Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

öyledeme semra 10 santim kistel bile hanile kaln var benim yengem 9 santimle hamile kaldı doğumda o kistde aldılar bence boşuna doğum kontrol hapı içm esoğan suyu iç derim eminecim benimde içimde hep eşinde sorun var dedim harhaldede dedim spermler çabuk ölüyor sende sorun yok ben ce hayırlıs olsun bide niye az geliyorsunuzkli topiğe bakın başka opiklere iki elleri kanda bile olsa vaz geçmiyorlar topiklerinden biz ise umutsuuz

Kıstım benım kanamalı oluyodu.sıradan bır kıst deĞıl.kanamam durmadı ayŞe.yapacak bıŞey yok.

ayrıca 2 ayda bir 3 cm.lik kist oluşuyo bende.dr.çatlamamış yumurtan ddid kistler için.yani boşunamı çalışmışız o ay.anlamadım.

evet semra benimde klomen kullandığım zamn kistler olmuştu ve kanamalıydı soğna suyula giiti temizlendi acaba tüpler zarra veririmi kanamlı kist

hiç bilmiyorum ki ayşe.bana da sanırım tedavi sonrası klomen tedavisi başlatacakmış.öyle dedi dr.um.

mrb kızlar
semra çok haklısın artık sabrımız tükeniyor.tabi elden birşey gelmez allah tan sabır dilemek ve dua etmekten başka.inşallah kist hemen yok olur gider.zaten umutsuzuz birde böyle pürüzler çıkınca insan iyice allak bullak oluyor.
emine doktor neden spermiogram istediki sen sonuçta hemen hamile kalıyosun bence sizdeki tek sorun (son gebeliğin hariç) tüple alakalı yani hasarlı olanla.diğerindende heemn ilk ayda hamile kaldın spermde yada yumurta kalitesinde bişey olsa bukadar çabuk hamile kalamazdın bence.ama yaptırmakta fayda var tabiki.
ayşe bugün çok yoğundum ben dahada bitmedi işim ama ara verdim.o yüzden çok giremiyorum.

semracığım ben klomenden korkmaya başladım topikteki kızların hiçbirine taramadı klomen zaten senin ilk dış gebeliğinde klomen kullandığın aydı dimi yanlış hatırlamıyosam ya başka bi yöntem yada ilaç yokmu daha az zarar veren.tabi klomenlede hamile kalan çok ama yinede bana çok sıcak gelmiyo.

slm kızlar pek giremiyorum ksr bkmyın ama baya bişeyler olmuş.eminecim çok üzüldüm hayatım ama ben bişey merak ediyorum beta hcg yaptırdınmı kanamandan snr.benim 3 hamileliğimdede hep kanamam oldu resmen adet görüyodum yani sen kanamayla düştü zannedip düşmemişte olabilir.ama düştüysede hayırlısı olsun şükirki kolay hamile kalıyosun.fatmacım anneler günümüzü kutlamışsın çok tşk ederim arkadaşım inşallah darısı hepinizin başına.semracım bence hiç üzülecek bi durumun yok arkadaşım.benim sol tüpümde 3 cm.bi kistim var ve bi 4 senedir falan aynı yerde duruyo ilaçlara rağmen düşmedi büyümüyoda sabit bi kist.o kadar doğum yaptım yine düşmedi ayrıca 2 oğlumda bu kistin üzerine tutundu ve hamileliğimdede bunla ilgili hiç bi sorun yaşamadım.ayşecim ve semracım umarım siznde bu kadar uğraşlarınıza allah en yakın zamanda bi karşılık verir.avukatcı seninde iyi dileklerin için tşk.ederim böle ara ara takılda denk gelirsek muhabbet edelim

ayrıca eminecim keşke dediğin gibi erkeklerede başlık parası alınsa köşelik olurdum valla.:)) ama sistem böle devam ederse zarardayım malesef.

cnm hiç takma bncede hap kullama bnmde 3 cm de kullandım bir ayım bosa gtt hatta ondan sonrak ayda haptan yumrta gelişedi sonra 5 cm cıktı ne sogan suyu ne hap hiç bişey kullnmadım kendiliginden gitti

TUĞBA cım kullanmasam adetim kesilmiyo ama.yapacak birşey yok.o durum daha stresli bak bugün 14 gün oldu hala kesilmedi.

al bendende okadar.ben kullandığımı söyledim bu dr.ma ama yok ondan bişey olmaz dedi.gerçi klomen direk demedi.yumurta takibi ve destekleyici dedi.belki çatlatma iğnesi falan olabilir.çünkü kist zaten gelişmiş yumurtanın çatlamamasıymış.ban aöyle dedi doktorum.

merhaba yazdıklarınızı okuyunca cevap vermek istedim bende dış gebelik geçirdim 2 defa ve bu ay klomen kullanıyorum doktorum hiç böle bir olasılıktan bahsetmedi klomen dış gebelik yapsa bana veririmi hiç ama klomen kullandıktan sonra mutlaka çatlama iğnesi şart çünki bazı bünyeler de aşırı büyüyen yumurtalar çatlama yapamıyoır dolayısıyla kistte cevriliyor bence hiç panik yapma bir sonraki adetinde zaten atacaksın onu aslında bir çok bayan böle küçük kistler oluyo ama bizler kadar sıkı doktor kontrolunde olmadığı için farkına bile varmıyolar kadın doğumcu bir arkadaşım var o demişti

sağol.ben kısti sorun etmiyorum ama bebek muhabbetini 1-2 ay yine ertelemiş olacağız.neyse dr.um bakacak.bu ay kullanacağım kist geçince klomen sanırım uygulayacak.
sizin 2 kere dış gebelik olmuş sanırım.Tedavi sürecindemi yaşadın dış gebelikleri .iğneyle mi sonlandı.yaşınız nedir?

evet cnm yumurta catlamayınca kiste donüsüyor o yüzden catlama ignesiyle bir kullanılmalıymıs klomn bnm birinde iki yumrtam oldu biri catladı biri 30 oldu catlamadı kiste donüşmüstü valla yarayana yarıyoda bana hiç yaramamıstı klomn

Ben klomene karşıyım:)))
Semra kıstın gebeliği etkilemedigini biliyorum ama kanamanın seni
daha çok yordugu asikar. Hersey bizim için bakalım neler olacak.
Esimin kongresi sebebiyle izmitteyiz uc gün. 3 gün bana iyi gelecek
tamamen yalnız ve kosturmacasiz olacak insaellah.
Ayse doktor spermiyogrami tamamen elemis olmak için istiyor.
Zaten esımilk dış gebeligimden beri bu tahlili yaptırmak istiyordu ben
bulaştırmak istememiştim. Öylesine bir durum olacak, bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…