Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

NASıP etsinde tuğbacım yaşadıklarımızda ruh sağlığımızı bir yandan bozuyo.yine zara yine zara.artı bak 7-8 kere deneyipte tüp bebek trede hamile kalamayanlar var diyosunz.sanki bizim o garantimi.hep bi belirsizlik belirsizlik.sindiremiyorum valla.artık şu sayfada "seninki kaççıncı ay oldu.ttekmeledi mi.doğumu nasıl düşünüyosun, km bakacak??????????????" gibi benzer sorular duymak istiyorum.yoksa beklene adet beklenen gün vede ruh hali.doydum bunlara ben bu 3 ayda.

Kızlar sızı Çok ıyı anlıyorum ınanın duygular hep aynı kıskanÇlık deĞılde hıssedılen gıpte etmek doktorum bıle artık senı azat edıyoruÖm hamıle kalmadan gelme dedı bakalım ınŞ olur bu ay ben klomen baŞlıyacaĞım kullanan var mı? Nasıl bır etkısı var yarın baŞlayacaĞım

valla en cok bekleyen bnm aranızda gecen sene haziranda yasadım dıs gebeligi bnm artık ne sabrım ne umudum kaldı kendimi teselli etmeye calsıyorum o kadarda cok olmadı 4 ay korundum zaten sonra 2 ay kist cıktı 3 ayda klomn kullandım gecen aydan beride bıraktım herseyi klomnlileri sayarsam 5 ay olmus kist olan ayları saymazsam ama o bile cok millet bi geceyle kalıyor bizim sorunumuz neeeeeeeeeeeeeeeee

bn esimi cok severek evlendim dıs gebelkten beri yasadıklarım cevremdekiler o kadar cok psikolojimi bozdu ki degiştim bn bile tanımıyorum kendimi artık esimlede aram bozuldu sanki eskisi kadar sevmiyor beni eskiden aklı cıkardı aglıycam die üzülücem die o kadar cok agladım ki adam tepkisizlesmeye basladı eski hyatımı ozledim keske hiç evlenmeseydim o zamn cocugum olmuyo derdim olmazdı :

tuğbacım klomeni dr.mu öneriyo yoksa tecrübelerine dayanarak kendin mi alıyosun.bende mi bi denesem diyorum.ama aklıma hemen dış gebeliğim geliyo.kulladığım ay dış gebe kaldım çünkü.

o zamn kullanma cnm bn 3 ay doktor kontrolünde kullandım ilk ay kist yaptı ikinci ay tüp olmayan taraftan yumurta gelişti 3. ayda tüp olan taraftan oldu ancak bu seferde rahmi inceltti bana hiç yaramadı igneye gececektik oda burda olmuyo ist gidince devlet karsılamıyor arastırma hastanesinden rapor olmadan siirttede nerde arastırma hastanesi doktoru zor buluyoz bnm işim cok zorrrrrr

Aramızda biri hamile kalsa nasıl söyleyecek?!
Masaellah üstüne yurursunuz:))
ayse (akimera) ziyaretine geleyim mı diye sormuştum.
Yoruluyorsun ama insaellah çok sağlıklı güzel günler yasarsınız.
Semra bizim için en iyi test kanda beta testi. Ben idrar testi hiç
yaptırmadım. ıdrar testi yaptırıp pozitif sonucu alsak da, doktorlar
en az 3 kan testi isteyecektir.
Kızlar moralleriniz masaellah iniş konusunda yarışıyorlar.
Ne olacak böyle?!!

merhaba kızlar ben evi kladırdım bilgisayarı yeni kurdum boya falan ama yağmur var hani belki ayın 8 adet işllah olmma am hakımızda hayırlısı olsun ben tedaviye başlayacam yoruldum artık millete hesap vermekten eşimde üzülüyor artık çok istiyor benimde çevremdekiler herp hamikle bide kazayla oldu diyorlar o kaza bizede ras gelse keşke sanki kızla er biz burda birbiribizi bulmuşuz aramızda rahatlıkla gebe klan yok daha ama işllah olur 6 yılımıza girecez benimle evlennelerin 3 doğuruyorla rbenim oğlumun bi kardeşi olsa yeter diyorum ve fazla aralarında yaş olmasını işstemiyorum ama yüce rabibiimn işi ayşecim işlah bebğin ileşir çabuk i şlalah mayıs ayı hamilemiz çıkar hepimiz düşünsenize hepimiz bu mayıs ayı gebe klırız ayy n egüzel olur

TUĞBA benimde bu yıl hallettim hallettim.seneye tayinciyiz.eşim asker benim.gel gör ne yere çıkacak.yol bilmez kervan geçmez.

Semra o zaman senin acilinden Tuğba'ninda psikolojisi sebebiyle
insaellah ivedilikle hamilelerimiz sizler olursunuz. Ahhhh ah bir aralar
'ayse'den sonra ilk hamile benim, kimseye sıra vermem' diyordum.
Şimdi size dua ediyorum. Elbet menfaatım var (hihihi) size dua ediyorum
iyi insan hanesiyle benim de evladım olsun diye. Çok çakalım coook:))))

bnmki bu sene asker zaten bi o yonder güldü yüzüm 18 gün yaptı askerligi asker ögretmn simdi

Herkes asker yani:)))
benim esim kısa donem gitti Siirt'e. (Gata'da muayene olup gitmesine
gataya da kronik rahatsızlığını belirtmesine rağmen) sonra resmiyette
bu hastalığın askerliğe engel diye maddesi varmış falan filannn...
Ama uyku gittim diyor askerden çok arkadaşı var. 3 ay dolmadan
gönderdiler. Ama hala borcludur beni Siirt'e götürüp Buryanyedirecek.
bensiz gecti boğazından:)))) mevzu yememde Şam'a giderim valla:)))

Kızlar dün 'hamile kalırsa biri, sizden korkup soyleyemeyecek'
demiştim.
bı ruhsat da vermediniz. Benim az vaktim kaldi hamile kalırsam
(kalmissam) soyleyemeecek miyim?!!:)))

merhaba kızlar ben hamile kalsam milk siz öğrenirsiniz eşimden sonra ben bçervremdekilere demiyecem bi sizi söyleyecem ama seni bilemem emin esen kesin demesin

haaha tabi soyleyeceksin biz coooooooook ugrasanlarız cok ugrasanlrdan duymak iyi geliyor bize tatlım en az senin kadar sevinirizzzzzzzzz ...büryan falan da yalan cok pis bunlr yaaa :)

bide siz dıs geblkten sonra kimyasal gebelki falanda gecirdiniz bn bi daha kalamadım hiç

eminecim msjını görmedim cnm.nedemek başımın üstünde yerin var gelmek istersen tabiki en güzel şekilde ağırlamaya çalışırım seni.hafta sonu kayınvalidemlerde olucaz ama önümüzdeki hafta içi evdeyim ama hergün hstneye gidiyorum biliyosun istersen hstnede buluşuruz oradan vaktin olursa evime davet ederim seni.hstneyle biraz mesafesi var evimin ama olsun işin olmassa bgeklerim hem yüzyüze tanışmış oluruz cnm.gününü sen belirle benim için farketmez.hatta sana istersen cebimi vereyim oradan görüşür haberleşiriz arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…