Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Canımmm cok haklısın ama diyorum yaaa korkuyorum. Ben istıyorumkı eger hamıleysemde gıttıgımde keseyı gorım.Her gun btayla ugrasmıyım sonucta Allah korusun kotubıseyde varsa zatı engelleyemıyoruz. Esım sureklı moayene ediyor genel durumum iyi suanda. Bide degıız gıbı adetlerım duzensız gecen ay . gunde oldum. Ve cok ruya gormek ve ara ara goguslerımde sızından baska hıcbır belirtım yok. İnşallah canımm mutlu bır haber vardır da gozyaslarım son bulur.

slm kızlar nasılsınız bakalım.hoşgeldin deryacım.ben sormuştum cnm seni kızlardan biri daha sormuştu ama kimdi hatırlayamıyorum.bu arada bencede bi kan testi yap hayırlısıyla müjdeli haberi alıcan inşallah arkadaşım.ben bu sefer olumsuz çıkacağını düşünmüyorum çünkü sen zaten kolay hamile kalabiliyosun sadece bi kere dış gebelik yaşadın ama bu bidaha yaşayacağın anlamına gelmez bence beklemeden hem kendini hemde bizi merakta bekletmeden testi yapta hep birlikte sevinelim inşallah.eminecim inşallah seninde oğlun olur ama ne dersen tersi olurmuş yaa o kadar erkek diyosunki inşiallah allah sana şöle ikiz üçüz kızlar vermez diyim o zaman.gerçi sağlkıkjlı olsunda cinsiyeti çok önemli deil bence.ben iki hamileliğimdede kızım olsun çok istemiştim ama allah 2 tane erkek nasip ett.hayırlısı olur inşallah.tugbacım sen nasılsın hayatım.ayşde semra sizlerde iyisinizdir inşallah.:))bende yine kaç gündür hastanelerde koşturuyorum önce ağır bi grip geçirdim ardından ellerimde his kaybı uyuşukluk boyunda ve omuzda ağrı geceleri sabaha kadar sancı içinde kıvranıyorum ellerim sürekli uyuşuk kalem bile tutamıyorum.fizik tedaviye gittim.KARPAL TÜNEL SENDROMU diye bi hastalık teşhisi kondu.damarlarda meydana gelen bi sinir sıkışmasıymış.gebe kadınların &25-30 unda ödem sebebiyle oluşabiliyomuş.doğum yapana kadarda geçmezmiş.bazen doğumdan snrda geçmiyomuş ozaman ameliyatla bilekleri açıp orda ordaki darlaşan sinir damarlarını açıyolarmış.şimdilik ameliyat olamıycağım için özel bi bileklik ve çeşitli ilaçlar vitaminler jeller falan oldu.kaç gün oldu ama hala agrılarım aynen devam ediyo ve parmaklarım çok feci uyuşuk durumda.valla allah kimseye yaşatmasın.doğurana kadarda beklemek zorundayım hatta bide bende sanırım boytun fıtığıda varmış ama kesin tanı için emat çekilmem gerekiyomuş onuda şimdi hamile olduğum için çekemiyceğini ama doğumdan snr kesinlikle çektirmem gerektiğini ve fizik tedaviye başlamamız gerektiğini söledi doktor.moralim çok bozuldu.bölelikle vücudumda çıkmayan bi hastalık kalmadı.yani yazmaya kalksam koca bi sayfayı doldurur heralde.doğumdan snr safra keksesi ameliyatıda olmam gerekiyo küçücük iki tane bebkle hangi ameliyata giricem nasıl hastanelerde koşturucam şaşırdım valla.inşallah bu hastalıklarım günahlarıma kefaret olurda çektiğim acılara değer.dolayısıyla hastanelerde koşturmak pek giremiyorum topiğe.kusuruma bakmayın artık.bu arada topiğin ismi için iszden fikirler bekliyorum bende ona göre sölicem moditörlere.kabul ederlerse değiştiririz tabi.:))

bu arada fatmacım ve dalkırancım sizlerde iyisinizdir inşallah.ne zamanadır giremdiğim için konuları pek takip edemişyorum.umarım bi sorun yoktur herşey yolunda gidiyodur sizler içinde

arkadaşlar bende size danışmak istiyorum.ben 3.aşılamamı 30 ocakta yaptırdım .aşılamamım13 günü lekelenmem oldu .16 gün kanamam başladı 2 gün sürdü ve geçti.ama halen lekelenme ve kanamam sızıntı şeklinde devam ediyo.afedersiniz her tuvalete gittiğimde silindiğimde kanla karışık geliyo.ilk aşılamamda dış gebelik yaşadım.iğneyle düştü değerlerim.2.cide hiçbişey olmadı.3 .aşılammda ise böyle bi sorunum var.pazartesi beta hcg yaptırdım 8 çıktı,cuma baktırdım41 .bugün pazartesi yeni baktırdım 171 olmuş 3 günde 2 katından fazla artmış.arkadaşlar sizce ne olbalilir yine dış gebelikmi acaba?drla konuştum değerlerin normal artıyo dedi ama ne bileyim yinede çok korkuyorum dış gebelikmi diye?allahım bidaha yaşatmasın kimseye .

cnm bence hiç üzülme allahın izniyle normal gebeliktir merak etme.değerlerin bencede normal artmış.ben 3 kere hamile kaldım ikincisi dış gebelikti ama hepsindede kanamam oldu ikinciyi benimde iğneyle düşürdüler şu an 6 aylık hamileyim ve hu hamileliğimdede kanamam oldu hemde öle böle deil.resmen adet olur gibi baya geliyodu ama normal bi gebelik olarak seyrine devam etti.seninde öledir allahın izniyle inallah.hiç üzülme kese görününce biraz daha rahatlarsın merak etme cnm.ama sonuçtan bizide haberdar edersen sevinirim arkadaşım

insall cnm bi daha yazamayız ama malesef degerlerin güzel artması durumundada kesin normal die bişi yok sen iynede kont altında ol bnmde ilk 198 cımkmıstı 2 gün sonra yaptırdıgımda 456dı

allh kimseye yasatmasın cok zor kayıplar yıprarıyor ,nsanı insalh bebişini saglıkla kucagına alırsın

mrb kızlar.ben çok yoğundum bugün giremedim.
deryacığım seni sormaz olurmuyuz .demekkşi geçmişi okumamışsın ben kaçkere sordum hatta hipatiada ortalarda yok onuda merak ettim.ben bugün yakın bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim böylelikle çevremde benim dışımda herkes hamile oldu.benden sonra korunmayı bırakanlar bile hamile.arkadaş grubumuzdada bebeği olmayan birtek ben kaldım.((((((((( çok üzgünüm çok.tam kendmi teselli etmişken moralşm düzelmişken böyle haberler almak içimi burkuyo.ama hayatın gerçekleri napalım.böyle zamnlarda dayanma gücüm kalmıyo.allah en kısa zamanda bizede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinde bu acılarımız dinsin inşallah.
ayşecim sanada çok geçmiş olsun.yaşadıkça neler görüyoruz işte.inşallah hepsi bebeğinin doğumuyla geçip gider ee nede olsa iki erkek çocuk annesi olmak kolay olmayacak baya eneji gerketirecek.
deryacım inşallah sende hamilesindir sağlıklı bi şekilde.bu arada eşim bekliyo çıkıcam şimdi acele yazıyorum saçmaladıysam kusura bakmayın görüşürz kızlar

inşallah canım inşallah herşey normaldir.bi kere yaşayınca insan tedirgin oluyo pozitif düşünemiyo işte.iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.allah senin bebeğininide hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin amin.tabiki yazarım yine inşallah iyi haberler olur.

insall cnm bi daha yazamayız ama malesef degerlerin güzel artması durumundada kesin normal die bişi yok sen iynede kont altında ol bnmde ilk 198 cımkmıstı 2 gün sonra yaptırdıgımda 456dı

hayırlısı artık ne yapalım allaıhn dediği olur.ben yine çarşamba baktırcam bakalım teşekkür ederim bilgilerin için.inşallah normaldir herşey.evet senin değerinde ciddi artmış peki sonra baktırdınmı?

merhab kızlar aşk olsun size birgün topiğe girmesek sormuyorsunuz olmuyor böyle aaa arkadaşlık böylemi kızlar bu ay işllah olurya geb kalırım çok çalıştık boşa gitmesin işllahhh yoksa mililete hesap vermekten bıktım niye olmuyor diye offffffffff işllah hepiniz iyisinizdir keyifler iyi tuğba gene klomen başlamış galiba hani kullanmıyacaktık söz vermiştik bne tutuum sen tuumadın sözünü aslında vucüdü rahat bıraksak olurda bırakmnıyoruz hep hormon yüklüyoruz vucüdümüze kist çıkıncada niye byle oldu diye dertleniyoruz benim eşimin teyzesi bundan 20 yıl önce kist patlaması yaşamış ve sağ tüpünü ve sol yumrtalıynıda almışlar ve çevredekiler hep piskolojisini bozmuşlar am tek tüp e tek yumurtalıkla 3 doğum yaptı dediki bana sadece sters yapma olur dedi demek doğru herşey stresten kaynaklanıyor

bide kızalr kendimize liste yapalım kinmin adeti geçti kim hamile kim ne kullanıyor kim adeti bekliyor diye moral olsun

bu sefer kist yapmadı bide az içicem bakalım kısmet cnm ya iki yumurta olsa daha iyi degilmi yani :) zaten bu 3. ay bırakıcam esim istiyo bnmde mecbur içiyom kulanyorum hiççç ilgim kalmadı cocukla nedense bi sogukluk geldi sadece ders var aklımda bu aralar yaza kadar sallantıya aldım bakalım kenidi kenidne olursa olur olmazsa yaza düsünücem sakin kafayla suan atama daha önmli ilk sırayı o alıyor artık hayatımda

evet bende 5 ay içinde iki defa dışgebelik geçirdim birini değer olarak yeni düştü ama regli olamadım oda kist yapmış şimdi ilaç içiyorum 10 gün içeceğim bakacağız sregl,i sonrası fil çektireceğim bu kadar sıkıntım var artık düşünmek bile beni üzüyor ama kendimi ii hissediyorum doktorum tüp bebek dene diyor ama ben normal yolla hamile kalacağıma inanıyorum bu inanç var bende kafamada takmıyorum çünki çevremdeki herkesi 6 aydır dış gebelikle boğdum ikinciyi yaşadığımda daha bete oldum çekilmek biri oldum ama bişey oldu aniden ne bilemi,yorum ama kafaya takmıyacağım yani takmıyorum hayırlısıama sizlere kalpten sağlık hamilelikler ve bebekler diliyorum inş muradınızı aluırsınız

Ayse (akimera) çok gecmis olsun. İnsaellah hamilelik bitince
bu saydığın durumlar düzelir. Benim ablamın hamilelikleri de çok
zor geçiyor(dü) insaellah bir daha yapmaz:))) artık 45 yasında
ve bes cocuk yeter!!:))) hele ki son hamileliğinde diyabetten
uyuşukluğa bir çok sıkıntısı vardı ama doğumdan sonra hersey
düzeldi çok şükür. Senin de düzelir insaellah.
Ennes degerlerin yavaş seyrettiği için tedirgin olmussundur muhtemelen
2 günde iki katına çıkmış ama Tuğba'nın da söylediği gibi bu da sağlıklı
olduğunu göstermiyor. Bazen abuk sabuk artuyor ama gebelik sağlıklı
devam ediyor insaellah senin de saglikla devam eder. Yine de tedbiri
bırakma!
Derya?!!! Ya esın genel durumunu elbette kontrol ediyordur. Ama benim
en aktif en kosturdugum gunün akşamında bayıldım acile gittim. Ben seni
anlıyorum bemese konmak istiyorsun. Hemen keseyi göreyim hiç beta
ile ugrasmayayim diyorsun:)))) valla aslında haklisin, benim son gebelikte
26 test sonucum var. Paraya çevirsen bir dogum parası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…