Derya daha neler?!!! ya bu ne modası böyle. Herkes betasini
geç olcturuyor. Kızlar kendinize gelin!!! Biz dış gebelik geçirdik
bize ne deniyor: 'gununuz gecer geçmez betaniza baktirin ve
hamile iseniz hemen doktora gidin' denilmiyor mü? Normal
hamilelerden daha riskli olduğumuz asikar. Lütfen yapmayın
böyle kızlar (Derya:))) hem mutlu bir haber varsa ne diye bizi
mahrum ediyorsun:)))
Allah bagislasin canzi
çok şükür ki düşükmus. Dış gebelik zor.
arkadaşlar bende size danışmak istiyorum.ben 3.aşılamamı 30 ocakta yaptırdım .aşılamamım13 günü lekelenmem oldu .16 gün kanamam başladı 2 gün sürdü ve geçti.ama halen lekelenme ve kanamam sızıntı şeklinde devam ediyo.afedersiniz her tuvalete gittiğimde silindiğimde kanla karışık geliyo.ilk aşılamamda dış gebelik yaşadım.iğneyle düştü değerlerim.2.cide hiçbişey olmadı.3 .aşılammda ise böyle bi sorunum var.pazartesi beta hcg yaptırdım 8 çıktı,cuma baktırdım41 .bugün pazartesi yeni baktırdım 171 olmuş 3 günde 2 katından fazla artmış.arkadaşlar sizce ne olbalilir yine dış gebelikmi acaba?drla konuştum değerlerin normal artıyo dedi ama ne bileyim yinede çok korkuyorum dış gebelikmi diye?allahım bidaha yaşatmasın kimseye .
cnm bence hiç üzülme allahın izniyle normal gebeliktir merak etme.değerlerin bencede normal artmış.ben 3 kere hamile kaldım ikincisi dış gebelikti ama hepsindede kanamam oldu ikinciyi benimde iğneyle düşürdüler şu an 6 aylık hamileyim ve hu hamileliğimdede kanamam oldu hemde öle böle deil.resmen adet olur gibi baya geliyodu ama normal bi gebelik olarak seyrine devam etti.seninde öledir allahın izniyle inallah.hiç üzülme kese görününce biraz daha rahatlarsın merak etme cnm.ama sonuçtan bizide haberdar edersen sevinirim arkadaşım
insall cnm bi daha yazamayız ama malesef degerlerin güzel artması durumundada kesin normal die bişi yok sen iynede kont altında ol bnmde ilk 198 cımkmıstı 2 gün sonra yaptırdıgımda 456dı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?