Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ben tuğba herşeyi oluruna bırakım takmmayayda çalışıyorum belkşi öyle olur ma nafile en iyisi boş vereceksin

Himm diğer günler stresim olmaz diyorsun. Mantıklı
ama bana göre değil sanırım. Ben daimi iliski taraftarıyım:))
bı terbiyesizlik var:))

Ayse öyle diyorsun ama bence Tuğba için gerekli.
Kendisi de söyledi ve yaşadı gün gectikten sonra
rahatliyormus. Tuğbayi bu yöntem rahatlatiyorsa
mantiklibir secim. Tuğba ya hemen hamile kalırsan???
O alet en degersiz eşyan olacak:)))) aman saglikla
hamile kal da.

aman bn klayımdao bas kösemde dursn sonucta
tükürükle yapılan bi alet kardesime veririm bunun daha 2. bebegi var demi :) hemn kalcagımızın garantisi de yokki bnde her gece ilişki olmasın demiyom seker bn dursam kocam durmaz aam ole ilşkiden sonra yatma işi var ya o gıcık oluyo ondan kurtuluyom en azından

vala öteki idrarla yapılanlar bana 2 ay zor gider bi daha alrım bunu hergün yapsam yaparım bitmiyo demi haha :)

2 ay korundum korunmayı bıraktım
bir kez regl oldum sonra hamileyedim
ama yine dısti:))

slm kızlar nasılsınız bakalım ben havalardanmıdır nedir çok keyifisizim.canım çok sıkılyo kolum bile kalkmıyo valla evin halini görseniz akşamdan kalma.nasıl toplıycam gözümde büyüyo.siz neler yapıyosunz iyisinizdir inşallah :))

Yani eylul4 ameliyat 19 Kasım son adet

acaba daha da mı fazla ay beklemek lazım bilemiyorum ki.? kısmet işte.şans biraz da.benim ilk biliyosun.ama acayip korkuyorum ya tekrarlarsa diye.iğneyle sonlandırıyodun sanırım.değerin kaç şuan.

slm ayşe.boş verrrrr.yat gitsin.bizim bak oda elimize geçmiyo.

kızlar ben çok am çok titizim ben ameliyatan çıktım eev gldiyimde evi topladım oğlumdasyken yani sezryanla doğum oldu iş yaptım hatta kayın valaldem senini canın acımıyormu dedide içim rahat etmiyor yani ayşe rahatsızam yat canım ma bne kendim iki elim kanda olsa iş yaparım bneim için çok önemli

açıkcası 3 gün önce boynum tutuldu geçmedi koluma kadar vuruyo parmaklarım şişiyo uyuşuyo ne yatabiliyorum ne ağar kaldırabiliyorum nede doğru dürüst iş yapabiliyorum.2 gecedirde oğlan hasta sabaha kadar uykusuz kaldım o kadar kendimi yorgun ve keyifsiz hissediyorumki misafir gelse heralde kapıyı falan açmam büyük ihtimal.ev rezil durumda.mutfağı bile şimdi topladım ancak.daha evi toplayıp yemek yapıcam heralde benim bi 3-4 saatimi alır bu ağrılarla iş yapmak.yoksa ben çok tez canlıyımdır yani elimdeki iş hemen bitmeli ben normalde günlük ev işlerim ve yemek işimi 2 saate bitirir geri kalan zamandada ya gezer ya dinlenirdim ama bugun kendime şaşıyoru inanın mutfağı bile bi saate ancak topladım.allahtan çalışmıyorum semracım dediğin gibi.yoksa böle yatamazdımda .neyse ben şimdi yine kalkıp yavaş yavaş evi toplıyım bari.ara ara girip bakıyorum size kızlar.size iyi sohbetler öpüldüzz

Gecen Cuma sifirlandifini degerim Semra. Ben tüp bebek için
erken olduğunu duusnuyorum zaten Ağustos'tan sonraya kaldı
benim bebek ısı. Ağustos'ta şampiyonam var. Yalnız Nisan
ayında rahim filmi cektirecegim. Ben bir zorunluluk olmadıgı
sürece, ki insaellah olmaz, tupbebek düşünmüyorum. Ameliyat
eden doktorum bana iki ay korun sonra hamile kalmazsan
uzatmadan tüp bebeği dene demişti ama fırsat kalmadan
yine hamile kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…