iyidir semracım herzamanki gibi koşturmaca.sen nasılsın
akimera ne yaptı acaba umarım herşey yolundadır.diğer kızlarda ortalıkta yok.ayşe sen ne yaptın test yaptırdınmı tekrar yada adet oldunmu
c tesi adet günüm cnm belirti aramıyorum valla sonra bn üzülüyorum baklım bu ay gec yumurtladım ya p tesi yaparım diyorum tabi gecikme flan olursa bana bu ay tüp olmayan taraftan yumrtladım gib geliyoda
kısmet sen nasılsınnn
evet tuğba katılıyorum ben bu siteye dış gebelik yaşadığım sırada üye oldum ve sorularıma hiç cvp bulamamıştım doğru düzgün cvp yazan olmamıştı.ama şimdi bakıyorum ne kadar çok var bende yaşadım diyen.
slm kızlar pzrtsi günü 30 haftalık bi doğum yaptım.ben iyiyim ama bebeğim yoğun bakımda.bugun çıktım hstneden ama maraton yeni başladı bebeğim gelişim geriliği olduğu için 1200 gr.doğdu ciğerleri gelişmemiş doktor kendinizi herşeye hazırlayın dedi.moralim çok bozuk.ben şu an evdeyim ama bebeğim hstnede hayat mücadelesi veriyo.hergün gidip süt sağıcam vermeye çalışacaklar burnundaki borularla.lütfen dua edin gerçekten çok üzgünüm.çok küçük daha meleğim.yüzünü bile tam göremedim küvezde yoğun bakımda almıolar içeri.hakkımda hayırlısı olsun ama gerçekten çok korkuyorum dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar
ayşecim inanamadım ya canım sen iyisinya bebeğinde iyi olacak inşallah.çok zor bir süreç ama güçlü ol bbeğinin sana,sütüne ihtiyacı var stres yapma sakın sütün ne kadar önemli şimdi onun için.ne zorluklardan geçti bebeğin okadar ilaç içmek zorunda kaldın ama yinede dayandı inşallah bunada dayanacak dualarımız seninle.güzel haberlerini bekliyoruz.bizi merakta bırakma
Ayşecim çok sevindim çok.hiç merak etme.bebeğin 20 güne kalmaz elinde.arkadaşımın senin gibi erken doğum 1250 doğdu.şimdi bir canavaaaaarrrrr.anlatamam.bebeğinle gelecek güzel günlerini düşün.fatmanın dediği gibi sütün çok önemli burda.ben çok sevindim darısı bizleree.evet o bizim ilk dış gebnelik sonrası bebeğimiz.Allah sana bağışlasın.
çok geçmiş olsun ayşecim allah en kısa zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.arkadaşımım öyle oğlu oldu 1 kilo ama şu an çok iyi.hiç üzülme hayırlısı neyse o olsun dualarımız seninle kardeş.
slm dalkıran-senin dr.a gittim.bülent beye.eski doktoruma devam etmemi söyledi.zaten gata dan hocalarıymış.o ne ders doğrudur dedi.boşna bana gelip para verme dedi.şaşırdımda.dürüst bir dr.muş.