ARADA NETE GıRıYORUM BEN AMA yazamıyorum okuyamıyorum.sadece açık yaniii.yoğunum 2 haftadır.dahada yoğunlaşacağa benzer.biryandan iyi yoğun olmak bi yandan yorgunluk işte.en azından kafamı dağıtıyorum işte.sizler nasılsınız.pek keyfim olduğu söylenmez benim.umutlarım gittikçe azalıp yerini umutsuzluğa bırakıyo.amannn.sizlerede kızgınımmm zaten.bir müjde vereniniz yok :))
ben en iyisi hamilelerin topik midir ne diyosunuz ona katılayım bari sırnaşık şey
fatmacım bak ağzınla söyledin sonunda tutturmuşsun.bu ne demek yani
sonunda :CüvCüv: tutturuyorum .hay ağzını yiyeyimmm.bal damlıyo valla.(herşeyi hayra yormakda bu olsa gerek)
slm kızlar bügün biraz depresyondayım yine yan komsum dün doguma gitti aksam hastaneye gidicez nasıl dayanıcam bilemiyorum hi çhazır hissetmiyorum kendimi bi dogum hastanesinde cevremde bebekler aglarken ve beni hep üzen kadının bebegni görcem bakalım bu sefer ne dengesizlk yapacak offf nasıl gececek bu gece ne olur bana dua edin atlatayım bu günü allh sabır versn
Allahalla niye hemen bebeğin dogduu ilk gün gidiyorsunuz Tuğba.
Mesela ben Ayşe'ye niye hemen gıtmıyorum, hava atacak falan
bari bı hamile kalayım da öyle gideyim diyorum:))))
Semra sen de yani güldürdün beni bu ortamda (gayet asık suratlilarla
birlikteyim de) Allah da seni en kisa zamanda malum sebeple güldürsün
insaellah. Umutsuz olmak için ugrasiyorsun ama hiç inandırıcı değil canım.
Birazcık birsey olsun hemen icindeki umut büyüyor, ben biliyorum:)))
bnmde aklımda daha dogumuna 2 hafta vardı bnde bn hamile old ogrenirim belki o zamn hiç dokunmaz bana demiştim de hayırlısı demek bu ayda hamile kalamıycam adet donemnde dogsaydı daha cok üzülürdüm belkim vadır bi hayır
AY TUĞBACIM NE GıDıYON BEN ANLAMADIM VALLA.iyiymiş ne bu ya.hemde seni üzen kadının mı şimdi bu çocuk.hani şu nazarın değer diyen.valla altını üstüne getiri kapıyı çarpar giderdim.ne sabırlı insanlarsınız be.ben çok kızarım.iyiniyet iyiniyette bir yere kadar.hani bunda niyet.fesatlıklarla dolu.
aslında bence önemli olan hastanede yada evde ziyaret etmiş olmak değil böyle bir ziyereti nerde olursa olsun gerçekleştirmek zorund olmak.çünkü benimde şuan çevremde çok hamile var ve ben en zından onları ziyarete gişdene kadar hamile olsam diye dua ediyyorum.ben böyle bi durumda evdede olsa çok üzülüyorum çünkü.
emine adet olmadın dimi.haberini bekliyoruz.
katılıyorum ya sonucta içinde tutacak degiller illa dogacak biliyorum ama doguma gidiyo diyince bi garip oldum alıstım artık takmam gibi geliyodu ama olmadı o degil tamda yumrtlama donemime denk geldi o uzuntüden yine olmayacak düsnme bak bütün hormonları etkilyo desemde bir dünya sey gozümn önüne geliyo dayanamıyorm aglamak istemiyorum artık ck yoruldum aglamıycam die sıkıncada kendimi basıma agrı giriyo ne olacak kızlar bizim halimiz ya bunların hepsi pat die hamile kaldılar beni anlayamazlar ki erken daha dur ne sabırsızsın diyolar gecen sene bugun kanda baktırmıstım kesinlesmişti 1 sene sonra baska biri kucagında bebegiyle gelecek allhım lanetlenmiş gibi hissediyorum kendiim iiii
Tuğba ne diyeyim.sanırım bi çoğumuz aynı durumdayız.bir yerde durup düşünmeden edemiyoruz.artık koca karı ilaçlarına mı yönelsem diyorum.vvarmı bilgisi olan bu konularda.birde şu folikaidi içiyomusunuz soracaktım size 3 aydır içiyorum.ondanda sıkıldım artık.gebelik önceside bir 3 ay içtim.6-7 aydır içiyorum.4 gündür bıraktım.sizler ne yapıyosunuz öğreneyim dedim.