Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

methoteraxate'ı 18ocakta vuruldum. ıste subat bası sıfırlandı.
3.reglden sonra gıttım doktora doktor bu ay sagda sakın kacırma dedı bıze
cocuk fıkrını terar asıladı.

diyorumya bnmkiler beni öldürmeye calısylar bide kapı komsum lojmnda kalıyoruz

anlattıklarından zaten sızın oraları gormeden tasavvur edebılıyorum tugba. ıyıce ıc ıcesınız ve sanırım bırı hamıle kalınca dıgerıne baskı baslıyor.

tuğba benimde çevremde hamile olmayan yok.(bebek diş çıkarınca,yakın çevreyle küçük bi kutlama yapıyorlar burda belki sizlerde bilirsiniz) c.tesi günü bi arkadaşın böyle bi daveti var ve ben hiç gitmek istemiyorum çünkü gelecek olanlar hep benle yaşıt hatta benden sonra evlenenlerde var ve birçoğu ikinci bebeğine hamile.gitmeyince ve kendini soyutlayınca daha kötü oluyo çünkü bu seferde iyice ezik hissediyorsun kendini onlara karşı.bakalım ne olacak hiç gitmek istemiyorum.diğer arkadaş gurubumuzla 2 aydı görüşmyoruz hep bişeyleri bahane ediyorum çünkü toplantılarda hiç üzülmüyormuş gibi yapıp gülücükler saçmak ve bebek,doğum annelik,hamilelk ten başka bişeyin konuşulmadığı ortamlara konuya eşlik etmek zorunda kalmaktan çok yoruldum

ne bileyim b,ize tam test yaptım pozitif çıktı demedinki bide tuğbaya üzüldüm sanki ddim kıskanıyorlarmı diye düşündüm amma çok sevindim senini adına bizede umut olursun tuğba bi daha bu topiğe gelmme falan diyice üzüldüm neyse yanlış anlaşma olmuş tebrik ederim seni emin eişlalah sağlılı bi gebelik olur darısıda bizimm başımıza

Saol ayse.
Uygun fiyatta olduğu için medi life'ta yaptırıyorum testi ben. Sonucu
ogrenmek için hast gitmek gerekiyor internetten alamıyorum. ısim de
uzadı amma sınır oldum. Esım de iste, alamıyor. Telefonda bilgi
veremiyorlarmış, hayret bisey ya sadece betalarla zengin ettim
hastaneyi telefonda bilgi veremiyorlarmış mis mis...

Fatma dogumdaydim. Öyle bırakıp nasıl giderdim. Dogum isi belli
olmuyor biliyorsun.

ayy cnm eminecim inanmıyorum çok mutlu oldum...tebrik ederim canım arkadaşım allah sağlıklı bi hamilelik geçirip bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah...senin adına çok sevindim darısı diğer kızların başına.inşallah böle güzel haberler arka arkaya gelirde büyük bi kutlama yaparız böle netenn.hatta biz yüzyüzede buluşuruz.canım benim yaa düzenli takibe devam müjdeli haberlerinde devamını bekliyorum arkadaşım

Evet ayse su gebeliğim sağlama otursun rahat rahat yanına gelirim:)))
sen hava atarsan benimki de karnımda derim :)))
Derya çok sagol insaellah sagliklidir da hepinize de Rabb'im nasip
etsin insaellah derim

ayse hıc seyıt gorkemden bahsetmemıssın o nasıl sımdı?
bır de seyıt gorkem dıyoruz dı mı?

günaydın kızlar
emine çok sevindim inşallah keseyide görürü biran evvel iyice rahatlarsın.darısıda bizlere.ben normal gebelik olduğuna inanıyoum nede olsa diğer tüpten yumurtladığında kesin.hayırlısıyla betada düzenle artacaktır inşallah.

ınsaellah fatma bır kac beta sonucunda bellı olur zaten.
artık bayagı tecrubelıyız.
nısan ayında dogum yapacaktım meger nısan ayında hamıle kalmakmıs kısmetım.
baaharda herkes rahatlıyor ınsaellah bu rahatlık sıze de yarar nasıp olur da hamıle
kalırsınız.

inşsllsh eminecim.sen bol bol dua et bize.zorlada olsa ikinci hamilemizi çıkardık.gerisi bu kadar geç gelmez inşallah.benmde geçen yıl bütün yazım (mayıs başından ağustos sonuna kadar)hep bu dış gebelik macerasıyla geçti ve zehir oldu.inşallah bende bu yazı hamile olarak geçirimdde yaz ayları hep kötü şeyler hatırlatmaz bana.bakalım dananın kuyruğu temmuzda kopacak bizim için haziranda başlarsak temmuzda sonuçlanacak.benim içinde çok dua et nede olsa hamileleirn duası daha çabuk kabul olurmuş.

cooooooook sevindim insallh degerler güzel güzel artacak ve keseni gorceksin sonra minicik bebişini ellerini kollarını sonra oynamaya baslayacak derken bi bakmısın dokuz ay bitmiş minik melegin kollarında allhım en kısa zamnda tüm isteyenlere nasip etsin insallhh

evet emninecim bebeğim erken doğunca böle isim konularının falan boş mevzular olduğunu düşündüm ve eşimin isteği olsun istedim.bebeğimizin adı sadece seyit oldu.zaten alıştımda bu isme.hamile kaldığımdan beri seyit diyoduk çünkü.neyse allah sağlık sıhhat versinde başka bişey istemiyorum.inşallah allah sanada normal sağlıklı bi gebelik geçirip bebeğini kucağına almayı nsaip eder arkadaşım

bu arada bebeğim her geçen gün daha iyiye gidiyo.haftaya perşembe göz filmi çekilecek oda normal çıkarsa inşallah 2-3 gün snr çıkaracaklar bebğimi.tabi başka bi sıkıntı olmassa inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…