Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

slm kızlar.herkes gelmiş bakıyorumda.duyan gelmiş duyan gelmiş...nasıl ruh halleriniz.herkese slmlar..

kıskanclıkla ne ılgısı var.
gayet normal bırsey kı bu. gercı senın anlattıklarını dusundum benım yanımda hıc bırının bebegı hakkında
konustugunu gormedım. oyle bırsey yasamadım. yasasaydım kımbılır belkı aynı seylerı soylerdım. bunlar
bırsey degıl de sen kendını ıcten ıce cok uzuyorsun bu da fızyolojını etkılıyor. dogal olarak zaman
kaybettıren bır kısır dongu oluyor.

ama anladım bni kıskanc biri olarak görüyorsunuz ama gercekten kıskanclık degil bnm dıs gebelk yasayalı 2 ay olmusken kadın hamile kaldı ve ögrenmeye giderken beni götürdü gel kalp atıslarını duy diye dinletti ne zamn evine gitsem saatlerce bebegini anlattı bi digeri bnm koyacagım işmi soyleyip bn bunu koycam dedi biri utrason rssmlerini alıp alıp geldi siz olsanız ne yapardınız bn üzülürüm die soyleyemiyorsanız biseyleri yada kıskanırım nazar deger die düsünüyorsanız girmm daha topigede

yazan kardeşlerim küçük cep kuranlardan fotokopisini çekmişlerdi ve üstüne sayfa koyup kopya usulü yazdılar öyle çok kolay oluyor bide sayfanın altından lamba yansıtırsanız sıkıntı olmadan yazarsınız inş

tugba ne dıyorsun sen ben boyle bırseyı neden dusuneyım.
bak burada hepımız aynı seylerı yasadık ama ben de dıger arkadaslar da
ılk senın bebegın olsun ıstıyoruz, nıye? tamamen ruh halın ıcın.
ben nazar deger dıye soylemeyeyım dusuncesıne zaten sahsı olarak ınanmıyorum.
nıye sımdı boyle bırsey dusuneyım. sabah ılk sana soyledım. askolsun tugba.
gecen gun muhabbetı gectı ben de hamıle olduguma ınanıyordum. (dıyorum ya ılıskı olmadan da
once ınanmıstım) o yuzden sormustum 'soyleyebılır mıyım' dıye sırf sakasına soylemıstım.

saraylı arkadasım. yazmanın ne kadar etkısı olur bılemıyorum ama okumanın ve ınanmanın
cok daha buyuk etkısı oldugu kesındır. dıger herseyde oldugu gıbı.

ne bileyim artık insanlar bnm için hep ole düsünyor sanıyorum iyice depresyondayım sanırım iyi dilekleriniz içn cok tesekkür edetm hepinize

tugba ben de bazen hamıle ya da bır cocuk gordugumde bakarken kafamı bırden cevırıyorum.
sankı onlar bılıyormus da anlayacaklarmıs gıbı gelıyor. ben kı o kadar sert mızaclı bırıyımdır
bunları dusunuyorsam, demek gayet normal seyler bunlar. ama dıyorum ya cocukları kucagımıza
aldıgımızda bunların hepsını unutacagız. ınsaellah bunlar erken olur.
onceden cocukları da hamılelerı de hıc gormezdım sımı hıc kacırmıyorum.

Tugbacım oyle dusunme senın kıskanc oldugunu dusunmuyoruz.sonucta bızımde bebişlerimiz olsun istıyoruz bunun için caba sarf ediyoruz.Bu suna benzıyor cok samimi arkadaınla sınva hazırlanıyosun osende daha az calısıyor sende cok calıstıgın ıcın heycandan karıstırıyosun ve arkadaın kazanıyo sen kazamnamıyosun boyle burumda tabiki ilk hıssedıcegın sey uzuntudur ben nıe kazanamadım uzuntusudur tabiii onun adına sevınırsın ama sorgulamaktan vazgecemezsın psikolojide herzaman kendı adına hıssetiklerin baskındır. Benım kardesımın bebişinin olucak olması benım bebiş hasretımı dındırmedı uzuntumu gidermedı sevındım duygulandım benımde olsun ıstedım bunda kotı bısey yok bence Emınede sen stres yapma die soyluyor.
Bide emınecim sen cok yenı evilisin ve cogu kısı yasadıgın dıs gebelikleri bilmıyor dimi yanı uzerınde bır mahalle baskısı yok sanırım. ınankı annemlere gitmek istemıyorum butun akrabalar soruyor yokmu bısey die?Neyse caok uzun yazdım yawww

1 haftadır gunluk sporlarımı yapıyorum malum antrenmanlar agır onları kestım.
o yuzden artık eskısı gıbı bol bol buradayım, kafanızı sısırecegım:))

evet ben zaten o konuda sanslıyım benım gebelıklerımı kımse bılmıyor sızın dısınızda.
ılk dıs gebelıgımı annemlerle tatılde oldugum ıcın annem anladı. ama bızde bu tarz seyler konusulmadıgı
mevzusu gecmıyor. evet yenı evlıyım. ben evlenınce hıc korunmamaya karar vermıstım ıyı de yaptım en
azında erken yol aldım... ama cok yol aldım ya...

oo muhabbet nerelere gitmiş.
tuğba hissettiklerin gayet normal hatta belki başkası için evet kıskançlık.bizlerde aynı duyguları yaşıyoruz.burdan biri bebek sahibi olduğunda değil elbette çünkü zaten yeterince sıkıntı çektik hepimiz ama dışardan biri özellikle çok kolay hamile kalabiliyosa ben kıskanıyorum napim elimde değil.ama bu oda kötü olsun bebeğini kaybetsin anlamında bir kıskançlık değil.benim böyle hissetmemşn en büyük neden 4 yıllık evliyim.artık insanlrın acıyan bakışlarına tahammülümün kalmayışı.üstelik ailelerimiz dışında herkes sadece çocuğumuz olmuyor sanıyor birde dış gebelikle beraber yaşadığım acılar cabası bundan kimsenin haberi bile yok.ama insanlar tarafından çocukları olmuyor muamelesi görmek çok üzücü.zaten kendi içinde yaşadığın sıkıntılar sana yetiyor birde insanlara laf anlatıyorsun.soru soranlara ne diyebilirimki hayır henüz düşünmüyoruz deme imkanımda yok kaç yıl oldu evleneli.belki başkalarını takmamam gerekiyo ama eldemi

kızlar çok kötüyüm adet oldum hamile kalmyı planlarken adet oldum hemde erken anlamdım ilk defa erken adet oldum ve kötü duygular içindeyim olmayacak artık ben eskiden çok çabuk hamile kalıyordum şimdi ,ise olamıyorum bned eşimdi bi arkadaşımın 2 ye hamile ve ben ondan çok önce evlendim ahh bi znezaman hamile kalcaz offf buna kıskançlık demeyelimde özenmek desek daha iyi olur bi hamile olunca ben niye hamile kalamıyorum diyorum kim ne derse dersin offfff

ayşecim üzüldüm bak şimdi.benimde adet arası çok uzadı.son 2 aydır.bende hep hevesleniyorum. yazılanlardan da hiç bişey anlamadım.kim hamile.aramızda hamilemi var.tuğba neden üzülmüş yada yanlış mı anlaşılmış.biri bana özetlerse sevinirim valla.

öncelikle merhab semra sanki emine bizim kıkandığımızı düşünüyor kediler bile 40 günde bi doğuru demeki biizm daha zamanıo gelmmeşiki oluyor ben kendim sizin adınıza çok seviniyorum kim gebe kalsa

ben bu ay erken adet oldum çünkü yurtladım ama koca yok zaten iş olduğu zamnad yok iş olmadığı zamanda var ben ne yapayım artık

iyii çok güzel.gözümüz aydın.sorun söylememiş olması mı.
bakınız şeytanın bacağını kırdık yani...lilililiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…