Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

galiba senin adetin 4 olacaktı ama 4 de gelmedi ve kanda poziif çıkmıştı 6 gün sonra kannammn oldu galiba sen bu testi yapmasaydın hamile olduğunu bile bilmeyecektin 6 gün gecikmeli ade oldum derdim çocu kişşi bunu yaşıyor 10 gün adet gecikmesinden sonra kanama oluyor belkide gebliktir deaonlar adet düzensiliği derler ama biz bu konuda artık profösör olduk değilmi kızlar

canım ben iki defa geçirdim tamda topiğe uygun 6 ay içinde iki defa ilki sol tarfta idi laproskopi ile sonlandı sol tüpüm alındı 6 ay bekle dedi doktor bekledim ve korunmadığımız ay yine gebe oldum doktorum ve 3 doktor eşliğinde ne olduğunu anlayana kadar birazda benim paniklememle iğne ile sonlandı geçen ay hsg çektirdim temiz çıktı bu ay klomenle sağda yumurta yapıp işi kolaylaştırmaya çalışıyoruz kismet artık benim yaşım 33 oldu canım ilk dış gebeliğimi 32 yaşadım benim bir kızım var ben ikinci için uğraşıyorum .allah isteyen herkese versin:Saruboceq:

HATIRLAdım daha öncede yazmıştınız sanırım.geçmiş olsun .senin en azından 1 kızın var.benim oda yok.yaş oldu 33.darısı hepimize.ne zor şeymiş.bana dr.um klomen kullanacağımı söyledi.bu ay kist oluşmuş .doğum kontrolle bitirip önümüzdeki ay klomene başlayacağız.korkuyorumda.ben klomen kullandığım ay hamileliğim dış gebelikle sonuçlandı.sağ tüpteydi.tüplerim duruyor ama.acaba bendemi sol yumurtlamada mı takip yapsam.nasıl anlayacağım ki sol mu sağmı?

klomeni veren doktor 12.gün çağırıyo nerde yumurta oluşmuş ona göre iğne veriyo vermedimi sana daha önce pek anlamadım bende iki adet sağda ve solda oluşmuş soldaki boşa dedi doktor sağda ne olursa dedi bakalım haber veriirm sizde durumu

Cnm bnmde ole olmustu flım cektrdım bı dahakı ay klomn dedı klomne baslamak ıÇın gıttım kıst cıktı yıne korun ondn sonra gıttı oh dedm basladım adet gecktı oldu dedım meger kıst olmus onuda atlattım ıkıncıye klomn bu seferde tÜp olmayan taraftan 3.de de rahım ınceldı bnden bu kadar dem klomne bı cızık attım :)

slm tuğba, rahim incelmesi olayını dr.vajinal ultrasonda mı görüyo.ayrıca kaç ay üstüste kullanabiliriz biz bu kolmeni

Semraaaaa yapma! Bari birkaç kez yapmaaaaa
daha çok erken değil mı!? Biaz sabretsen...??
Günaydın kizlar.. Ben herzaman olduu gibi tatilden çabuk sikildim.
ılle koşturma olacak benim hayatımda, rahatlık diken gibi:)))
ayse haklisin duzensiz regl gören biri olsaydım, muhtemelen bu
gebelikten bıhaber olurdum.
Ayse (akimera) haklisin bazı gebeler regl yaşıyor. Ama benimki
ilk dönemden beri düşük beta gösterdiği için; regl kacinilmazdi.
Degerim yüksek olsaydı, senin söylediğin gibi gebelik kanaması
diyebilirdik. Hep dediğim gibi 'gecti gitti bı daha gelmesin'::)

3 ay kullanılabilirmiş ama yumurta geliştirrise 6 aya kadarda ylu varms da bnde işe yaramadıgı için bıraktım hep tek yumurta oldu bnmde her ay bir yuurtam oluyor zaten

Gunaydinlar...
Hayır Fatma ben en son 7,39u gördüm sonra baktirmadim.

Apar topar ist'a geldik. Annemin miyokard sintigrafisi vardı bugün.
ılkkez macbur kaldığım için kardesime rica ettim. Ben bulunamadım
doktor miyokardi iptal edip direk anjiyo demiş. Hemen ist'a donduk
esimle. Rabb'ime çok şükür anjiyoda damarları temiz çıktı.
Bir kaç saat gercekten dünya basıma yıkıldı. Annemin hasta olmasına
hiç alışkın degiliz. Allah'im cooook şükür.

Sagol Fatma. ıyi suanda. Tabi diken ustundeyuz artık. Annem evin
mihenk tasidir, hiç hasta olmaz hiç sarsılmaz, çok şaşırdık.
Beklediğimiz gibi spermiyogramdan birsey çıkmadı. Neyse en azından
arkamıza atmış olduk. Bakalım bu ay ne taraftan gelecek yumurta.
Çalışacak miyiz bekleyecek miyiz?!! Çalışsak hamile kalsak...
Sağlıklı mı olacak... Ohooooo

günaydın kızlar.
sabah sabah zaten bende şans olsa diye başlamak istiyorum lafa.hiç sormayın bizim tedaviyi hazirana ertelememizin nedeni hem o zmana kadar taşınmış olmak hemde kayınvalidemlerin gelip gitmiş olmasıydı.neyse sonunda bu hafta taşınıyorum ama kayınvalidemin ayağında bi problem çıkmış 2-3 hafta tedavi görecek ve tam benim tedavi zmanımda hatta yatmam gereken taransfer döneminde burda olacaklar off aylardır şuna denk gelmesin buna gelmesin diye bekliyoruz.geçen yazım dış gebelikle mahvoldu bu yazda bu ay gelecek ay derken böyle geçecek ve memleketime bile gidemicem bu gidişle.çok canım sıkkın ne zman gelecekleride belli değil tedavinin ne kadar süreceğinide bilmiyolar.temmuza ertelesem hem ertelemekten bıktım artık hemde o zamnda bişey çıkmayacağının yada temmuza kalmayacaklaının garantisi yok.burdalarken yaptıralım desem hem psikolojik bi baskı hissedicem hemde rahatça yatamıcam.çok canım sıkkın ya.

Yapma ya Fatma!
Bu sebeple de ertelemeyin ama. Hay aksi!
Bozma moralini ama ertelemeyin artık hep brseyler çıkacaktır
zaten. Bak ben bebek uğruna şampiyonaya katılmayacağım bile
diyorm. Moralini yüksek tut. Zaten istirahatın amacı bu. Tamamen
annenin stres yapmaması ile alakalı. Yaa bunu nasıl yaparsın
bilemiyorum. Bir de gecen yaz berbat oldu bu yaz da olacak deme.
Tüm yazın berbat olsa, bir gün ultrasonda sağlıklı bir şey görsen
bu defa 'en güzel yazim' dersin:))) ben bilmiyor muyun ne donek
oldugumuzu:)))
ben de bugün doktordayim hem spermiogrami göstereceğim hem de
yumurta nerde one bakılacak. Gecen ay 13.günde gitmiştim, yumurta
18mm idi. Bugün daha 9.gun insaellah net gorunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…