yani semra çok istiyorya bide yaşı30 olmuş ben olsaydım yaprdım beklemzdim sorunu yok benim bildiğim kadarıla hani tüp bebek daha kolay oluyoya ondan dedim
gunaydın kızlar...
yo ayse ben tavugumdur bılıyorsun 10demeden uyuyakalıyorum.
dun cok erken saatlerde uyuyunca, bıraz kalkayım dedım.
tugba nerdesın yaaaa? ne regl gununu bılıyoruz ne suanda ne durumda oldugunu?
evet ya tuğba n eoldu bizden ayrıldınmı yoksa galib asınav hazırlıklaryla uğraşıyordur kk girse yin ebebek aklından çıkmaz ondan diye düşünüyorum son 9 günüm kaldı yin eadet gelecek yin egün sayacaz offf off
ben hiç erken uyuyamıyorum bazen 1 kadar anca uyuyorum beyefendi uyumasa bırakmıyor biz uysak onun keyfine göre artık hareker ediyoruz o bizi uyutuor sonra kendisi uyuyor siz bu günlerin tadını çıkarın şimdi çocuk olunca zor olacak uyku nedir bilmeyeceksiniz helede sizin gibi çalışan insanla riçin daha zor olacak en azından sabah biraz uyuyayım diyorum kalk gündüz oldu gel yanımda otur kahvaltı ver yine mecburen ayyaktayım okula gidincede bira iş yemek yapıyorum gelişnce ev aynı çünkü çok yaraz zor bi çocuğum va rikinciside onun gibi olsa haytta çocuk falan yapmamm ama abisi gibi olacak gibi nasılsa onun yanınd aeğitim alacak ama o karda aklıl ama bi okadarda yaramz bi çocuğum var o kadar miletin çocuğundan bahsedersen öyl eolur
ayşe benim uykum çok kıymetlidir.zaten en çok onu düşünüyorum çocuk olursa ne yaparım diye.üstelik bizim burda bakacak kimsemizde yok ve çalışıyorum.annemler gelir bir süre ama ne kadar rahat edebilirz yada ederler bilmem.tabi yeterki olsunda insan herşeye katlanır o ayrı.akşamları daha başımı yastığa koymadan uykuya dalarım ben.ve genelde yatma konusunda erkenciyimdir çocukluğumdan beri öyleyim.
slm kızlar bu aralar sınava az kaldı ders calısıyorum kendimi iyice derse verdim adet oldum gecen hafta salıydı sanırım artık onlarıda takip etmiyom pek umursamıyorumda olmuyor ne kascam kendimi onu hesapl bunu hesapla hiç takmıyom artık dün kendimi denedim bile hatta gercekten takmıyomuyum die komsu cagırmstı yeni dogum yapan ona gttm bebegi sevdim falan hiç içim acımadı ciddi ciddi cıkarmısım bebegi aklımdan onu anladım hadi insallh biriniz haber verirsiniz bu ayda mutlu oluruz dün biriyle tanıstım kendi halime bin kere sükrettm bide bn hep keske bnmde düsk olsaydı tüpümde gitmezdi niye en kotüsü bni buldu diyodm kadın evlenmiş bi kac ay sonra esi askere gitmiş gelince cocuk yapmaya karar vermişler kadının beyninde ur cıkmıs 2 sene tedavi gormüş tam cocuk yapacaklarmıs zehirli guatr cıkmıs bu seferde 2 senede onun tedavisi sürmüş doktr artık tmm cocuk sahibi olablirsiniz demiş bu seferde dıs gebelk olmus tüpü alınmıs kadın ame sonra korunmus rahim flimi cektirmiş tekrar denemek için bu seferde tüpü kapalıymıs yuh dedim kadının basına gelmedk kalmamıs smdide tüp bebek düünyor kadın ama yurtlalıklar gözükmüyormus