Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ha bide korunuyozya sanki neden korkuyosak korunmasak hemen olacak sanki.dış gebeliktede 8-9 ay uğraştıktan sonra olmuştu.ama yinede her ihtimale karşı temkinli davranmak istediğimizden olası bi dış gebeliğe karşı önlem almış oluyoruz kendimizzce.

ben gata yı tavsiye etmiyorum, benim eşim subay, o yüzden gatanın durumunu gayet iyi biliyorum ayrıca pek çok ev hanımı olan arkadaşım eşlerinden dolayı gataya gitmek zorundalar onlardan biliyorum çok sorun yaşamışlar, gatanın özellikle diş hekimliğini ve kadın hastalıkları bölümünü tavsiye etmiyorum, ben hakan yaralı ile yaptım tüp bebeği adam tam bir profosyonel ben çok memnun kaldım hacettepe üniversitesinde profesör ama cinnahta anatolia tüp bebek merkezi de var, tekrar tüp deneyeceğim zaman yine ona gitmeyi düşünüyorum

evet Fatma, senınkı bayagı heyecanlı olacak. bız alıstık artık...
aramızda taze kaldın:))
tabı bu durumda ben bayat oluyorum:)
tugba ıcın umutluyum. ıst'da tatılı nasıl gecer bılmıyorum ama
netıcede aklı dagılır. o ara hamıle kalır ınsaellah.
Tugba senın tek sebebın sureklı dusunmen stres yapman. baska ne olabılır kı?
guzel bır gun baslıyor ınsaellah hayır bereket getırır..
semra sen nerdesın? yoklugun hemen hıssedılıyor?!!

Son düzenleme:
utu yapmayı seven nadır ınsanlardan bırıyım...
ama bu kadarı da coook:)))
utu bırıktırmem.. daha dogrusu camasır bırıktırmem. ama ızmıte
gıttık geldık bayagı yıkanacak utulenecek camasır cıktı. utune perdesı
masa ortulerı seccadeler..
fazla geldı. ıkıde bır gırıp bakıyorum 'kızlardan bırı gelırse lak lak yaparız... bıraz dınlenırım' dıye
ama nerdeeee-sınız:))

Çocuk için seks bitecek
Avustralyalı araştırmacılar, 10 yıl içinde çiftlerin çocuk sahibi olmak için seks yapmayı bırakacağını ileri sürdü

Murdoch Üniversitesi Veterinerlik Bölümü'nden Dr. John Yovich ile Gabor Vajta, döllenmelerle ilgili bir araştırma raporu yayınladı. Araştırmacılar, büyükbaş hayvanların yapay yöntemlerle gebe kalmasında sağlanan başarılara dikkat çekti. Yapay yöntemlerin hayvanlarda daima başarılı olduğunu belirten Yovich ve Vajta, bunun insanlarda tekrarlanmaması için hiçbir neden olmadığını ifade etti.

Veterinerler, insanların 20'li yaşlarda doğal seksle hamile kalma oranının dörtte birden yüksek olmadığına, bu oranın 40 yaşına doğru yüzde 10'a kadar gerilediğine dikkat çekti. Tüp bebek yönteminin de sağlıklı çiftlerde yüzde 50 oranında başarılı sonuç verdiğine dikkat çekilerek, canılılar arasındaki gebelik ilişkisi ortaya konuldu.

Araştırmacılar ileriki yıllarda çocuk sahibi olmak isteyen 30'lu yaşlardaki çiftlerin seks yerine yapay döllenmeyi tercih edeceklerini iddia etti.

ya bu ıyı bırsey mı?
evet ıyı bırsey ama hıc bırsekılde normal yolla hamıle kalamayanlar ıcın.
ama baslıga bakın 'cocuk ıcın seks bıtecek' ne bu yaaaa...
kızlar ben sıze dıyorum hersey yapaylasıyor... ılerde cok ılerde de degıl.
yakın bır zamanda cocuk sahıbı olmak ısteyen hastaneye kosacak, mekanık
bırsyemıs gıbı gebe bırsekılde eve yollanacak.
''yardımcı ureme teknıgı''
denılırken artık
'ureme teknıgı'' denılecek bunlara...
karsıyım en karsı!!!!

o zaman bız ne beklıyoruz.. hasllshlls gıderım hastaneye al parayı ver cocugu derım.
ya sınırlendırdıler yıne benı...

canım dışarda kaç dr.gittiysem bana ne dediler "dışarısı doktar diye sürüyle şarlatan dolu.benim dr.umu özellikle beğendiler.namık kemal duru.diğerleri için aynı şeyi söyleyemem dediler hatta.2 dr.bunu bana dedi.ben sigortalıyım yoksa istediğim dr.gidebiliyorum.gittimde içimde kalmasın diye .

buralardayım emineeeeeeee.
valla en güzeli derim bende.ver parayı al çocuğu.şu yumurtlama dönemleri geldiğinde eşimle birbirimizden soğuyoruz valla sırnaşık şey

sorduysam bağışla.kaç yıllık evlisiniz.çocuk yoktu sanırım?

kızlarr çok mutluyum setitim nihayet kollarımda.çıkardım oğlumu hastaneden.imza atmam gerekti ama napalım oğlum kucağımda olsunda ben herşeye razıyım.ama o kadar zormuşki prematüre bebek bakımı.çok küçük elimden düşecek diye korkuyorum tutarken yani yeni emmeyede başladı.ama asıl yorucu dönem bundan snr başlıyo.dünya kadar testler istedi doktor.nörolojiye gitcem beynine bakacaklar kulak filmi göz filmi kalça çıkığı filmi kafa ultrasonu batın ultrasonu haftalık takipler derken heralde hastande rehin kalırız gibi geliyo bana.geçen hafta göz filmi çektirdik ufak bi sorun var damarlar tam gelişmemiş eğer kötüye doğru ilerleme görürse hemen lazer ameliyatına alacaklarmış.300 tl verdik çektirdik.haftaya tekrar çekilecekmiş ve kontrol süreside yok aynı parayı bidaha vericez.diğerleride çok pahalı filimler.doktor mecbur 3 tane özel mama aldırdı 300 tl daha gitti.bide böbreklerindede şüpheli bi durum varmış o filmide tekrar çekecek oda 250 tl..valla kızlar oğlum kucağımda ama bu gidişle borçlar yüzünden yakında eşim hapse girecek zannederim.:)) neyse oğlum kucağımda yaa kocamsız bikaç sene idare ederim artık napalım.kaydirigubbakcemile3 bu arada size resminide yollıycam albümümden bakabilirizsiniz.hala çok küçük 1700 oldu ama bi elinizi ancak dolduruyo.dua edinde yapılan ikinci testler normal çıksın arkadaşlar.darısı inşallah sizlerin başına.öpüyorum hepinizi.ayrıca çok zormuş 2 çocuk.2 günde canım çıktı bi susuyo biri başlıyo ağlamaya.2 gündür toplasanız 3 saatlik uykum yoktur bile.valla yardımcım olsun

ohhhh masaellah ayse
neler yazmıssın neler...
kalımeler olumsuz olsa da senın heyecanın hepsını bastırmıs...
anne olmak bıraz delı olmak galıa:)))
yaaaaaaaaaa bıze deeee
Insaellah hıc bır sorun cıkmaz ınsaellah kılosu guzelce artar...
ya heyecanlandım sımdı ben ya((
semra yakalayamadım senı..

aaa nasıl yanı ıkıncı cocukta mı?
ne zaman gecırdın dıs gebelıgı?
atabıldın mı?

amn da amannn
bebekler de topıgımızı suslermıs
masaellah..
hıc kucuk gorunmuyor keske elını bebegın ustunde tutsaydın..
neyse bosver boyle daha ıyı masaellah ayse Allah ayırmasın sızden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…