Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Aman da aman bebeğimiz dünyaya teşrif etmiş, sabredememis
annesinin basına bela olmaya mı gelmiş.... Allah anali babali saglikla
guzellikle yasamayı nasip eder insaellah....
Bebeğimiz olmuş siz teselli veriyorsunuz askolsun ya!!!
Ayse çok sevindim sütüne güç kat, insaellah hersey güzel bir ani olur...
Tuğba Hanim 'bazılarımız hastanelerden bile yazardi' lafının kime geldigini
biliyorum... :))) haklı olduğunu da:)))
ya ama napim?! Kendin söylüyorsun hStanelerden bile yazardim, şimdi
çok yogunum. Bak bu aybhsg cektireektim onu bile yaptiramadim.
Doktora en son bayildigim gece gitmiştim bir daha gitmedim. Heray
gideceğim diyorum, günler yetmiyor.
Fatma doğru söylüyorsun bir kaç birsey yazıp gidiyorum. Yoksa size söyleyecek
cooook seyim var; misal umutsuzluğunuz....
Bir sn.

Günaydın kızlar dün yazarken kesip çıkmam gerekti.
Eee nasilsiniz?!!
Bu yıl, heryil olduğu gibi, 'su Mart gecti mı yazdir' dedik ama
Nisan'ı da kıs gibi yasıyoruz dün yine çok sıcak bir gündü,
şimdi bakıyorum hava yine buz gibi. Rabb'imin işi.
Ayse hergün hastanedesindir, eminim. Rahat ol, teslim ol, dua et
güzel beslen. Ne diyim?!! Ne güzel bir oğlun daha oldu. Bize ne
zamaan nasip olur kimbilir?!
Mart'ın basında bana gelmek istediğini söyleyen bir komşum vardı
evde olamıyorum ki bir gün vereyim de gelsinler. Evleneli mayis31
bir yıl olacak daha hala apartmandakileri tanımıyorum. Oturmaya bile
cagiramiyorum. Esimin ailesi bile haber gönderdi, ne zaman gelelim diye.
Aynı sehirde oturuyoruz 2 kere gelebilmislerdir. Misafir ağırlamayı da çok
severim ama insanlar tüm kıs gelmediler tam benim yogun donemimde
gelelim diyorlar. Agustosa kadar benden hayır yok:))) bir de ing sinavim var
yavaş yavaş da programıma onu dahil ediyorum. Çok şükür esimle görüşüyoruz:))))

günaydın kızlar.
emine iyi olmana sevindim.koşturmaktan insan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor.yılın ortasına geldik nerdeyse nisanda bitti sayılır.zamanın hızına yetişlmiyr.
ayşe(akimera) umarım sen ve bebeğin iyisinizdir dualarımızdasın canım güzel haberlerle gel.
diğer ayşe sen nerelerdesin sende yoğunsun sanırım.inşallah herşey yolundadır.
hipatiada giremiyor uzun zamandır.inşallah sende iyisindir canım.
kızlar herşey kısmet gerçekten plan program boş yani.biz kaç aydır niyetleniyoruz bu ay başlıcaz diye ama kesin olarak hazirana kaldı.bir yandanda iyi oldu kayınvalidemler geldiğinde kesin stres yapardım ben yatamazdım rahatça.hiç değilse haziranda inşallah bir engel çıkmazsa daha rahat olucaz.herşeyin hayırlısı.
semra tuğba sizlerde iyisinizdir inşallah topiği boşlamayın lmaz:

merhaba semra:))
Fatma demek hazıraa kaldı?! hayırlısı artık. gec olsun (cok da gec olmasın:)) tertemız olsun
ınsaellah..
semra sen neler yapıyorsun bayagı alıstın artık dıs gebelıge...
ılk gırdıgınde bayagı stres yapıyordun. bız de aynıydık:)) sımdı normal bırseymıs gıbı gelıyor bana.
tabı yıne de Allah yasatmasın! eeee ıkı kere yasadım ınsaellah Rabb'ım bana acır... esıme acır...

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR.bana bi konu hakkında yardımcı olun ya.ben son adetim 26 mart ta başladı, 4 nisanda bitti.biraz uzun sürdü.10 gün falan.azar azar oldum yoğun olmadım.bu ay dr.da gitmedim.yumurtlamam hangi arada olmuştur.yine adetin ilk günü nü baz mı alacağız..yani adetin uzun sürmesi etkilermi kafam karıştı :uhm:

herkez yogunlastı sanırım bnde kpss calısıyorum tam gaz ama ne var ne yok diede her gün meraktan catlayıp giriyom :) valla ilk bebişimiz geldi o bizim de bebişimz atlamayalım lütfen bu topigin bebegi :)

süresi onmli degil cnm ilk güne bak sen yine bn bu ay yumrtlama testi kullndım tavsiye ederim vallabn bu ay 17 gün yumrtladım acaba gectimi dur belki buun yumrtlamısımdır kalkmıyım falan olmadı bu ay 2 koyu cizgiyi gordüm 4 gün calıstık ondan sonra bizimki her gece isterdi bnde kacmasın die tmm derdim smdi yumurtlama sonra 3 4 kere anca oldu kocam kulanıyosun beni diyo :)

ya sorma ne cok yasayan var artık bn kendim yasayana kadar kimseden duymamıstım

tuğba testi aldım bende netten.ama birşey göremedim henüz.sence devam edeyimm mi teste.mi yoksa süreç bitmiş midir.ne dersin

adete 3 gün kala görenler var cnm 2 günde bir yap silik demi cıkmadı hiç bn 13. gün basladım hergün bi tane yaptım gittikce koyulastı

bırakma semra benım progesteron 1.33tu ve acıkca yumurtlama yok denıldı o ay hamıle kaldım..
kı benım yumurtlamam da regllerım de cok duzenlıdır o ay oyle gec olmus. sen devam et...
o testı de bır turlu arastıramadım. mehmet oz bayagı onerıyor. gercı benım gebelıkler hemen oldu cok
sukur ınsaellah bereketı devam eder. benım problem; bebeklerım ıcerılerı sevmıyor... daral gelıyor galıba..
daımı dısarıdalar:)))) eeee mal sahıbıne... demısler.

tugba sen de benım gıbı ders mı calısıyorsun.. Allah muvaffak kılsın... senı de benı de herkesı de...

arkadaşlar ne 2 günü ben hergün yaptım.yok bişey.geçen ay bi yaptım 2 çizgi gördüm.sonra eşimle kavgalıydık.zaten hep başına kalkıyorum.ama ertesi gün yine negatif çıktı anlamadım.ondan sonrada eşimle ben barış madım.gerek kalmadı artık dedim.bide naza çekiyo ki görün yani.

vay be bayagı atlattık biz bu dıs gebeligi kendimizle dalga bile gecebiliyoruz babasına ckmiş bnmki hemen daralıyo bu sefer bana ceksin :)

:)) tugba bakalım hangısı daha hayırlıymıs:)
ya bebek gelsın ben 27yıllık huyumdan geceyım... en azından kopruyu gecene kadar...
sonra valızı toplayıp gıtmeyecek ya!

valla bnm 10 ay oldu hamile kaldıgmn da üstünden bir sene gecti geceb sene bu zamnlar yumrtlama bitmiş olmustu bebişim kısmet degilmiş bnmde bu ay olursa kendimi kedigillerden sayıcam mart ayı bana yarıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…