Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

fatmacım ne erteleyip duruyon.boşversene. ya artık birazda kendiniz için yaşayın ya.boşverin onu bunu.bu arada fatma senin devlet karşılıyo sanırım. kaç yıllık evlilik vardı sizin.?

günaydın bu arda kızlar.hadi bakaılım haftanız güzel umutlu geçmesi dileğiyle...

slm kızlar bnm adet yarın ve geliyor bugun sabah dayanamadım bi test yaptım yine yok zaten bu aydan hiç umudum yoktu tum yumurtlama donemni aglayarak gecirrisen bebekde gelmez ::) hadi biriniz kalıda dıs gebelk yasayanlarda kalabiliyor diyelimmm

merhaba kızlar yin eumutuz konuşmışsunuz ya kızlar ben çok kötüyüm 3 gündür bi su bile içemiyorum midem çok bulanıyopr adet olmasaydım kesin hamileyim derdim bugün adetimni 13 günü bakalı turacakmıyız olmasa kısmetse haziranda tedavi olacam hepimiz hakında hayırlısı olsun fatma bence erteleme niye ayıp olsun daha iyi en azından yemek iş konusunda yardım edreler sana galiba bilemiyorumdsa bence biran önce yaptır hayırlısıyla

off bilemiyorum kızlar.hayırlısı olsun. bende ertelemek istemiyorum ama evimde misafir varkende nasıl istediğim gibi rahat hareket edebilirim bilemiyorum.üstelik tedavi den haberleri yok sadece görümcem biliyodu öğrenmeleri önemli değil ama ne kadar çok kişi bilirse insan üstünde daha fazla baskı hissediyor.hayırlısı ne diyelim.tek pozitif sağlıklı bi gebelik ve sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsinde allah gerisi boş elbette.
semracım bizevleneli 4 yıl olacak. sgk dan faydalanmak için tüm kriterler mevcut sadece 3 kez aşılama yaptırmak gerekiyormuş bu kriter e uymuyoruz ama onada bir hal çare buluyor tedaviyi yapan merkez.birde 3 yıllık evli olma şartı kalkmış diyorlar.bu stede tüp bebek bölümünde okudum bende.bana gelince doktorum fiyat konusunda elinden geleni yaptı herşey dahil 3500 gibi bir rakam söylemişti ama şubat ayındaydı aradan zaman geçti umarım bir değiiklik yoktur.rapor alıncada 3000-3250 gibi bir rakam çıkıyordu.

maddi manevi kolay değil birde tek embriyoya indirdiler tabiki allah can verirse tek embriyodada tutar ama insanı yinede etkiliyor işte.az bir para değil.birkaç kez denemek zorunda kalmak çok zor .ruhen zaten yıpranıyosun birde maddi boyutuda var işin.allah herkese yardım etsin.

valla ole bnde yazın gidince direk tüp bebek mi yapsam asılamayla falan ugrasmasam o bile olmayacak gibi geliyor bu ne ya tek ne demek sansımız yok iyice azaltıyolarr

fatmacık be konuştum geçen hafta dr.umla 3 yıl şartı var dedi.

valla ole bnde yazın gidince direk tüp bebek mi yapsam asılamayla falan ugrasmasam o bile olmayacak gibi geliyor bu ne ya tek ne demek sansımız yok iyice azaltıyolarr

tuğba sana aşılama dedi ki dr.un.bende aslında denemek istiyorum şu aşılamayı.ama dışgebelik fakltöründe uygulanır diye birşey yok malesef.:roflol:

bencede boş beklemektense ya aşılama yada benzer başka bir tedavi bize neden önremiyo dr.lar.anlamadım.en azından kafamızı oyalardı.dr.um bana 3 yılı tamamlayalım sende dedi.dışardan yapsam 8-9 mil.cuk çıkarıyolar.ee böyle kös kös bekleyecekmiyim ben şimdi.gerçi dr.um bu ay klomen dedi bakalım.onuda ben zorladımda.bari gel uygulayalım dedi.ısrarla senin olacak saki ol sabırlı ol.ol ol da nasıl ol.

selam kızlar daha öncede uğramıştım buraya şimdi tekrar sizin bilgilerinize ihtiyacım var, hatırlarsınız beni belki sebepsiz infertiliteyim 3 yıldır çocuğum olmuyor, ilaçlar iğneler aşılamalar derken en son ocak ayında tüp bebek denemiştim ve dış gebelikle sonuçlandı, ameliyat yada ilaca gerek kalmadan kendiliğinden düştü 53 gün süren kanamanın sonunda sıfırlandı ve sonra 32.gün adet oldum, benim adetim çok düzenliydi 28 günde bir olurdum, şimdi adetim 3 gün geçti ,
dış gebelik yaşayan arkadaşlar sizdede böyle adet düzensizliği oldumu? adetlerim ne zaman düzelir acaba?

merseray benim normalde 25-26 günde adet görürdüm.dış gebelikten sonra 6- ay geçti 30-32 günü buluyor vede saçama sapan oluyo.arada kist oluştu 2 kere.ondanda kaynaklıymış gecikmeler gerçi.ama normalde olur dedi dr.da bana.

daha önce yazdığını hatırlıyorum bende.hangi ay dı senin dış gebelik.

Ol ol da nasıl ol:))
tamamen sendenim Semra:))
ben de eve geldim hazirlanip aslı hn'a gideceğim.
Bakalim ne diyecek.
Fatma nasıl yaparsın bilemiyorum -ki seninle aynı fikirdeyim-
evde biri varken nasıl yatilir hele ki sebebi bebekse...
Erteleme artık. Bak 4 yıl bitmiş!! İlk dış gebeligimizde korunmayı
beraber bırakmıştık seninle. Gerçi bıraktın da ne oldu diyeceksin
bana:))) o da doğru.. En azından limit dolduruyorum. !!! Bunun bir
limiti vardır herhalde

Merseray nasılsın, hoşgeldin
ben iki kere dış gebelik geçirdim benimkiler de çok duzenlidir.
Hiç aksama ya da degisiklik yasamadım. Birincisi laparaskopi
ikincisi iğne ile sonlandirilmisti.
Demek bu da kisiden kisiye değişiyor.
Ne dıyım bu yolda herkese kolaylıklar....

Ayse neden oluyor peki mide bulantın?
Benim midem kolay kolay bulanmaz. Çok sağlam pis bogazmdir:)
ama gecen ay bir gece uyandım bir mide bulantisi bir bas dönmesi
çok feci oldum. Parmak sokamam da ben. Öyle çektim. Sabah namaz
kılarken dayanamayip namazı bozdum sonra bı cikardim inanamazsiniz.
Birşeye karsı intelorans geliştirmiş demek vucut. Bu mevsim de tam
zehirlenme mevsimi dikkat et kendine. Bol bol yoğurt ye icemiyorum demişsiniz ama
bol bol su iç.

daha önce yazdığını hatırlıyorum bende.hangi ay dı senin dış gebelik.
teşekkür ederim semracım böyle belirsizlikler ne kadar kötü, hiç alışık değilim regl tarihimi bilmemeye, hamile olma ihtimalimi hiç düşünemiyorum zaten ama yine de umut fakirin ekmeği işte, ben ocak sonunda yaptırdım tüp bebek işte 28 ocaktan 19 marta kadar kanamam sürdü, şimdi daha 2. kez regl olcam

teşekkür ederim tunemi, evet kişiden kişiye göre değişiyor galiba

kızlar inanamıyorum ya şimdi kasıklarımda ağrı başladı adet oluyorum galiba, size sormamı beklemiş sanki:)

merhab kızlar bne geldim yin ekaçmayın of emine baş dönmesi arda mide bulantısı sürekli uymak istiyorum hani hamillerde oluyorya ama bneimkisi piskolojik değil inna adetimni 13 günü hamile değilim ama çok kötüyüm başım dönüyor midem bulanıyor anlamdım kendimi çok kötü hisediyorum acaba gebemiyim diyemiyorum offff offfff

merseray ben beni ilgilendiren kısmı sorayım.daha önce aşılama falan yaptırdın mı? kaç yıllık evlisin birde.(benim fiks sorulardandır)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…