canım benin yaş 32 biiti.2 yıılıkta evliyim.1.5 yıl istemedim.sonrası 2 ay olmadı.dr.giitim adet düzensizliğm için gel san aklomen verelim çocuk olayını hızlandıralım dediler.kulladım vede dış gebelik oluştu.aralıkta ameliyatla sonlandırıldı.2 aydır denedik yine yok.bu ay da doğum kontrol hapına başladım.kist çıktı çünkü.önümüzdeki ayde kist geçerse yumurta takibi telkrar sanırım yapılacak.klomen falan olabilir yani.bu arada ank.sın sanırıım.dr.kim.var mı bildirğin iyi bir dr.ben gata ya gidiyorum.çok araştırdsım.dr.mu çok övdüler.
ben gata yı tavsiye etmiyorum, benim eşim subay, o yüzden gatanın durumunu gayet iyi biliyorum ayrıca pek çok ev hanımı olan arkadaşım eşlerinden dolayı gataya gitmek zorundalar onlardan biliyorum çok sorun yaşamışlar, gatanın özellikle diş hekimliğini ve kadın hastalıkları bölümünü tavsiye etmiyorum, ben hakan yaralı ile yaptım tüp bebeği adam tam bir profosyonel ben çok memnun kaldım hacettepe üniversitesinde profesör ama cinnahta anatolia tüp bebek merkezi de var, tekrar tüp deneyeceğim zaman yine ona gitmeyi düşünüyorum
ben gata yı tavsiye etmiyorum, benim eşim subay, o yüzden gatanın durumunu gayet iyi biliyorum ayrıca pek çok ev hanımı olan arkadaşım eşlerinden dolayı gataya gitmek zorundalar onlardan biliyorum çok sorun yaşamışlar, gatanın özellikle diş hekimliğini ve kadın hastalıkları bölümünü tavsiye etmiyorum, ben hakan yaralı ile yaptım tüp bebeği adam tam bir profosyonel ben çok memnun kaldım hacettepe üniversitesinde profesör ama cinnahta anatolia tüp bebek merkezi de var, tekrar tüp deneyeceğim zaman yine ona gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?