Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

beklenmeyen adet tarihi .............hamile adayı ..........ruh hali
5 mart.......................................semramu s...........
8mart...........................................ayse....................sabırsız :)
17 mart ..........................................ktg..... ..............sabırsız :)

vaallla kızlar benim göğüslerim çok ağrıyorrr bide arad kasık ağrısı varrr başkada bişey yok n eoluyor içerde

mevrumcu çok geçmiş olsun sende biizm giib zor günler yaşamışsın canım LAALH bi daha yaşatmasım bildiyim kadaryla ilk dış gbelikte tüpün alınmış ve sen tek tüple gebe kalmışsın oda dış gbelik olmuş zor ya kormaya başaldım benimde tek tüpüm varda dışl geblikten dolayı sağ alındı işlah öyle bi sorun çokmaz bide canım sen rahim flim çektirmedinmi

beklenmeyen adet tarihi .............hamile adayı ..........ruh hali
5 mart.......................................semramus..............kaygılı
8mart...........................................ayse_73..................sabırsız :)
17 mart ..........................................ktg..... ..............sabırsız :)

sağ tarafımda batma ve kasılam var tuğba.ne yalan söyleyeyim çok çok korkuyorum.ayşecim benimda fazlasıyla akıntım var bu günlerde.

eski dış gebeliğimdede çok akıntım vardı.hamilelik sürecindede.bende öyle oluyo danırdım hamilelikte.meğer yolunda gitmeyen bişeyler varmış.
neyse biraz önce bir mesai ark.vardı hamileyldi.3.5 aylık.animiyo sentez mi nedir ondan yapılmış bebek problemli hemen hastaneye yatırmışlar.dün itibariyle.çok üzüldüm arkadaşlar.eşinde vede kendisinde akdeniz anemisi varmış.bu kız cağızın durumu daha daha zor.Allah sabır versinn.

takılma ole seylere cnm insallh bebiş geliyodur ondandr kötüyü diüsünüp cagırma allha sıgın bak pers gün kandil bol bol dua et hepimiz edelim birbirimize illa bıdaha dıs gebelk olacak die bişi yok cnm belki yumrtladın ondan agrıyo belki catladı yumrtan ondan agrıyo bnm ole oldu gecen ay bnmde agrıdı dedim kötü bişi var doktora gittim o gün cagırmıstı zaten 16. günümdü yumrtam catlamıs ondanmızs agrı

BEKLENMEYEN ADET TARİHİ ............HAMİLE ADAYI .........RUH HALİ
5 mart.......................................semramu s...........
8mart...........................................ay se....................sabırsız :)

teşekkür ederim canım aynen öle ilkinde laproskopi ile sol tüp alındı ama çok istemiştik çok planlı idi ama öle olmuyormuş yani 3 günde nasılda plan yaparmış bir insan kendime şaşırdım sonra ameliyat sonrası iyileşme için 6 ay bekle dedi doktor bizde bekledik ama hiç rahim filminden bahsetmedi doktorum sağ tüpüne baktım sorun yok deneme yapbilrsin demişti bizde başladk ama aynı ağrılar aynı kahverengi akıntı daha günüm bile geçmeden bildim ben bu sefer iğne ile sonlandı ikinci dış gebeliğimi sonlandıran doktor çok ilgisizdi sadece değerlere bakıp 3 gün sonra gel 5 gün sonra gel falan öle gönderdi hiçte ilgilenmedi bende ameliyatımı yapan doktora gittim tekrar .ben regli olmadım yani kanama olmadı doktorumda kürtajolmamışsın dedi ondasn dolayı bekleyelim dedi ve muayene etti ilk doktorumdan haftalarca beklediğm şeyi yaptı yumurtalık üstünde 2 kocaman kistoluşmuş ve bundan dolayı regli olamıyorum şimdi bu kistleri eritmek için ilaç kullanıyorum sonra film çektirelim dedi bakalım ama bentekrar normal yollarla hamile kalacağıma inanıyorum ilk doktorum direk tüp bebek dedi bide çok ilgisizdi beee inasna bu durumu yaşarken biraz açıklam bekliyor

slm arkadaslar yazılarınızı okudum.kendınızı hıç sıkmayın benım şuan ıkı çocuk annesıyım.bende zorlu yollardan gectım sızler gıbı.ılk hamılelıgımde bebegım karnımda öldü 2 aylıkken.ıkıncısınde cok tedırgındım aynen bende pozıtıf cıkmış bı teste sevınemıyordum yetmıyordu kalp atışını duydum bu kezde durmasından korktum neysekı korktugum basıma gelmedı allahın ıznıyle oglumu kucagıma aldım.oglum şuan 5 yasında.3.hamılelıgımdede aynı şey basıma geldı yıne bebegım karnımda öldü.4.de kızım oldu şuan 4 aylık.sızınle paylasmak ıstedım sadece.canınızı sıkmayın allah herkese nasıp etsın ıyı akşamlar

arkadaşlar bu hafta yen bir doktara gittim bana ded ki br insan en fazla ömrü boyunca en fazla 6 kere klomen kullanabilir dedi.. daha fazla kullanılırsa Allah korusun kansorejen etki yapabiliyormuş.. sizde doktorlarınıza sorsanıza onlarda bu fikirde mi?

Merhaba eylül nerelerdesin!? Ben zaten klomen karsitiyim.
Allah ona muhtaç etmesin.
Mervecu bayağı sıkıntı yasamissin tekrar gecmis olsun.
Evet doktorlar ilgilenmeyince de asiri ilgilenonce de insan korkuyor.
Benim son dış gebeliğimde doktorlar çok tedirgin oldular Allah'tan
ikinci dış gbeeligimdi herseyi az çok biliyordum.
Tuğba beni listeye eklemek ister mısın bilmem. Ben adet tarihimi
bekliyorum, biliyorsun suan cocuk düşünmüyorum. Yine de eklersen
11mart!! Ruh hali: 'rolantide' olsun:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…