Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

derya kardesın mı hamıle??
kardesın ıcın sevın ya:))
derya yumurtlamanın olmadıgını nasıl anlıyorsun sadece progesteronla mı? yoksa baska bırsey
baktırıyor musun?

Tabiki Onun adına sevınıyorum mutlulukdan deli olduk duzun daha 3 aylık evli bide kazaran olmus.Ben bızımdeolsun ıstıyorumm okadar.Kontrole gıttım canım 14. gun orda doktor suyledi bu ay yumurta yok die.

ya cunku doktor bana da yumurtlama olmayacak galıba dıye progesteron baktırmıstı 3ten az ıse
yumurtlama olmadıgını gosterıyordu benım 1.33 cıkmıstı. yumurtlama olmayacak dedı ama o ay hamıle
kalmıstım. o yuzden soruyorum. sen yıne de calıs:)))
kardesın de amma gıcıkmıs:))) ne kadarlık hamıle?

Yok bende ilk gebeligım gec yumurtlama ile olmustu.Sonucta benım adetlerım hep duzensız ve ben 2 kere hamıle kaldım.Sormaaa bende dedim nıe bukadar bekldınız :))) bu arada kardesımın karısı hamıle

hım gelın yanı... o zaman gıcık olabılırsın:) gelın gorumce muhabbetını bılırım. yıllardır gorumceyım
o yuzden gorumcelerden yanayım daha yenı gelın oldum. ama zaten kotu gelın oldugum ıcın
yıne gorumcelerden yanayım:)))

evet herkes burada bu ne bereket...
galıba okuma asamasındalar:)

Sormaaa iste dusunmedıgın zaman oluyor,onların hıc aklında yoktu.Ama kızlar ban suna ınanıyorum bu yaz bızım yazımız olcan Allahın iznıyle.S

VALLA YALAN ONLAR BU KIS BıZıM OLACAK BU BAHAR BıZıM OLACAK SıMDıDE BU YAZ BıZıM OLACAK KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR GÖZÜNÜZÜ ACIN ZAMN DEGıŞıYOR GÜNLER AYLAR MEVSıMLER DEGıŞıYOR BıZDE DAHA TIK YOK LANETLENDıKKKK HAHAAAAAAAA eyvahedigeldismile

evet yaz bayagı uzun ınsaellah doga bu kadar guzel acmısken sız saglıklı bır hamılelıge hamıle kalırsınız
benım de bu hamılelıgım saglıklı olur... ınsaellah

Allahalla yaaaaa
tugba uzakta oldugu ıcın mı bu kadar rahat konusuyor...
sıddete egılım gosterecegım sımdı...

slm kızlar
inanmıyorum emine hamilemisin hadi hayırlısı canım inşallah sağlıklı bi gebeliktir.ama sitem etmedende duramayacağım.birkaç kez kan tetsi yaptırmışsın ve bizim hebrimiz yok ha.aşkolsun insan ne olursa olsun söyler paylaşır.
hem değerde takılma birdende artabilir çok erken yaptırmaya başlamışsın 6 gün kala kan tetsi için bile erken bence.ayrıca ağrılarda normal gebeliktede yaşanıyomuş.inşallah öyledir canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.
deryacığım hoşgeldin müjdelerle gelsen daha mutlu olurduk ama en azından hasta falan olmadığını bilmek güzel.uzun zaman gşrmeyince merak ettik.
tuğba erkeklerin hepsi aynı sanırım çünkü bende sırf bu nedenden dolayı eşimle tartıştığımı bile biliyorum.banada benim kadar umursamıyomuş gibi geliyo.benim üzerime titrer özellikle dış gebelik sırasında her an tetikte ve benden daha dikkatliydi ama bebğimizin olmayışı konuusnda benim kadar duyarlıymış gibi gelmiyo.hatta bazen bebğimizin olmasını sadece benmi istiyorum acaba diye düşünmüyo değilim.tabiki konuştuğumuzda böyle olmadığını söylüyo ama sanırım biz bizim kadar üzülsünler ve bunu hissettirsinler istiyoruz ama erkeklerin doğasında yok bu.mesela tedavimiz kaç aydır erteleniyo benim içim içimi yiyo ama onun umrunda değilmiş gibi hissediyorum.hiç bebeğimiz olmasa bile mutlu mesut yaşayıp gidecekmiş gibi.belkide haksızlık ediyoruz ama insanın elinde değil işte.

selamlar rabbim bebek istayanlere hayırlısıyla versin zekeriya aleyhisselamın kıssasını biliyorsunuzdır. kendisi ihtiyar karısıda kısır olduğu için çocukla müjdeleniyor çünki hiç allahdan o güne kadar çocuk için dua etmemiş hz. meryemin yanında yazın kış meyvesi kışın da yaz meyvesi görünce soruyor meryem bunlar nereden diye... hz meryem de bunlar allah katındandır o dilediğine hesapsız rızık verir.. bunun üzerine zekeriya a.s. dua ediyor ve rabbinden istiyor .. ve yahya ile müjdeleniyor
arkadaşlarımdan şimdi söyleyeceğim duayı uygulayanlar ve muradlarına kavuşanlar var rabbim işiten ve kuluna çok merhamet edendir...
meryem suresini yazıp muska şeklinde sarıp üzerinizde taşıyın. bunu bebek isteyen kişi yazacak . inşallah sizlerde kardeşim gibi sevdiğim arkadaşlarım gibi bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
şifanın neyde olduğunu bilemeyiz belki bu vesile olur nihayetinde veren allah...

Cnm 100 besmele yazıp tasıdım 3 kere 41 yasın her namazda dua ederım yok olmuyo ıŞte zamnı var demek ama bn cok sabırsızım ama atık sabırsızlıkta sayılmaz gecen sene bu zamnlar hamıleydım senesı gelmıŞ resmn bnde tık yokkkkkkkkkkkkk

herseyde vesıle aramak lazım zaten... aramayana bulmak yoktur. ben de bu ay hatım ındırdım ama
zaten hatım ındırmedıgım bır zaman yoktur sureklı kuranda ısaretlı bır yerım vardır. yalnız bu ay
bırden aklıma geldı ve (bos durmayı sevmem, hele kı bıryerlerde sıranın bana gelmesını beklerken) neden
telefonuma kuran ındırmıyorum dedım. buldum hem de benım sevdıgım arap Kur'anlarından. (alıskanlık)
daha hızlı ındı. daha cok kızlar tugba hamıle kalsın dıye dua ettım her okuyusumda (ben
dusunmuyordum ya) ınsaellah kabul olur... ne dıyım...
ama tugba benı sınırlendırıyor o ayrı... zaten fatma bana sıtem edıyorsun -kı ben herseyı yazarım buraya
bılırsın- ama daha once sordum hamıle kalırsam nasıl soyleyecegım ustume yurursunuz dıye. bak
tugbayı da uzdum bugun.

kardeşim her dua da şifa vardır bence birde bunu deneyin . ben inanıyorum vesile olacağına bebeğinizi kucağınıza alacağınıza

evet bende kendime kızıyorum yoğunluktam ve yorgunluktan en önemli şeyleri aksatıyorum diye.eve geç gidiyorum zaten yemek,bulaşık,ertesi günün yemeğini yap azıcıkta evi topla hayat böyle akıp gidiyor.asıl yapmam gereken şeyeri atlayıp yalan dünyanın koşturmacalrına kapılıyoruz işte.

beni niye üzdün aNlamadım cnm haklısın herkez kızıyor bn bile kendime kızıyorum ama olmurum aklımdan cıkmıyor 1 sene gecti ondan oncede 8 ayda olmustu zaten kısaca 2 yıldır bekledigim bişey biraz umutsuzluk basladı yanımda dibimde 15 hamile vrdı sene basından beri onların keslerini kalp atıslarını utrason rsmlerini bebişlerinin hareketlerini dogumlarını dinleyerek gecti bide bu sene hak verin nasıl aklımdan atayım yanmda ballandıra ballandıra anlatanlar varken bie hic biride isteyerek oldu deimiyo amn istemiyodum oldu ne yapalım diyolar daha cok üzülüyorum sen hamile kalsan üzülecek degilim aksine sevinirim canm o kadar da kıskancmıyım bn sadece anlayıssız insanlar için üzülüyorum bn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…