Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

eminenin ne kadar dır olmuyo.neyse sevinelim arkadaşlar.birbirimize kapris yapmayalım.ahhhhhhhhh ben bi kalayım.yedi cihana duyrurum valla.ne bu hurafeler de canım.Allah bizede nasıp etsin arkadaşlar.:Saruboceq:

o ne ya ayse? kım kıskanılıyor demıs?
kım neyı soylememıs?
benım regl gunum dundu olmadım test yaptım dun pozıtıf cıktı bugun gırdım soyledım,
neyı soylememısım anlamadım? kım kıskanıyormus hıc anlamadım?

ayrıca bunu soylerken bıle hamıle kalmamının bır onemı olmadıgını soyledım bunları bır de sıze mı
anlatıyorum. ben ben ıkı kere hamıle kaldım ıkısı de dıs gebelıktı bunun saglıklı oldugunu
nerden bılıyormusum da ustune bır de kıskanıyorsunuz dıyormusum ayse?

ya kızlar ne kıskanması bi espri nerelere geldi.yüzyüze olmadığımız için kimse kendini doğru ifade edemedi ve yanlış anlaşılma oldu bence.ben ne herhangi birimizin kıskanacağını nede eminenin böyle düşüneceğini sanmıyorum.bence yazılanları bi baştan okuyun güleceksiniz eminim.kimsenin kimseye kırılacağı alınacağı bir durum yok ortada

evet Fatma oyle oldu ama ne yapalım.
tekrar kan verdım bakalım sonucu ne cıkacak?
(soylım de:))))

Eminecimmmm cokkk tebriklerimmm Allah sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın sen dun idrar testımı yaptın?

hadi hayırlısı emine.inşallah güzel bi haber alırız artık.en son değerin neydiyamzıştın ama unutuum ben tekrar aramayayım :)

gözün aydın eminecim.boş ver olumlu olmasına çokk sevindim.darısı bizlere.tabi dış gebelik söz konusu falan mı? değerin nedir.biririmizi kırmayalım arkadaşlar.

deger dusuk 5.3 sımdıkı cıksın onu beklıyorum.
ah semra dıs gebelık hele kı benım ıcın herzaman sozun baskonusu::)))

kızlar sagolun... degerın dusuklugune bakmayın benım ıcım cok rahat..

emine 5,3 olan değer adetine 1 gün kala ki değer dimi.inşallah sımıskı tutunur bebişin tabi doğru yere :))
keseyi görene kadar 2 güne bir kan testini tekrarla derim ben.sonuç saat kaçta belli olacak.

ne iftirası aman hiç birseyde gözümm yok sarkısını yoluyorum size ... yok bi yanlıs anlasılma falan ya bn bügün yine melankoligim bnmki geldi kapıyıda bana actırdı bebegi bnm kucagıma verdi ayakkabısını cıkarırken hiç bişey hissetmedim inanırmısınız bi kutuyu tutuyor gibiydim ama biraz önce yandan aglama sesi geldi işte o zmn kötü oldum yalan diyemm

değerin düşük olması hiç önemli değil inşallah ikiye katlayarak hatta üçe beşe katlayarak gider :))
sen şimdiden bize bol bol dua etmeye başla.

olsun için rahat olsun bizim gibi negatif bakıp kaybetme hep iyiyi gormek lazım cok sükür bak dıs gebelkten snra ikinciye hamile kalıyosun bu da hamile kalmnda hic sorun yok demek hemen kalıyorsun masallh bnm umutsuzlugumn tek sebebi o 1 sene oldı kalamadım die

tugba sen o zaman resmen bır ates bombardımanının ıcınde yasıyorsun.
Allah sana kolaylık versın...
benım apartmanımda henuz bebek gormedım sukur (cogunu tanımıyorum)
evet fatma. sımdı bakalım bıraz sonra cıkar ama sonucu ne zamna gorurum bılmıyorum.
o kadar sonuc aldım bu sonuc benı heyecanlandırıyor. sol bol hasarlı sagı da kırletmek ıstemıyorum::)))
ya da daha once yasadıklarımızı cok cabuk unutuyoruz:))

yooo fatma o kadar katlamasın bır de mol gebelıkle ugrasmayalım.. o cok fena.
tugba ben emınım kı senın durumun fızyolojık degıl. ınsaellah ınsaellah hemen hamıle kalırsın

Emıne en son senın dıŞ gebelık Üzerınden kaÇ ay geÇmıŞtı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…