Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

semracım hamilelik yoksa hemen adet olman en iyisi bu ayda hayırlıs değilmiş demekki.dış gebelikte idrarda çıkyor.benimde çıkmıştı ama çok silikti üstelik adet günüme birkaç gün varken yapmıştım.sabah ilk dirarla yaptığımda silikte olsa ikinci çizgi çıkıyodu ama akşam yapınca negatif çıkıyodu.sonrası malum zaten.

yaa çok üzüldüm ben yine.işteyim vede ağlamamak için kendimi zor tutuyorumm.ne bu ya 3 aydır bsitede umutlu bir beklemedeyim.ama sonuc nafilee.

kac 3 ay oldu bnm artık aglamıyorum bile o derece alıstım cnm ama bzen aklıma düsüyo yine sıkıyorum aglamıycam artık die kendimi bu seferde bas agrısından ölüyorum gelsin bebişlerimizde bi raht edelim arkadaslarım hep sen cok acele ediyon daha dur diyolar ne acelesi senesi geldi hamileligimn halen bişey yok off off aglama aglayınca bişey degişmiyor anca yüzün degisiyor aglamaktan kızarıyor sisiyor basın agrıyor elden bişey gelmiyorrrr pazarda satılmıyor ki yemeyelim içmeyelim alalım

bn artık cok güveniyorum o testlere valla negatifse negatif kandırmıyorum kendimi daha o yüzden hiç umutlanmıyom die hep adet günümn sabahı yapıyorum aman geciyomu gectimi demektense ..

ne erkeni tuğba ya.benim annemlerin komşusu üzerime 1 hamilelik geçirdi düşürdü vede şimdi tekrar 2 aylık hamile.bende 5 ay geçti tık yok.yaş oldu 33.neyi bekleyeyim ben.hırsımdan zor totuyom valla.pozitif olalım diyom ama yok yaaa.elde değillllll.

semra hepimiz çok iyi anlıyoruz seni.her adet dönemi bir yıkım oluyo bizim için.umutları tüketip her adetten sonra yeniden yeşertmek kolay olmuyo.benimde etrafımda okadar çok hamile varki bebği olmayan birtek ben varım.benden sonra evlenenelerin bile çoktan çocukalrı olduda kaç yaşına geldi.böyle düşününce okadar çok üzülüyorumki.yeni evli olsam ve yaşımdaha küçük olsa belki bukadar stres yapmıcam ama bende evleneli 4 yıl olacak.ve yaş 28 oldu.insanlara biz henüz çocuk düşünmüyoruz muhabbetide yapamıyosun.işyeinde bi arkadaş 20 gün sonra doğuracak diğerinin eşi yeni hmaile sürekli bebekle ilgili konular ultrason resimleri ellerde.güçlü durmaya hatta bak buda bizim bbeğimiz diye gösterilen ultrason görüntülerine dik durarak olumlu yorumlar yapmaya çalışmaktan yoruldum.okadar uzak geliyoki hiç yaşamayacakmışım gibi annelik duygusunu.yeni doğum yapanlara tebriğe gitmek istemiyorum çünkü hep aynı muhabbet.allah sanada versin.bu laf okadar ağırıma gidiyoki anlatamam.kendi aileme karşı bile dik durmaya çalışıyorum sadece eşim bibliyo ne çektiğimi tabi bide siz.çok zor çok.allah kucağımızı boş bırakmasın isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin.off bende amma doluymuşum..

semracım üzüntünü paylaşıyoruz başka bişey gelmiyo elimizden ama en azından burda seninle aynı duyguları paylaşan arkadaşların olduğunu bilmek belki bir nebzede olsa rahatlatır seni.

zaten bizim en büyük sansızlıgımız hamileligin moda old bir donmde dıs gebelik yasamk bnm kiler bir bir dogurmaya basladı 15 taneydi 2 si dogurdu biride aksam sabah dogurur o bide kapı komsum bebek sesi dibimde bn nasıl dayanıcam allh sabır versinnn

günaydın kızlar.
tuğba haklısın hakikaten hamilelik resmen moda oldu.yada insan neyle ilgilenirse o daha çok dikkatini çekiyo çevrede ondanmıdır bilmem bende yolda yürüken bile hamilelri görüyorum hep ne çok varmış diyorum.sanatçılar mankenler bile sırayla birer birer doğuruyo.dizilerde herkes hamile.üstelik hepsi maşallah tek gecede hamile kalıyolar.

gnydın kızlar.nslsınız bakalım.sanırım herşey aynı.bende hstnlerde koşturup duruyoum cnm çok sıkkkın.meleğim orda ben burda.elim kolum bağlı.yavruma dokunamadım bile.dahada en az 2 ay yatar diyo doktor.daha 1 kilo yavrum çok küçük.hayat mücadelesi verip duruyo bense sadece izlemekle yetiniyorum.çok zor bi sınav.sanki zaman geçmek bilmiyor.lütfen dua edin arkadaşlar gerçekten çok ihtiyacım var.rabbim inşallah meleğimi bana bağışlar sağ salim kucağıma alırım bebeğimi.

ayşcim dualarımız seninle.bebeğinin görüpte dokunamamak çok zordur eminim ama sağlılkla büyüsünde bugünlerin acısını çıkarırsınız.inşallah hızla büyüyerek doktorları bile şaşırtır minik bebişimiz ve 2 aya kalmadan taburcu olursnuz.

günaydın kızlar.ayşecim dualarımız seninle.sen rahat ol .ben hizlerime çok güveniyorum.hislerim çocuğun artık seninle diyor.korkarım artık siteye slm bile vermeye vaktin olmayacak ama a.s

fatmacım, malesef tek tesellim artık şu sayfalar ve de okuduklarım.ama niyeyse birimiz şu şeytanın bacağını kıramadık ama.onada üzülüyorum.tuğbacım aynı kezayım.kafamı takamadan edemiyorum.ark.5 aylık hamile gün boyu yan yanayız.diğer doğuran mesai ark.mıda saymıyorum.tekmelediğinde koşuk elliyoruz.moralim hem bozuluyo hem ... bilmiyorum çok karışık duygularmış ya.bazen kötü bir insan mıyım diye düşünüyorum.kıskanmalarım başladı.üzülüyorum.yapımla özleştiremiyorum artık bunları.belki de insanların bazı şeyleri kolay kazanmalarını hazmedemiyorum.asıl olan bu bence...

tşk.ederim arkadaşlar.inşallah dediğiniz gibi olur bebeğimn doktorları bile şaşırtırda çıkar o küvezden.sanki zaman geçmek bilmiyor.ne zormuş yaa.allah kimsenin başına vermesin.benim yavrumada şifalar versinde bir an önce çıksın küvezden

semra kıskanmak değil bu.gayet insani bi duygu.yerimizde kim olsa aynı şeyleri düşünür,hissedrdi.benimde duygularım çok karışık.sürekli gelgitler yaşıyorum,kendimle çelişiyorum,bi öyle bi böyle düşünüyorum.off ne olacak bu halimiz bilmem.tüp bbek bölümünde 7-8 kez tüp bebek deneyipte evlat sahibi olamayn insanlar var.onlarıda düşününce kızıyorum kendime.allah korusun ya rahmimizle yada yumurtalıklarımızla ilgili bir sorun yaşıyor olsaydık.çok çok daha zor olurdu.

vala alıstım bn artık eylülde cok koymustu bir bir yeni evlenen arkadaslarım hamile eve kapattım kendimi tv seyredeyim diyodum kurtlar vadisine varana kadar bütün asbartısız bütün dizilerde hamile var magazin izleyim diyosun ordada bi ara kliplerde bile vardı saka gibiydi aglayasım geliyodu simdi resmn donuklastım o konuda hamilelik haberi eskisi kadar etkilemiyor ama simdide bir bir doguruyolar onlar koymaya basladı

aysecim bebişin yakında yanında olacak ve bu günleri unutacaksın bebişinin kokusunu içine ceke ceke uyyacaksın sabır sadece sükret görüyosun onu simdiye kadar iyi olsun die sen mücadele ettn simdi dogdu sıra onda alhın izniyle canavar gibi olacak gor bak :)

aynı seyi bende cok düsndüm basta cok koyuyodu niye gelip bana anlatıyolar hiç mi düsünmüyorlar bu kız üzülür die yok keseyi gordük yok urtrason resimleri hepsinde agladım sonrada kendime kızıdım kendi kendime kötü gitsin mi isterdin yok kesinlikle allh düsmanıma yasatmasın bn sadece biraz saygı istıyordum tmm mutlulardı secincleri vardı ama cevrelernde o kadar cok paylasabilecekleri insanlar varken bi bnle paylasmasalar ne olurdu bn mi cok hassasım onlar mı odun bilemiyorum bn bebegini kaybetmiş birine yapmazdım bunu hele kapı komsum dogurdu doguracak 9 aydır her anını anlattı beni nerde gorse eli direk akrnına gidiyo ay ay... allh bizede nasip etsin millet ne kolay hamile kalıyor vllla

bnm cevremdekilere bakınca onlar hamile kalamaz bn kalırım gibiydi birinin mide sorunu vardı hergün ilac iciyodu içmese rahatsız oluyodu okul bitti yumrtlama gününden 2 gün once kocasının yanına gitti uzun yolculuk yaptı kadın hamile birinin kendide eside 1 paket sıgara içiyo kadın hamile bn cevremde içilmesine bile izin vrmiyorum birinin cocuklugunu biliyorum resmn adet olunca yataklık oluyodu hiç vaktinde olmazdı evlendigi ay kaldı daha neler neler iz onu yiyelim sunu yapalım yok yok aylarca bekle yok.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…