Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

bır ayse daha geldı yanı...
memnun oldum ayse...
evet semra duy duy klomen!!!!!!
semra bılmıyorum artık ben bırsey demıyorum..
hala klomen kullanacak mısın?
daha kac ay oldu kı senın klomen kullanmayı dusunuyorsun semra?

ayse cok gecmısler olsun... salak gıbı deme.. olacakmıs yasayacakmıssın...,
ınsaellah tekrar hamıle kalırsın saglıkla..
yasın kac?

tşk.ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için.benim şimdi çıkmam lazım ufaklık çok fena valla.anası gibi inatçı ve çok sesi çıkıyo.ikimizde koç burcuyuz nasıl idare edicez bakalım benim ufaklık şimdiden gösterdi kendi.snrsında allah yardımcım olsun hadi öpüyorum hepinizi.iyi muhabbetler görüşürüz byee

bu arada beim adımda ayşe ve bi ayşe daha var arkadaşım.seninle 3 ledik ayşeleri.allah diğer arkadaşlara kolaylık versin kaydirigubbakcemile3

:)) evet butun kızlar toplandık...
ben de utuyu henuz bıtırdım..
bır de guzelce yerlerı sıldım mı mısss mısss

ya bne sıkıldım artık zaten pek uğur getirmedi bana bende oğlumun adına yeni kulanıı isim açtım ferhat eren oğlum oluyor ayşede annesii oluyor eminecim

bne demisafirleri,n telefon sesiyle uyandım 9da aradılar geliyoruz diye neymiş hazırlık yap diye bende kısır tiramisu sütlü irmik yaptım daha tuzluda kalmış yoruldum birazda temizlik yapayım

bana bayagı degısık geldı ben daha once resmını gordum..
benzetemedım:)
ınsaellah dedıgın gıbı ugur getırır:)

ya beni korkutmayın.dr.bana yine klomen verecek sanırım.dr.um alakası yok diyo .çıldıracam.

ya beni korkutmayın.dr.bana yine klomen verecek sanırım.dr.um alakası yok diyo .çıldıracam.

semra merhaab yazdıklarınızı okudum yazmadan geçemedim bencede doktorun dediği gibi klomenle dış gebeliğin pek alakalı olduğunu sanmıyorum .klomen sana yumurta oluşturman için gerekli olan hormon desteği sağlıyo yani zaten vucudumuzda olan ve çalışan hormnun dozunu artırıyolar bunla tüpün ne alakası var dış gebelik tüpte yaşanılan tıkanıklığın kismen olması durumu yada dış yüzeyinde bir yapışıklık veya iç yapısındaki tüycüklerin görevini tam yapamasından dolayı oluyo yani öle bi tıkanıklık ki sprem geçişine izin veriyor ama bölünerek büyüyen hücrenin geçmesi için dar geliyor hayatım klomeni belki bir horman olduğu için vucuduna vermek istemeyebilirsin ama sanmam dış gebeliğe neden olsun

TEŞEKKÜRLER mervecu.birkaç arkadaşın başına gelince aklımıza gelmeden edemiyoruz açıkçası.

burada bır tırnaklamak ıstıyorum..
klomenın dıs gebelıkle alakası olup olmadıgı henuz kanıtlanmıs degıl..
henuz dıs gebelık kapalı bır kutu, o yuzden bu konuda net bırsey yok.
ama klomenın korkutan tarafı dıs gebelıkle alakalı degıl.
ama klomenın yan etkılerı daha cok yasanıyor- duyuyoruz...
elbet kklomenı gerektıren durumlar vardır ama semra sen
cok acele edıyorsun..
daha korumayı bırakalı 1 yıl bıle olmadı.
dıs gebelıgı atlatalı bır kacay oldu bıraz sabret derım ben...
ama gerısı sana bakar..
ınsaellah senın ıcın yararlı olur klomen.

EMıNE DOKTORUM DıREK KLOMEN DEMEDı.yumurta takibi yapalım destekliyelim dedi.ama şimdi değil zaten.bende kist çıktı.kistte yani "çatlamamış yumurta ".benim böyle bir problem daha var.şubatta doğum kontrol hapı içtim.martta geçti.mayıs başı tekrarladı kist.dr.belki çatlatma iğnesi uygulayabiliriz dedi.ama hele sen bi kullan belki 1-2 ay kullandırabiliriz dedi.
ayrıca kızlar bekarkende sıkça kullanırdım ben bu doğum kontrol hapını 14 yaşından buyana adet düzensizliği olurdu.giderdim kist oluşmuş derdi dr.lar.ama bunlar yani geçmiş hikayem dış gebeliğe pek neden değil miş.

eminecim benim bide yaş faktörüm var ama.bunuda düşünmek lazım.1 yıl korumasız.bir yıl tedavili .1 yıl tüp dü derken yaşım 36 olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…