Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

merhaba kızlar bu topikte hepimizi durumu aynı aramızda kimse umutlu değil ne olacak halimiz bizim biz birbirimize teslli veremiyoruz liste vardı oda giiit en azında kimn güünüüen n ekladı bilirdik umutlu olalımki olsun

cnm listeylede olmadı ama bi kere daha deneyelim diyosan tabi bnmki 18 mayıss

Ayse (akimera) bu ne güzel bir cagriydi böyle:))) uçup gidesin geldi:)
ayse suan çok yogunsudur (biliyorsun ben de) en kısa zamanda yanındayım
çok oncesinde haber veririm merak etme. Biliyorsun habersiz misafir sevmiyoruz:)))
diğer ayse, ben umutluyum. Hatta hepimiz için fazla fazla umutluyum. Güneş
acıyorsa çiçekler bortu böcekler çoğalıyorsa biz duracak değiliz ya...
Benim regl tarihi 4 Mayıs. Yani Salı gunü. Hası hayırlısı ne dıyım.

slm kızlar
oo emine yaklaşmış hadi bakalım hayırlısı ama sen çabuk hamile kalıyosun en zaından.inşallah tutmuştur bu seferde sağlıklı bi şekilde.ayşe sininde az kalmış.inşallah bu ay yüzümüz güler.
bu arada demek buluşuyorsunuz ha ayşe ve emine.ohh ne güzel bizim yerimizede bol bol sohbet edin.

Buluşunca mutlaka sizi cekistiririz:))) cocuklarım var havasını atarsa
sizin hakkınızda dedikodu acar, gecistiririm durumu hehhe
evet Fatma iki gebeliğim de ikinci ayında oldu. Eğer aynı olursa
bu ay değil bir daha ki ay hamile kalırım. ınsaellah... Hayırlısı...
Mayıs evlilik yıldönümümüz olacak. Planlarımda ilk yıldönümümüzde
bebekle olmak vardı. ınsaellah istediğim gibi olur-karnımda olsun bari:)))

ahh ahh emine bizim evlilik yıldönümümüzde temmuzda.benimde öyl bi hayalim var inşallah olur.eğer haziranda olurs tedavi evlilik yıldönümümüzde ya çifte sevinç yaşıcaz yada hüsran sonuçlanmış olacak yani.

günaydın kızlar.
hafta sonu ne olup bitmiş bir bakayım dedim kimse bişey yazmamış.herkes çok meşgul heralde.ee artık yazda geldi(antalyaya geldi oraları bilmem) herkes kendini dışarı attı sanırım.
dün bi öğrendimki bu yıl anneler günü 9 mayısa denk geliyormuş.yani benim doğum günüm.ben doğduğum yılda 9 mayıs anneler günüymüş.birkaç yılda bir ancak denk geliyor aynı güne.bu yılda onlardan biri.hamile olmayı ne çok isterdim.benim için unutulmaz bir doğum günü olurdu heralde.ama yine kısmet değilmiş diyelim ve umut etmeye devam edelim,başka çare yok şuanda.

günaydın kızlar fatamcım üzülme işillah bi sonraki annneler güünüde bebeğin kucağında ve annne olursun bende geçen bu sene 1 mayısta anneler güünüde hamile olduğumu öğrendim ama anneler günüde bizim için çok kötü oldu hem benim kannama oldu hemde annne annem anneler günüde oğlunu toprağa verdi biiz için bu yık biraz kötü 9 mayısta yüce rabibimin işi ne istese o olur hakımızda herşeyin hayırlısı olsun işlllahh

gnydın cnm.evet keşke anneler gününde bebeğinin olacağı haberiyle hem doğum gününü hm anneler gününü çifte mutluluk yaşayarak geçirseydin.ama malesef hayat herzaman insanlara istediği zaman istediği şeyleri vermiyo.ama umarım bundan snrki sneleri istediğin kadar bebiş sahibi olarak geçirirsin.bende bu sene doğum günümü hastanelerde geçirdim.7 nisandı doğum günüm ve ben o gün hstnede yatıyodum tansiyon ve şekerimin yükekliğinden dolayı her an şoka girip ölebilirsin yada bebeğini kaybedebilirsin demişti doktor çok kötü bi doğumgünüydü.ama bir hafta sonu seyitim dünyaya geldi ve şu an allaha şükür başka bi aksilik omassa herşey yolunda gidiyor.geçen seneki annelere günümdede dış gebelik geçirdiğimi öğrenmiştim ve yine hastanelerde koşturup duruyodum allah bidaha hastaneler düşürmesin.bi girdimi çıkamıyosun bidaha.o yüzden bene herşeye rağmen şu anki halimize şükredelim arkadaşım.ve ben çok inanıyorum hepinizinde en yakın zamanda hamile kalıp anne olacağına.sadece sabır arkadaşım biraz daha.bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.bende herzaman dua ediyorum size.bu arada evet allah nasip ederse emineyle buluşucaz keşse sizinde gelebilme imkanınız olsaydıda bide yüzyüze tanışabilseydik ne güzel olurdu vallahi.umarım bi gün bu fısatı yakalrızda arkadaşlığımız netle kısıtlı kalmaz

merhaba ayşe bebğinni iyi olmasına çok sevindim büyümştür şimdi bebiş zahmetlerine değer canım anne olmak çok zor ben 18 yaşında anne oldum acemiydim pek anneliği bilemiyordum ama şimdi 2 ay sonra oğlum 4 bitirecek ve şimdi daha çok bağlandım ona amma çok yaramz beni çok üzüyror gerçi biz ona öyle yaptık her istediğini yaptık şimdide bekliyor mecburen katlanacaz bana soruyor okuldaki arkadaşlarımın kardeşleri var benim niye yok diyor kardeşin olunca ne yapacan oan diye soruyorum oyuncaklaımı verecem yatağımı verecem diyor bide benim oğlum hiç bişeyinmi kimseyle paylaşmaz kolay kloay komşuların çocuğu gelince hep ağlayark gidiyorlar bizden benim oğlum zor bi çocuk amma o kadrda tatlı evet ayşecim bend eçok isterdim yüz yüze görüşsek amma ben sizden çok uzğım benimkis zor amm diğre kızlar sanna yakın kader belki birgün buluşuruz

eminnenin yarın adet günü bakalım belki gebe klamıştır ve uğurlu olur bizede bizde arkadan gideriz sıralamayı tuğba semra fatma hipatia ve ben olurz işlaalhh

evet cnm şimdilik iyi gidyor bebeğimin durumu.ama daha göz ve kulak filmi var çeklmesi gereken.biliyosundur prematüre bebeklerde erken doğumdan dolayı göz ve kulakta büyük ihtimal sorunlar yaşanıyo.şu an bebeğimindede bi sorun olur diye çok korkuyorum.önümüzdeki hafta göz ondan snrki haftada kulak filmi var sırada.inşallah onlarda temiz çıkarsa pek bişey kalmıyo allaha şükür.daha snrda taburcu ederler bebğimi sanırım. oyüzden bi 2 hafta daha sıkıntım var onlarıda hayırlısıyla bi atlatırsam inan çok rahatlıycam arkadaşım.bu arada bende yiğitimi çok şımartıyorum.zaten çocuk ben hamile kaldığımdan beri iyce huy değiştirdi kayınvalidem baktı hep oda çok mesafeli ve disiplinlidir ve küsmeyi çok sever sağolsun.çocuğumun psiklolojisi çok bozuldu.bi saniye bile yanımdan ayrılmıyo.yapşık ikizler gibi dolanıyoruz bende çok üzülüyorum ve mutlu olsun diye sanırım dahada şımarttım iyce bi tuhaf oldu snr nasıl baş edicem hiç bilmiyorum bide erkek çocuğu bunlar zapt etmesi daha zor oluyo allah yardımcımız olsun vallahi.ayrıca benimki hiç istemiyo kardeşini taktı kafayı benim hastanede yatmamın ve ondan ayrı kalmamın sorumlusu olarak kardeşini görüyo ve hiç gelmesini istemiyor.gelsin dövücem onu diyo hastanede bile bakmamı istemiyo nasıl ağlıyo gidelim sıkıldım ben yok karnım acıktı çok çişim geldi napıcağını şaşırıyo.inan o kadar yoruluyorumki vallahi depresyona girdim diyebilirim.daha doğum yaptığımdan beri bi gün bile evde oturupta dinlenemedim.inan koşturmaktan ve sürekli yiğiti kucağımda taşımaktan dikişlerim bile hala kapanmadı çok zor gerçekten ama seyitmde sağsalim bi eve gelsin başka bişey istemiyorum dahada çok yorulmaya razıyım onada bişey olmasın başka bişey istemem.bu arada keşke dediğin gibi uzakta oturmasaydın ne güzel olurdu yüzyüze paylaşırdık dertlerimiz.bizi birbirimizden daha iyi kim anlarkia.s

ayşecim(akimera) inşallah hayırlısıyla bebeğin bu aşamalarıda atlatacak.çok zor günler ama geçip gidecek inşallah.evet maalesf bizler kolayca zorluk çekmeden anne olanlardan değiliz.sağlığımız yerinde olsaunda annede olacağız elbette.allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.
anne olmak gerçekten zor.ama heralde hayatta bu kadar zor ve tatlı tek şey evlat.
ayşe sende anneler gününde acı şeyler yaşamışsın umarım bu ve bundan sonraki anneler gününü hep güzellklerle hatırlarsın belki ikinci bebeğinle girersin bu anneler gününe.

işllahhh fatma bu ay olur amma bu ayda umudum yok çünkü yine yumurtlama döneminde eşim şehir dışındaydı geldiyinde biitimşti şans artık yüce rabiim ne istese o olur

merhaba kızlar...
evet ayse yarın regl gunum:)))
ayrıca nasıl anneler gunuymus o oyle!!! basınsagolsun mu desem,daha neler desem?!!
fatma ınsaellah bır dahakı anneler gunumuz.gunlerımız cok cocuklu gecer:))) sıkma canını hersey en guzele gıder..
ayse (akımera) ayrıl da gel hastanelerden.... ayrıca dıkkat ettım de enste bey kazanmıs ısım
mevzusunu... hep seyıt denılıyo.. gorkem hala var mı?
tıp kıtap evınden kadın hastalıkları ıle ılgılı bır kıtap (tıp ogrencılerının doktorların kullandıgı) (ha bır de
kıtap ama 5kg vardır:))) aldım. orada benım gecenlerde kendı kendıme tespıt ettıgım bırsey yazıyordu.
''Beklenen adet tarıhınde yanı adet rotarının oldugu ılk gunde dolasımdakı maternal hCG konsantrasyonu
yaklasık 100IU/L'dır. ektopık gebelık suphesı olan hastaların gebe degıllerse hemen hemen %100'nde
kanda B-hCG negatıf olacaktır''
bunu ben cok dusundum, benım ıkı gebelıgım de (kı ozellıkle sonuncusunda) bekledıgım adet gunumde
beta baktırdıgımda 0.5 cıkıyordu ıkı gun sonra 6-7 cıkıyordu ve sonra yukselıyordu. yanı bır dıs gebelık
gecırenlerın hemen hemen %100unde bu durum boyle. Beklenen adet tarıhınde de oncesı haftasında da
beta hep sıfır cıkıyor. ancak regl tarıhı bır kac gun gecınce beta kendını gosterıyor. bu kıtabı epeydır
almayı dusunuyordum vaktım olmuyordu. ıyıkı aldım cunku son gunlerde 'ben beta baktırsam ve sıfır
cıksa da; bu benım gebe olmadıgımı gostermez' dıyordum, kıtap dusuncemın kanıtlanmıs oldugunu
gosterdı.:)) dedıgım gıbı ıkı gebelıgımde de hep sıfır cıkıyordu. ben ım beklenen regl tarıhım her zaman
tutmustur. hatta sabahında ya da ogleden sonra dıye not ederım takvımıme, o kadar saatı-saatınedır
yanı (cok sukur). o yuzden benım tek ısgıllenmem gereken dusum regl tarıhımın gecmesı! beta sıfır
dıyor zaten... amaaaaaaaaaaaa regl oncesı ya da regl gunu beta yuksekse..... demek dıs gebelık
dusunmemek gerekıyor... ya da daha turkcesı; umıtvar olmalı:)))))
cok bılımsel-hayalsel oldu affedın... benım uyku saatım malum... bır de yaz tarıfesı sebebıyle yatsı
bu kadar gec olmasa daha bır tavuk olurdum:))))
hepımıze bol bol nasıpler bereketler... bereketlı yumurtalar saglam spermler... nedıyım burda baska
nasıl dua edılır kı:))) hıhıhıh

P.S: ya su kocalarınızı eve baglar mısınız??!!!!.. (bu tas sıze ayse hanım:))))

Son düzenleme:
günaydın kızlar
evet emineciğim kendimizde fark ettiğimiz şey meğer tüm dış gebelik yaşayanlar için geçerliymiş.benimde aynen adet günümde yaptığımda sabah ilk idrarla pozitif çıkıyodu akşam yaptığımda negatif bu tam 2-3 gün böyle devam etti.yani beta çok yüksek olmadığı için çok zor belli oluyor adeti3-4 gün geçtikten sonra bile 30 çıkmıştı beta .ee bugün seninde adet günün inşallah güzel haberlerle gelirsin.
artık bi hamilemiz daha olsun 2010 unda ortasına geldik nerdeyse çoğumuzun dış gebelikten sonra 1 yılı doldu yada dolmak üzere bu uzun bir ara.yeter bu kadar dinlendiğimiz :)

Valla Fatma ben pek dinlenmiş sayılmam:)) daha evlendiğimiz
11 ay oldu 2 kez gebelik yasadım. Neyse neticede hamile kalabiliyorum
çok şükür. Sürekli hamileyim ama ne esim baba olabildi ne ben anne:)))
herseyin hayırlısı.. tek sıkıntım su olur; eğer gebeysem sampiyonaya
katılamam. Bu birsey değil yeterki bebeğim sağlıklı olsun. Ama gebe olur da
yine olumsuz olursa, onu vucuttan atmam antrenman falan, şampiyonaya
yetişemem. Yani herseyin hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…