Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

emine demek buda olmadı sağlık olsun inşallah birdahaki sefere ama bak dış gebelikten sonra iyiye doğru gidiyosun bence.ne yapacaksın şimdi bebek olayını erteliyomusun yoksa tam gaz devammı.bukadar yaklaşmışken hiç erteleme derim ben ama en bilirsin tabiki hayırlısı olsun.
ayşeler ikinizinde anneler günü kutlu olsun geçti ama dün giremedim internete bugün kutlayayaım bari.çocuklarınızla nice sağlıklı mutlu senelere inşallah.
emine teşekkür ederim güzel bir doğum günüydü ama üç kişi olsaydık katmerli olacaktı.

kızlar mrb uzun zamandır giremedim.neler olmuş neler:) ben daha hamile kalamadım bu ay hsg çektirdim tüpler açık dedi doktorum kısmet artık bundan sonraya:) ayşecim hayırlı olsun bebişin çok sevindim.eminecim sen de hiç üzülme denemelere devam biz de mutlu sona ulaşırız elbette :) görüşmek üzere öptüm sizleri kızlar...

merhaba kızlar bugün kimsecikler yok yani emine 1 düşük değer döllenme olmuşl amma bebek olmamış gibimi diyorsun kanammnda azdır herhalde kimyasalda benim kanamma 15 gün sürdü ve ben kese gibi parça gördüm aslında kızlar benimkisi kimyasal sayılmaz çünkü doktor dedi rahme yerlerşiyor dikkat et amma malesef ben o aralar tatil telaşı içindeydim zayıflamk derdinde olduğum için soğan suyu içtim hiç dikkat etmedim ama kese gibi bişey vardı bende gördüm sonradan kanamayla düştü beyaz küçük keseydi oda güzel ameliyatan sonra gebe kladımya demki sorun yok dedim üzülmedim ama şimdi niye olmuyorki anlamadım

Fatma biliyorsun sagdan olunca bebek fikrine kapıldık regldan
sonra doktora gideceğim eğer yine sag ise tam gaz ama sol ise
doktor da izin vermeyecektir.
Ayse valla hersey olabiliyor kimyasal der doktor oysa başka birseydir
en iyisini yine tuvalette annenin kendisi anlıyor. Benimki suan gayet
normal regl. Çok dusuktu degerim biliyorsun.
Fatma ben de senin gibi düşünüyorum demek yaklaştık diyorum hehhe
avukat01 merhaba kendinden bahsetmemissin fazla. Sanirim gebelik
yasamadın hiç?!! Okumussundur, ben yasıyorum ama bir ise yaramıyor:)))
bana hsg çektirmiyorlar sen cektirmissin. Ya diyorum herzaman (Fatma gibi)
kendi kafama buyruk cektireyim -yok sagdan geliyor, yetis kaçırma bunu-
bir yarışa başlıyoruz. Bakalım bu ay sağcı miyiz solcu mü hehhehe

Ya bu bebeklern bızımle alıp veremedıgı ne bır bılseler
dÜnyanın en ıyı annlerı bız olacagız ama yok bıze sans vermeden ceeeeeeee dıyıp kayboluyolar

sen cok rahatsın masallh cnm bi dahakine kesin tutack bnde eminim allh bu sefer sanada hepimizede saglıklı hamilelik gecirmey nasıp etsinnn

SLM KIZLAR.eminecim en azından dış yada nebilim mol filan değil.kendince kısa sürede sonlandı.sen nasılsın tuğba.yine bir değişiklik yok hayatlarımızda sanırım.benim bugün itibariyle 12 gündür adet oluyorum.saat 5 de randevu aldım artık dr.gideceğim.şu dr.lara döktüğümüz paranında hatti hesabı yok.ne yapalım.dr.la tüp bebek olayınıda artık soracağım ben.sanırım haziranda bir tatil yaparım.sonrası tüp bebek çalışması yaparım artık.nedir ne değildir.bize maliyeti ne olacak(valla kız olursa başlık parasını alırım) bi çıkaralım.

bncede cok makul daha dogmadan doktügümz paralara bak doktr masraflarını gectim yumrtlama gebelk testlerine verdigim para 2 senedr 500 tl yi cooktan gecti hesaplamaya korkuyorum tabi doktr parası gidis geliş parası malum bizim hastane 1.5 saat uzakta

valla nasıl olayım en verimli aylarımdan birini kacırdıgım için üzgünüm kendime kızgınım ne vardı o kadar aglayıp üzülecek bu ay tüp oan taraftan yumrtladım büyük ihtimlle yumrtlama gününüde kacırmadık hatta yumrtlama oncesi 2 gün ilşkiye ara bile verdik ama komusumn dogurması yumrtlama günüme geldigi için bnde aglamaktan helak oldugum için malesef bu aydan hiçççççççççç umudum yok yumurtlamdan beri ara vermedik ama bos biliyorum olsa içime dogardı 1 hafta kaldı adetime bn hiç tatlı yemm sadece adet günnden bir gün once bide 1. 2. günü yerim bugun tatlı krizine girdim resmn daha simdiden erken mi glecek adet nedirrrr

Tuğba belli olmaz ya. Belki birseyler vardır. ınsaellah saglikla gelir.
Semra bence de bu başlık parasını kinamayalim, eskiden değil ama
şimdi hakikaten başlık alınır. Ben Mustafa Hilmi için de alırım,
sorun yok:))) çok güzel fikir. Abileri için harcadığımı da alırım:))
tuğba ben de hesaplamaya korkuyordum, Semra sagol rahatladım

mustafa hilmiye alamn tatlum kızlara alınıyor ama sen kıznada mustafa hilmi diyeceksen sorun yok :)

bizimde dış gebelik sırasında harcadığımız para bir hamilelik dönemi ve hatta doğum ücretini karşılayacak kadar vardı.o doktor olmadı buna git buda olmadı diğeri kan testleri vs ve sonunda eline geçen hiçbişey yok.tabi o ara okadar bunalmıştımki ne parayı görüyo insanın gözü ne başka şey bir an evvel bitsin sağlığıma kavuşayım istiyodum.

oh bütün kızlar toplandı yineeeeee ne güzel kızlar bu toplanma isini 1 2 gübü yapsak daha iyi simdi yemek yapmaya kalkmm lazım ve aklım burdaaaaa

Günaydın Fatma günaydın kizlar
aaa Tuğba niye öyle söylüyorsun!? Aslan gibi Mustafa Hilmi
vereceksen sade başlık parasıyla da bırakmam. Bunu aklıma
soktugunuz iyi oldu:)) zaten kötü kaynana olacağım o belli:)

slm kızlar
biraz önce arkadaşımla görüştüm hamileydi 4 lü testi yüksek riskli çıkmış.amniyosentez yaptırmışlar sonucuda mayıs sonuna belli olacakmış.ne zor birşey.çok üzüldüm.hamile kalmaylada iş bitmiyo.ve ne kadar çok yaşanmaya başladı diye düşündüm böyle durumlar.yediğimiz içtiğimiz gıdalar radyasyon herşey bitiriyo bizi.bi arkadaşıma doktoru 5 seneye kadar kimse tedavisiz çocuk sahibi olamayack duruma gelecek demişti adam boşa söylememiş.braz bizimde payımız var sanırım iş güç kariyer borç maddi ihtiyaçlar derken bebek olayını iyice erteliyoruz ve geç yaşlara bırakıyoruz.meğer geçen her yıl aleyhimizeymiş.çok moralim bozuldu ya çok üzüldüm.eğer sorun çıkarsa arkadaşın bebeğinde,ne zor bir karar allahım böyle sınav etme.

Doğru söylüyorsun Fatma.
Ayrıca bes yıl icinde kimse tedavisiz bebek sahibi olamayacak
mevzusunu tüm doktorlar söylüyor. Nedir neden böyle oldu?!
Söylediklerin tüm vucudumuzu etkiliyor. Annem (şimdi
hastanedeyiz annem-babam rutin kontrol) 'eskiden en büyük hastalik
ishal en büyük ameliyat mide ameliyatiydi' diyor. Gittikçe bünyemiz
zayıflıyor. Herseyden etkileniyoruz. Allah hastaneye ne muhtaç etsin
ne eksikliğini gostersin. Sabah doktorumla gorustum. Spermiyogram istedi.
Esimi karıştırmak istemezdim ama yapacak birsey yok.

SLM kızlar.dün dr.giitm.hep başa dön benim ki (kızma birader oynuyo hayat benle).kist çıktı.doğum kontrol hapı verdi.1-2 ay kullanabilirsin dedi.3 cm.lik kist.maşallah :) gitti 1-2 ay daha.sonrası 1-2 ay daha.Allahım ne zor şeylermiş yarappim.fatmacım umarım bunlar tek sınanmamızdır.dahasına kaldıracağımı pek zannet miyorum da.ben sanırm 2-3 ay yazacak pek bişey olmayacak gibi kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…