cm değil kızlar mm.
Tuğba semrayi korkutacaksın:))
sağol.ben kısti sorun etmiyorum ama bebek muhabbetini 1-2 ay yine ertelemiş olacağız.neyse dr.um bakacak.bu ay kullanacağım kist geçince klomen sanırım uygulayacak.
sizin 2 kere dış gebelik olmuş sanırım.Tedavi sürecindemi yaşadın dış gebelikleri .iğneyle mi sonlandı.yaşınız nedir?
canım ben iki defa geçirdim tamda topiğe uygun 6 ay içinde iki defa ilki sol tarfta idi laproskopi ile sonlandı sol tüpüm alındı 6 ay bekle dedi doktor bekledim ve korunmadığımız ay yine gebe oldum doktorum ve 3 doktor eşliğinde ne olduğunu anlayana kadar birazda benim paniklememle iğne ile sonlandı geçen ay hsg çektirdim temiz çıktı bu ay klomenle sağda yumurta yapıp işi kolaylaştırmaya çalışıyoruz kismet artık benim yaşım 33 oldu canım ilk dış gebeliğimi 32 yaşadım benim bir kızım var ben ikinci için uğraşıyorum .allah isteyen herkese versin:Saruboceq:
HATIRLAdım daha öncede yazmıştınız sanırım.geçmiş olsun .senin en azından 1 kızın var.benim oda yok.yaş oldu 33.darısı hepimize.ne zor şeymiş.bana dr.um klomen kullanacağımı söyledi.bu ay kist oluşmuş .doğum kontrolle bitirip önümüzdeki ay klomene başlayacağız.korkuyorumda.ben klomen kullandığım ay hamileliğim dış gebelikle sonuçlandı.sağ tüpteydi.tüplerim duruyor ama.acaba bendemi sol yumurtlamada mı takip yapsam.nasıl anlayacağım ki sol mu sağmı?
Cnm bnmde ole olmustu flİm cektrdİm bİ dahakİ ay klomn dedİ klomne baslamak İÇİn gİttİm kİst cıktı yİne korun ondn sonra gİttİ oh dedm basladım adet gecktİ oldu dedİm meger kİst olmus onuda atlattım İkİncİye klomn bu seferde tÜp olmayan taraftan 3.de de rahİm İnceldİ bnden bu kadar dem klomne bİ cİzİk attım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?