SLM kızlar.dün dr.giitm.hep başa dön benim ki (kızma birader oynuyo hayat benle).kist çıktı.doğum kontrol hapı verdi.1-2 ay kullanabilirsin dedi.3 cm.lik kist.maşallah :) gitti 1-2 ay daha.sonrası 1-2 ay daha.Allahım ne zor şeylermiş yarappim.fatmacım umarım bunlar tek sınanmamızdır.dahasına kaldıracağımı pek zannet miyorum da.ben sanırm 2-3 ay yazacak pek bişey olmayacak gibi kızlar.
semracığım ben klomenden korkmaya başladım topikteki kızların hiçbirine taramadı klomen zaten senin ilk dış gebeliğinde klomen kullandığın aydı dimi yanlış hatırlamıyosam ya başka bi yöntem yada ilaç yokmu daha az zarar veren.tabi klomenlede hamile kalan çok ama yinede bana çok sıcak gelmiyo.
al bendende okadar.ben kullandığımı söyledim bu dr.ma ama yok ondan bişey olmaz dedi.gerçi klomen direk demedi.yumurta takibi ve destekleyici dedi.belki çatlatma iğnesi falan olabilir.çünkü kist zaten gelişmiş yumurtanın çatlamamasıymış.ban aöyle dedi doktorum.
merhaba yazdıklarınızı okuyunca cevap vermek istedim bende dış gebelik geçirdim 2 defa ve bu ay klomen kullanıyorum doktorum hiç böle bir olasılıktan bahsetmedi klomen dış gebelik yapsa bana veririmi hiç ama klomen kullandıktan sonra mutlaka çatlama iğnesi şart çünki bazı bünyeler de aşırı büyüyen yumurtalar çatlama yapamıyoır dolayısıyla kistte cevriliyor bence hiç panik yapma bir sonraki adetinde zaten atacaksın onu aslında bir çok bayan böle küçük kistler oluyo ama bizler kadar sıkı doktor kontrolunde olmadığı için farkına bile varmıyolar kadın doğumcu bir arkadaşım var o demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?