Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

elımızden geldıgınce yasadıklarımızla yardımcı oluruz Ferhat

bir yıl oldu 2 çocukta oldu dış geblik ve tüpümde alındı ama ben çok sabvırsıızm oğlumun kardeşi olsun istiyorum ama olmuyor malesef si zdış gebelik sonrası sağlılk bi şekilde doğuran varmı

çok teşekür derim çok iyisiniz o kadar topik gezdim sizin topiğniz daha sıcak geldi ban ve artık burdan devam etmek istiyorum izi,n veriirseniz

ne demek ızın falan...
buyrun burada da gezın:))
basınız donmesın ama:)
hıkayenızı alalım?
yenı mı atlattın?

ferhat oglun kardes ıstıyormus?!
benım oglum bı olsun o da ıstesın...
n'olur...
ayse bu krızı senın sayende yasıyorum..
ne guzel durgunluk vurmustu bana...

HOŞ GELDıN ferhat ın annesi :)
sende emine.kızlar şu tüp bebek te 3 yıl evvlilik şartı 9 nisan 2010 itibariyle kaldırılmış.ilgilenlere duyrulur.

bir yıl oldu ikizdi biir rahimde biri tğptedi açık ameliyatla aldıla rmalesef bir yıl olacak ama izde daha tık yok valkal ne zormuş dış gebelik dolaştım hemen hepiniz dış geblik yaşamışsınız galiba sen 2 kere geçirdin değilmi

bir ay sonra oğlumun doğum güün 4 bitirecek 5 yılından gün alacak ve arık oda çok istiyor kardeşi olsun ama malesef olmuyorda olmuyor offf

Allahalla gecmısler olsun..
evladın var senın yıne de. dıyecegım ama
burada cocugu olup dıs gebelık yasayanlar var
onlardan da gordugum kadarıyla, sıkıntı aynı sıkıntı!
bız de bır anne olabılsek de anlasak..
evet ferhat (bu arada ısmını soylemen de bır mahsur yoksa)
ısmınle hıtap edelım.
evet ben ıkı kere gecırdım bu ay da kımya mıydı bırsey daha gecırdım bakalım...
hayırlısı...
ı

ferhatın annesi, senin ikiz olayı bir tedavi sonucu mu yoksa kendiliğinden mi?

malesef salak gibi klomne kullandım ondan oldu yoksa az daha beklesydin ne tüpümden olurdum nede dış gebelik yaşardım

eminecim tşk.ediyorum hayatım gerçekten çok heycanlıyım ve mutluyum bi o kadarda yorgunumkaydirigubbakcemile3 ama yinede bu duygu herşeye değer.darısı inşallah sizin başınıza kızlar.gerçekten sizinde bu duyguyu yaşamanızı çok isterim.ferhatcım hoş geldin arkadaşım.evet senin durumunda olan ben varım.ilk oğlum 1,5 yaşındayken tekrar hamile kaldım dış gebelikmiş malesef iğneyle sonlandırıldı.3 ay korunma süresi verdi doktor.3 ay korundum 4. ay hamile kaldım ve 1,5 ay önce erken bi doğum yaptım 6,5 aylık doğdu bebeğim 1,5 aydır küvezdeydi 2 gün önce çıkardım allaha şükür şu an kollarımda yani.inşallah allah sanada daha fazla uğraşmadan ve sıkıntı yaşamadan tekrar hamile kalıp sağlıklı bi doğum yapmayı nasip eder

akannehir
benimde öyle oldu.ferhatın annesi.bende kullandığım ay hamilşeydim vede dış gebelik oldu.sayfamızdan biri daha vardı sanırım tuğba.onunda öyle.
işin kötü tarafı ben bu ayda başlayacağım.dr.öyle dedi.:gitme:

tekrar gözün aydın canım.ben çok güveniyodum çocuğunun sana sımsıkı sarılacağına.darı bizlere:Saruboceq:

ayşecim çok sevindim maşllah bebeğin büyüyor sana sım sıkı tutundu ALALAH bağışlasın sana emineye fatmaya tuğbaya semraya deryay hipatia ya vede bana bu yaz bebiş gelsin işllahhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…