Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

bncede onaylanacak :) deger 5 in üstünde olursa tumurtladın anlamındaymıs ama 15 üstü olursa iyi yumurtlamymıs yani tutunma ihtimali yüksekmiş bide düsük ihtimali az oluyomus 50 üstü hamilelikmiş ole dediler bnde baktım referans aralıgına 20 50 yazıyo gebelerde ilk ayda bugun adetin 24 günü daha 6 gn var hele bi gecsinde bakarız artık

evet mrb.semra ben de.memnun oldum. bbu karda kışta ne tatili arkadaşım :)

Tuğba sen de ayse gibi gunumu bekleyeecegjm diye tutturma yaaa
ben sık sık beta baktiriuorum diye mı bana artık rutin bir durum
gibi geliyor ama 6 gün de erken. Gerçi prog yüksek ve prog yüksekliği
hamilelik göstergesi hadi bakalım, hayirlisi....

Merhaba Semra nasılsın bugün?'
ara ara girip bakinabiliyorum ancak. bugün hem ev hem evdisi
oldukça yogunum. Siksik bakıyorum ki sonra sayfalarca okumak
zor oluyor.

Aaa bu arada benim beta 30 iken seninki 38'di
tekrar baktirdin mı

valla 80 yüksekde tüp olmayan tarafta die aklım takılıyo işte olablirmiki die

bnm hikayemde dıs gebelk malum bnm tek tüpüm alındı bu 8 ay ameliyattan sonra korunmayı bırakalıda ikinci ayım

Günaydın kızlar beta baktiracagim bugün ve insaellah
'sifir'lanmistir. Doktora da muayene olacağım bakalım o
soldaki oluşum ne durumda hala oradaysa demek
o ektopik degildi(suphelenildigi gibi)! Gecen muayene
olduğumda (kendi doktorum değil nöbetçi doktor) solda
oluşumun durduğunu söylemişti deger 97'ydi. eğer ektopik
degilse neydi bu? Allah'tan ektopik olsa da olmasa da sol
olduğunu biliyorum, iyi ki yumurtanın nerden geldiğine baktirmisim.
Yoksa şimdi görünmeyen ektopigin sag olabilme ihtimalinden
korkuyor olurdum. Yumurta takibi de bu yüzden önemli iste.

gnydın eminecim bende seninle aynı durumdaydım cnm banada en son zamana kadar dış gebe diyemediler sağ tüpüne yapışık bi oluşum var dendi ve ne olduğunu saptayamadılar en son iğne vuruldum gebeliğim sonlandırıldı ve bi isim koymaları gerekiyodu onada dış gebelik dediler.geçen çocuk için girdim detaylı ultrasona orda bu oluşumun kaybolduğu sölendi ama ben değerlerim sıfırlandıktan snr baktırmamıştım ultrasonda hala duruyomu durmuyomu diye bakılmadı yani.yani değerlerin bi sıfırlansında o oluşum er veya geç kayboluyo merak etme cnm.umarım bugun bu güzel habreri alırsında bidaha hastanelerde böle koşturmak durumunda kalmassın

slm emine.bak aklıma birşey daha takıldı.bana yardımcı olsan.bende sana dr.muamelesi yapıyom valla.benim şuan itibariyke korunmayı bıraktık ama benim ayın 13-14 dü gibi yumurtlama zamanı.okuduklarıma göre bir ay sağdan bir ay soldan yumurtlanırmış.bende hiç bir şey bilmiyomuşum valla.ben ne yapayım 13.de dr.randevu aldım.bu zaman zarfında da korunayım mı acaba.aklım takıldı.yardımcı olursan sevinirim.Allah hepimizin gönlüne göre versin.bebişleride kucağımıza versin :)

gnydın cnm niye korunacaksınki bence korunma hangi gün nerden yumurtlayacağını bilemessin herzaman bi sağdan bi soldan yumurtlama diye bi olay olmuyo aynı yerden bi kaç ay arka arka yumurtlayan arkadaşlar var ayrıca düşünsene belki bu ay gününde adet görmiycen stres sıkıntı heycan başka sıkıntılar bu ay adetinde düzensizlik yaparsa nolucak bu seferde yumurtlama günün değişmiş olacak bence bırak nolucaksa olsun tabi doktora gözük istersen bu arada o sana hangi taraftan yumurtladığını söler bak benim tüpüm alınmadı benim hamileliğimde iğneyle sonlandırıldı ama ben rahim filmi bile çektirmedim doktor 3 ay korun dedi 3 ay korunmdum 4.ay korunmayı bıraktım ve hamile kaldım taktiri ilahi.umarım sende bi daha aynı sıkıntıları yaşamassın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…