günaydın kızlar.
hafta sonu ne olup bitmiş bir bakayım dedim kimse bişey yazmamış.herkes çok meşgul heralde.ee artık yazda geldi(antalyaya geldi oraları bilmem) herkes kendini dışarı attı sanırım.
dün bi öğrendimki bu yıl anneler günü 9 mayısa denk geliyormuş.yani benim doğum günüm.ben doğduğum yılda 9 mayıs anneler günüymüş.birkaç yılda bir ancak denk geliyor aynı güne.bu yılda onlardan biri.hamile olmayı ne çok isterdim.benim için unutulmaz bir doğum günü olurdu heralde.ama yine kısmet değilmiş diyelim ve umut etmeye devam edelim,başka çare yok şuanda.
merhaba ayşe bebğinni iyi olmasına çok sevindim büyümştür şimdi bebiş zahmetlerine değer canım anne olmak çok zor ben 18 yaşında anne oldum acemiydim pek anneliği bilemiyordum ama şimdi 2 ay sonra oğlum 4 bitirecek ve şimdi daha çok bağlandım ona amma çok yaramz beni çok üzüyror gerçi biz ona öyle yaptık her istediğini yaptık şimdide bekliyor mecburen katlanacaz bana soruyor okuldaki arkadaşlarımın kardeşleri var benim niye yok diyor kardeşin olunca ne yapacan oan diye soruyorum oyuncaklaımı verecem yatağımı verecem diyor bide benim oğlum hiç bişeyinmi kimseyle paylaşmaz kolay kloay komşuların çocuğu gelince hep ağlayark gidiyorlar bizden benim oğlum zor bi çocuk amma o kadrda tatlı evet ayşecim bend eçok isterdim yüz yüze görüşsek amma ben sizden çok uzğım benimkis zor amm diğre kızlar sanna yakın kader belki birgün buluşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?