Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

KORUNMAYA DEVAM YANİ EMİNE.sonu ne olacak ki.rahim filmine mi göre hareket edieceksin.peki rahim filmi çekiliplip temiz olup yinede dışgebelik geçiren var mı?

cnm sanırım tüp alınmayınca biraz daha fazla dıs gebelik ihtimali oluyo aynı taratan yumrtlarsan tüpün alınıncada ihtimalin azalıyo dıs gebelik basa bela düsük olmasını daha cok isterdim bir ay sonra hamile kalbilyolar hemde daha az psikolojik olarak yıkılıyolar bizim ame lap derken yok deger düstü cıktı onlarda cok yıprattı

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum.yazılarınızın hepsini okudum.ben de ocak ayında dış gebelik geçirdim.ameliyatla sağ tüpüm alındı.çok zor günler yaşadım.allah bir daha hiç birimize yaşatmasın

hoşgeldin dalkıran.geçmiş olsun.sende çok yeni yaşamışsın bu talihsizliği.inşallah birdaha yaşamazsın.tüpün alındı diye hiç üzülme zaten dış gbelik geçirdiğin tüpün alınmasada o tüpten pek hayır gelmiyor.senin ilk gebeliğinmiydi.
bu arada hipatia ve derya nerelerdeler girmiyorlar uzun zamandır.en son hipatia kist falan demişti inşallah sorun yoktur.kızlar nerelerdesnizi.

bakalım bana c teis ne diyecek valla sıkıldım her ay doktora gitmekten hamileler bnm kadar gitmiyo ya

benim bir kızım var 7 yaşında.2.hamileliğimdi.doktor da foksiyonunu kaybetmiş bir tüpü içerde bırakmak ilerde de aynı şeyleri yaşamana neden olabilir dedi.hayırlısı artık.diğer taraftan olur inşallah.

olur insallh cnm merak etme hayırlısı sende en azından sanslı dıs gebelik yasayanlardansın cok sükür bi cocugun var bizim hiç yok bu daha zor bazen ole an geliyoki hiç anne olamayacakmısım gibi geliyo bnm dıs gebeligin üstünden 8 ay gecti allh büyük bekliyorum bnde ama bu ay tüp olmayan taraftan ymurtladıgındada az da olsa ihtiml old ögrendim buda bişi cnm

Bu arada teşekkür etmeyi unutmuşum yasmin 07 .aranıza katıldığım için mutluyum keşke böyle üzücü bir olay yüzünden tanışmasaydık ama inşallah güzel haberlerimizi de paylaşırız.ben mazimden biraz bahsedeyim sizlere isterseniz.eylül ayından beri korunmuyorduk kasım ayına kadar olmayınca doktora gideyim bir kontrol olayım dedim.ilk adetliyken gittim hormon testi yapıldı herşey normaldi sonra yumurta takibi yapalım dedi doktor.tekrar gittiğimde senin sağ tüpün genişlemiş gözüküyor dedi.tekrar radyolog ile baktılar o da hidrosalfinks dedi yani tüplerde sıvı birikmesi olmuş dedi.doktor bu sıvı iltahap olabilir dedi kana baktı temizdi daha önce enfeksiyon geçirdin mi ağrın ateşin oldu mu dedi yok dedim.senin tüpün çok kötü duruda sakın bu ay hamile kalma dış gebelik olur hemen bir rahim filmi çektir dedi.tabii benim moralim alt üst oldu pat diye böyle bir şeyle karşılaşınca.rahim filmini çektirdim başka hastanede.oranın doktoru temiz tüplerin açık hiçbir anormallik yok dedi.başka hastanenin doktoru da normal dedi.3.bir doktor da normal herşey gebe kalabilirsin dedi.ben ilk söyleyen doktora moralimi çok bozduğu için kızdım gitmedim ve rahim filminin ardından o ay hamile kaldım ve sonuç dış gebelik demek ki ilk doktor doğru söylemiş dedim.bazı şeyleri duymak hoşumuza gitmese de başımıza gelebiliyor kader ne diyelim .ilk günler psikolojim çok bozuldu yavaş yavaş toparlanıyorum.ancak sizlerin yazıları da bana destek oldu hepinize teşekkürler.

malsef bi doktorun dedigini baskası yuymuyo bizde hep arada kalıyoruz bu daha kötğ bir durum ama bizim daha sonra hamile kaln arkadaslarımız var onlar bizim için umut cnm insallh bizde saglıklı bir hamielik geciricez bundan sonra

aynen öyle.ama olsun hamile kalabilme umudumuz varya o da yeter inşallah sabırla ve ümitle beklersek vakti gelince olacak hepimizin yavruları

bncede milyonda bir ihtimalle dıs gebelik yasadık bn inanıyorum hep kötü seyler olmayacak milyonda bir ihtimallede olsa tüp olmayan taraftan yumrtladıgımızdada hamile kalıcaz bu sefer kücük ihtimalli güzel bişi gelcek basımıza

ilk hamileliğim beklenmedik bir zamanda kendiliğinden oldu sorunsuz geçti ama bu ikinci de sıkıntı olmayacak anlamına gelmiyor.veya siz ilkinde sıkıntı yaşamışsınız bu ikinci de de yaşanacak diye bir kural yok.içinizi rahat tutun inşallah demek ki hiç bir şey bizim elimizde değil bize düşen sabretmek ve dua etmek o kadar.vakti gelince herşey çok güzel olacak.::CüvCüv:

sabır ve stres yapmamak en büyük etken bana doktor dediki hiç bir sorunnu yok ama tek tüpün var artık hemen hamile kalmayıda bekleme ole stres yapma o da cok büyük etken sabırla bekle yasın genc daha en kötü iihtimle tup bebek olur ama olur sakin ol dedi

ben bu dış gebelikten önce doktor tüpün çok kötü diyince moralim bozuldu hatta eşime olmazsa tüp bebek yaptırır mısın felan demiştim.belki psikolojinin de etkisi olmuştur.kötü düşününce başına kötü şeyler geliyor.güzel düşününce başına gelen her olaya güzel bakabiliyorsun .bence en önemli şey ruh sağlığı yoksa hayat zindan oluyor.

valahi bu aya kadar psi cok kötüydü en ufak seyden yıkılıveriyodum hemen bu ya yumrta takibim yapıldı hersey yolunda die ögrenince içim rahatladı simdi daha rahatım artık takmamaya calısyorum ilk kez bu ya adet oldum ve aglamadım

bir de ben hamile kaldığım ay soğan kürü yapmıştım acaba o gebe kalmayı kolaylaştırdı mı yeniden yapsam mı diyorum yoksa herşeyi boş verip doğal yoldan olmasını bekleyim billmiyorum siz ne dersiniz

cnm bn 8 ay ugrastım yemedigim içmedigim sey kalmadıtam oldu derken dıs gebelik yasadım valla sogan suyu faln vesile allh nasip ettikten sonra kanserli hstlar bile hamile kalıyo neler duyyuoruz kısmet cnm bn klomen kullnadım iki taraftada olusur sansım artar dedim aam bu ay tek taraftan oda yumrta olmayan taraftan 2 tane olustu biri catladı biri catlamadı haftasonu gidicem baklım kisto lmamıssa klomene devam sanırım sans artıyo bide yumurtlama mikroskobunuda sıparıs ettm oda gelir bide bu ay bole deneyim bakalım adetim bnm tam 30 gün sonra geldi ve normal adetim gibiydi cnm sadece bnm esikden 4 gün sürerdi simdi 5 gün sürüyo son gun bi kac damla ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…