maddi manevi kolay değil birde tek embriyoya indirdiler tabiki allah can verirse tek embriyodada tutar ama insanı yinede etkiliyor işte.az bir para değil.birkaç kez denemek zorunda kalmak çok zor .ruhen zaten yıpranıyosun birde maddi boyutuda var işin.allah herkese yardım etsin.
valla ole bnde yazın gidince direk tüp bebek mi yapsam asılamayla falan ugrasmasam o bile olmayacak gibi geliyor bu ne ya tek ne demek sansımız yok iyice azaltıyolarr
merseray benim normalde 25-26 günde adet görürdüm.dış gebelikten sonra 6- ay geçti 30-32 günü buluyor vede saçama sapan oluyo.arada kist oluştu 2 kere.ondanda kaynaklıymış gecikmeler gerçi.ama normalde olur dedi dr.da bana.
teşekkür ederim semracım böyle belirsizlikler ne kadar kötü, hiç alışık değilim regl tarihimi bilmemeye, hamile olma ihtimalimi hiç düşünemiyorum zaten ama yine de umut fakirin ekmeği işte, ben ocak sonunda yaptırdım tüp bebek işte 28 ocaktan 19 marta kadar kanamam sürdü, şimdi daha 2. kez regl olcamdaha önce yazdığını hatırlıyorum bende.hangi ay dı senin dış gebelik.
Merseray nasılsın, hoşgeldin
ben iki kere dış gebelik geçirdim benimkiler de çok duzenlidir.
Hiç aksama ya da degisiklik yasamadım. Birincisi laparaskopi
ikincisi iğne ile sonlandirilmisti.
Demek bu da kisiden kisiye değişiyor.
Ne dıyım bu yolda herkese kolaylıklar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?