D ınsaellah kedıgıllerden olursun o zaman ne dıyım... bu durumda 9 ay beklemeyeceksın...:)
ya ben hesaplarımı da unuttum dur bakım en son kasım19 ocak18 arası hamıleydım:))))
hesaplar falan benım ısıme yaramıyor kı?! ne ben ne doktor ne esım hıc bırsey yapamayız bızım
ısın tum yuku bebekte... ya da yuku demeyeyım keyfı:))))
oldukca kas yaptım ama bunun gebelıge faydası var mı bılemem... bır cok kadın hastalıgının
sebeplerınde de 'yogun spor yapan' yazıyor. bu gune kadar bana bır zararı olmadıysa sanırım
sımdı de zararı olmaz. Ne dıyım kım ne derse desın ılk de son da tum sozler O'nun!
merhaba arkadaşlar ben geldim ve sizi çok özledim taziyemiz vardı komşumun 11 yaşındaki oğlu kaza sonucu öldü ölümü çok kötü oldu sürekli ordaydım giremiyordum ben adet oldum lekelnmeler normamış adet oldum zaten bu ay gebeliyi beklemiyordum ben ayşevim bebğinini bu dfünyad yiyecek ekmeği varsa yaşar merak etme sen sen normelmı yoksa sezeryanlamı doğum yaptın işllalh iyisindir tuğbacım mart ayı bize uğurlu geliyor olacak işlalah ben 2 kere mart ayında geb kaldım bakalım ama ben artık umutluyum ne bileyim yada öyle olmak istiyorum komşumuhn oğlu 11 yaşındaydı ve çok tyemiz bi çocuktu ALLAH oğlıma sabır versin sizede versin işllahhh artık burdayım gelin görüşelim
Ayse ne zor bir durum bu ya! Nasıl olmuş kaza? Hiç beklenir mı?
Annesi falan ne durumda. Allah taksiratini affetsin de denmez ki
tertemiz. Biz de o hal ile hallendigimizde Rabb'im bizi de temiz saysın
insaellah.
Hayırlısı Tuğba. Bir sonraki ay diye diye biz tanışalım bille 7-8ay
oldu. Aslında sabırlı insanlarmisiz:))) ben her konuda kendimi
geliştirdim/geliştirmeye gercekten çabalıyorum. (iki gunü bir olan
ziyandadir, mantigiyla..) Ama en önemlisi 'sabir' benimle alakası yok.
Eh Rabb'im sağlıyor çok şükür. Yalnız bir istirhamim olacak. Daha fazla
ders almayayım diyorum:))))
mrb kızlar.
ayşe komşuna çok üzüldüm.böyle şeyleri duyunca nankörlük ediyormuşuz gibi geliyo.allah sabır versin.çok zor.
tuğba büyük gün yarın demek.hadi hayırlısı.
emine ağustosada pek bişey kşmadı yani.biz bekliyoruz seni bak.sırf bunun için yani başka hiç bir sebebi yok hamile kalmayışımızın.
bu arada ebru şallıda hamileymiş yine.darısı bilzere kızlar..
merhaba kızlar emine kaza şöyle oldu eskiciler damda 2 tonluk su deposunu attılar çocukta kaçarken üstüne düşüyoır ve beyin param parça bide çocuk babsız büyüdü kadının ilk eşinden babsınbı hiç tanımadı hep sevgiiiz büyüdü çok zor hiç unutamıyo4rum aklımdan çıkmıyor hep bendeydi annnesi çalışıyordu çok zor ALALH sabır versin tuğb aüzülm eolur işllah olur
selam bana yardımcı olabılecek birşeyler söyleyebılırmısınız arkadaşlar normal adet dönemımden 5 gün erken kanamam oldu ama çok az sadece 1ped değiştirdim onun dışında pembe akıntılarım vardı 2 gün sürdü ağrılarım devam edıyor bu sorun için gittim dr beni mutlu edecek haberler vermedi gebelik oluşabilir inşallah iç gebeliktir dedi normal gününü bekleyip tekrar gideceğim kanda bakcak sanırım... yazdıklarınızı okudum kasıklarımdakı sızlama şeklindekı ağrılar devam edıyor ve hareketle artıyor çok korkuyorumsenağlama
adet oldum kızlar bn malesef yine olmadı yok iste yumurtlama günü faln kacırmadık yok yattım kalkmadım yine yok yine yok ne yapayım daha gerci bu ay sanki tüp olmayan taraftan yumrtladım amnnnnnnnnnnnnn
üzülme tuğbacım demki daha azmanı gelmmmeiş bebişin herşeyde bi hayır vardır ne yapa bişliriz olmuyorsa biz olsun diye uğraşıyoruz bazılarıda parayla aldırıyorlar bazılarımız adet olunca üzülüyoruz bazılarıda adet omadıkları için üzülüyorlar hayt böyle tuhaf ne yaplım yüce rabimin işi ne derse o olur demeki biizm içinde daha zamanı var ayşecim bbeğin işllah büyüyordur ileşecek dualarım seninle
günaydın kızlar.
ayşe inanamadım anlattığın olaya.insan hayatı bu kadar uzucmu.nasıl bu kadar dikkatsiz davranılabilir.o depoyu çatıdan atmadan önce çevre güvenliği sağlanmazmı.okadar üzüldümki sabah sabah anlatamam.bir okadarda kızdım.ölüm allahın emri ecel gelince herşey bahane ama bu şekilde kaybedilen hayatlara çok üzülüyorum.başkalarının sorumzuluğu yüzünden küçücük bir can feci şekilde hayata veda ediyor.bunu yapanlarında ceza almayacaklarını bilmek insanı çileden çıkarıyor.allah ailesine bol bol sabır versin çok zor allah kimseye yaşatmasın.ben hiç tanımadığım halde böyle üzülüyorsam,sen komşunken bu kadar üzülüyorsan annesi ne yapsın.gördüğü göreceği bu olur inşallah.allah başka acı yaşatmasın.
tuğba üzülme sakın.böyle şeyleri duyunca bizim yaşadığımız ne ki diyor insan.herkesin üzüntüsü acısı kendine tabi ama hayatımız boyunca yaşayacağımız tek sınav bu olsa keşke.kimbilir
(ömrümüz varsa)bizi daha neler bekliyor.allah sevdiklerimizin acısını yaşatmasın.