tedavi süreci hemde sonrası için.ama çok çok geçmiş olsun.yaşayan bilir gerçekten.nekadar mutluymuş gb görünsemde içten içten gizli gizli ağlıyorum.eşime bile yansıtmıyorum.ağrıma gidiyo...

allah başka bi dert vermesin cnm.3 ay dediğin çabuk geçer.bende dış gebelik geçirdim 3 ay korundum 4.ay hamile kaldım şu an 20 haftalık hamileyim ama bu benim ikinci bebeğim olacak bi tanede 2 yaşında bi oğlum var ama ondan öncede 3 sene çocuğum olmadı.yani takdir allahın.mevlam neyler neylerse güzel eyyler.biz bişeyi ne kadar çok istesekte eğer zamanı deilse ve hakkımızda hayırlısı dğilse olmuyo allah nasip etmiyo demekki bu hamileliklerimizde bizim için hayırlı olmıcakmış.allah inşallah sana ve tüm isteyenlere tez zamanada hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder

Allah nazarlardan korusun akimera.sağ salim doğurup bu yaşadıklarına gülüp geçesin.

Fatma hayırlısı olsun sanırım oldukça rahatlamissindir. Tasın artık da
başla su islere Allah'in izni ile de evladını saglikla kucağına al. ınsaellah

yaş çok etken bide.yaşın kaç aytanem?

Saol semramus arkadasim..Yasim 25. Hayirlisi olur insallah...

Haklisin akimeracim. Bende kac gündür öyle düsünüyorum. Her iste bir hayir vardir diyorum kendi kendiligime. Yüve mevlam busefer nasip etmedi. Insallah birdaki sefere hem bana hemde tüm isteyen kadinlara..

Ben dıŞ gebelık amelıyatı oldum.dr.devam edebılırsınız dedı fakat yenıleyebılırmıŞ.benımde ılktı.yaŞım 32.bıraz gecıktık ıŞte.kısmet.Şımdı bu ay deneyeceĞız.ovÜlasyon testı aldım.kızlar Önerdı.bu ay yumurtlama dÖnemını ona bırakacaĞız.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…