Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

CUMA GÜNÜ gittim henüz kist gitmemiş fakat yumuşamış.etrafı dağınık duruyodu.adetle atarsın dedi.yine tututrdu bana," gel şu tüp bebeğı yapalım artık" dedi.hele bir adet ol gel 3.günü hem kiste hemde kara verelim bi ne yapacağımıza.maymuna döndüm.klomen falan da demedi.anlamadım.muayenehanesine bir gidecem bakalım artık.

tam dedıgım gıbı yumurtlama takıbı ıcın geckaldık. ne yapalım...
doktorun ıznıne rastladı. doktor 16.gun belkı catlamamıstır dedı ama
ortalıkta bırsey gorunmedı.. solda cok sancım vardı dun, anlamıstım catladıgını.
bugun doktor ultrasonda bakarken sol tarafa gecırdıgınde yıne sıddetlı bır agrı vurdu. doktor
soldan yumurtlamıssın muhtemelen dedı. solda hafıf sıvı bırıkmesı var dedı.
korunma dıyemem ıs ısten gectı zaten dedı. nasıp...
ben asılamayı hatırlatmadım ama doktor unutmamıs. gebe degılsen bu ay hcg bakalım
asılamayı bır dahakı ay yaparız dedı. ama gebeysen ınsaellah saglıklıdır.
sol tarafının gecırgen oldugunu dusunmuyorum dedı.
( ne oldu acaba... 4 hazıran olası regl gunum. o zaman anlayacagız artık.

nasıl yanı semra doktorun klomen ısını unutmus mu?
bızımkı asılamayı unutmadı. ama cok sukur bır ay ılerı atlatmıs olduk.
ınsaellah regl ıle atarsın semra kıstını.
senın olası regl gunun?

gunaydın kızlar...
fatma ben tasınmak nedır bılmıyorum ama bu eve (kı bu esımle yasadıgımız ılk ev)
esyalarımızı bıle getırmemız gunlerrrrrımızı aldı. o zaman da soylemıstım
tasınma ısı olsa ne yaparız dıye...
eee dıger kızlar sızler neler yapıyorsunuz?
tugba nerelerde ya?

günaydın kızlar nasılısnız
semra inşallah kist kanamayla atılır gider.doktorda öyle söylemiş zaten.emine bu ay korunmadın sanırım hadi hayırlısı.inşallah sağlıklı bir gebelik olur.
ee diğer kızlar sizler nerelerdesiniz.deryada bir ara geldi yine kaçtı.

günaydın kızla rnasılsınız oo tüp bebek aşılama ne oluyoruzsunuz beni yanlızmı bırakıyorsunuz ben n eyapacam zaten artık tuğbada tüp bebeği istiyor benim eşim hiç bi tedavi istemiyor sürekli doktorad gitmemi istemiyor doğal olsun diyorda olmuyor offff

ben geldiğimde kimse yok ben yoken herkesler topikte bide kızlar liste yapalım bne yapmasını biliyorum yapan olursa adet tarihim 4 haziran olacak işlalah gelmezde bebeşim gelmiştir

ayşe oğlun çok tatlı maşallah.allah en kısa zamande en az onun kadar tatlı bir kardeş versin.
liste demişsin emineninde seninde regl gününüz 4 haziran mış.beni saymayın zaten.semra seninki ne zaman.zaten diğer kızlarda topiğer uğramaz oldular.

liste uğur getiri diyorum fatmacım artık oğlum anlıyor 25 gün sonbra doğum günü 5 yaşın agirecek ve niy ebizim bebeğimiz yok bütün küçüklük kıyafetlerini saklamış kardeşim everecem diyor beşiğin ekadar oyuncalkarını kimseye vermiyor onlar benim kardeşimin olacak hemd ekız olacakmış hayırlıs olsun

ınsaellah ayse insaellah.
Ne güzel oglun da istiyor bizim adımızın geçtiği bir dua ettir oğluna:)))
menfaatın böylesi..
Ayse ikimizde 4'unu bekliyoruz yani.. Hayırlısı!
Semra bizden önce alacaksın sanırım müjdeli haberi, 2 haziranmissin.
Ayse henüz aşılama isinde yokum yani seninleyim.

valal biran kendimi yanlız hiistetim sanki 4 haziran olacak işalh adet olmaz ben doğal olsun istiyorum tedavi istemiyorum ama eğer bu ayda olmasa demeki sorun var bend ediyecem istemesemde tedaviya geçecem yavaşa yavaş milşlete hesap vermekten bıktım artık

emine semra doğum konrtol hapı içiyor içtiğn egöre öneümüzdeki ayd adet olacak hap giitği gibi adet oluyorsun ama doğumkontrol hapına rağmen hamile klan çok şanslı var ahhh o şans bizide bulsa dün akşam yengemlerdeydim çocukalra şeker verdi niye şeker dağıtıyorsun dedim dua edin bana ne duası dedlim sana diye adetim geçikti dua edin işlah hamile değildir adet oldu şok oldum bend en eolur sende bana dua et işallalhh ayşe hamiledir benim yerin eoff millet istemiyor hemen geb eklaıyor bi zkendimiz öldürüyoruz olmuyor offf of fff

semracım bne senin yerind eolsam direk gidp tüp bebek yaptırıdım beklemzdim ama imkanım olsa belki ikiz olur birlikt ebüyürle roh n egüzel olur

bide kızlar benim adetim e10 gün kladı ama çok belirti yaşıyorum piskolojik diyorum ama vallahid eva rgeçmiyor baş dönmesi arad mide bulantııs kokolara hahasiyet ama akıntı yok şu 10 günde geçse offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…