Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Dalkiran mesleğimi sormuşsun.
Ben yüzme egitmeniyim.
Ayrıca suda doguma giriyorum.

gnydın kızlar.fatmacım ve eminecim iyi dilekleriniz için tşk.ederim arkadaşlar benimde bütün hamileliklerim sorunlu geçti bu son olur inşallah.mervemcu cum cnm inşallah seninde son sorunsuz gebeliğin olur arkadaşım bencede normal yolla hamile kalma şansın var bencede bi kere daha dene denir cnm.allah inşallah aratmadan verir bebeğini.ayşecim sen nasılsın ben sordum valla dün seni iyisindir inşallah bi sorun yoktur umarım

Mervemcu merhaba demek sen de benim gibi kisa zamanda iki
kez dış gebelik yasamissin. Sanırım topigin adına istinaden yazmissin
topigi kuran arkadasımız 2.dış gebeligini yaşadığını sanarak kurmuş ama
çok şükür dış gebeliği tekrarlamadı suan 5.5 aylık hamile.
İki dış gebeliğin de ilaçla mı sonlandi?? Benim ilki laparaskopi ikincisi
methotrexate ampul ile sonlandi. Ben birincisinde şaşırdım yeni evliydim
dış gebeliği biliyordum isim gereği ama yasayınca üzüldüm. Bı de tatildeydim
tuhaf oldu yani. Ama ikincisi Ocak'ta sonlandi. Oldukça bilincli oldugum
için hiç dokunmadı bana. Zaten bize dokunan daha ziyade zaman kaybediyoruz
sıkıntısı. Benim öyle mesela. Evlenir evlenmez hamile kalmayı planlamıştım.
Eeee hersey planla gitmiyor.
Sanırım sen sıkıntısını çok cekmissin. İnsaellah moralin tamamen düzelir
yeniden hamile kalmayı planlar, hamile kalırsın diyemiyorum, keseyi bebeği
görür kallbini duyarsın diyeyim:))) malum bize pozitif sonuc yetmiyor.

Slm kızlar.msj.larınızı okudum.zaman yetersızlıĞı nedenıyle fazla yazamıyorum.malum ıŞ yerı.evde net yok.artık kısa kısa ıdare eder sızlerıde takıp ederım.benım adetım 2 Şubat.bu ay ÇalıŞtık.martın 5 gıbı benıde lıstenıze keleyın bakalım.belkı keramet lıstededır.hadı bakalım zamı olan bır arkadaŞ lıstelesın rıca etsem tabı.hepınıze bolb bol slm.lar.

ekleyelim bakalım hadi kızlar sizde soyleyin tarihlerinizi :)

beklenmeyen adet tarihi hamile adayı kullandıgı seyler
5 mart.......................................semramus...........
17 mart ..........................................ktg...................klomen

beni soran sormayan herkese merhaba kızlar .ben de iyiyim bir sorun yok gibi inşallah.19 ocakta ameliyat olmuştum 18 şubatta adet oldum şu an az az devam ediyor bitince kontrole gideceğim bakalım doktor ne diyecek.ben bir ay daha korunup ondan sonra istiyorum tekrar denemeyi.ayşecim geçmiş olsun sana da. ben de bu dış gebelikte sol bacağım uyuşuyordu ama ciddi ciddi felç olacakmışım gibi hissediyordum.gece uykudan kalkıp geziniyordum hissizleşiyordu.daha yeni yeni geçiyor.acaba kansızlıktan mı magnezyum eksikliğinden mi bilemedim.doktoruna bir sor istersen şimdi çoğu hamile magnezyum kullanıyor.belki rahatlarsın.

ohh ohh kızlar semramus başı çeker.sonrası 9 ay 10 gün geçer zemuszemus:teytey:
darısı sizlere kızlararrrr

merhab kızlar benide yazın 6 mart işllah adet ommam tedaviszi yaz bakalım önce kim gebe çıkacak ilk listeden

ama aslında korkuyom da çok.sağ tarafımda ameliyatım.yumurtlamamda sağdaymış.ve 2 gündür bir kasılma var sağ tarafımda.iyimi kötümü anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…