Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Sagolun kızlar.
Ayse (akimera) senin ilk degerin hatırladığım doğru ise, 300kusurlerdeydi
neyse artık beta öyle garip birsey iste. Dktor bir hafta sonra görüşelim
demişti. Sebebi de belli; 5.hafta kesenin görüleceği hafta. Benim deger de
hafta bası 1000leri bulur -eğer bu duzende giderse-
hayırlısı...

insallh hersey ylunda gider ve bebişin alırsın kucagına bak hava atmak yok bizden once alınca :)

su cuma namazının eda edıldıgı saatlerde.. su (suan) hamıle olan kulunun duasını
kabul eyle Ya Rabbım... evladıma sıhhat ver.. Ayse'nın evlatlarına sıhhat ver, kendısıne
guc-kuvvet ver Allahım...
Derya'ya
Fatma'ya
Tugba'ya
Semra'ya
Seyma'ya
avukat01'e
dalkıran'a anne olmayı..
Ayse'ye
Merve'ye ıkıncı annelıgı nasıp eyle Allah'ım...
(ınsaellah unuttugum kımse yoktur..)

hıpatıaaaaaa
unutmadım senı:)))) sen de dualarımdasın..
dualarımdasın da, nerelerdesın?!!
hamıle kalıp da haber vermıyor musun yoksa?
aman hamıle kal da, bız gec ogrensek de olur...

allah razı olsun eminecim dualarında benide unutmadığın için allah inşallah seninde hamileliğini sağlıkla tamamlayıp bebeğini kucağına almayı nasip etsin diğer kızlarada tez zamanda anneliği nasip etsin

kızlar beta 254,69!!
Rabb'ım 'en ıyısını' benım ıcın hazırlıyor...
nasıp..

ınsallh cnm ınsallh bn demıŞtım ıÇıme gÜzel doguyo dıe bu sefer sana ornek verdıgım ark vardı ya ılk 20 dı sonra 95 bugun kesesını de gordÜ darısı ınsallh sennde basına cnmmmm

olsun kac gün olduki 2 gün oldumu bi yerden sonra yavas artıyo takma onu bn inanıyorum bu sefer basardınnn

sagol tugba... evet ıkıgunde bır baktırıyorum.
ınsaellah dedıgın gıbıdır...

bekle birazda istersen daha baktrma bi daha ne zmn cagrdı ark mı 10 gün sonra cagrmıstı 2 e katladıktan sonra kesesi gordü dün bide onun ilk 20 sonraki 90 küsürdü masallh sennki daha iy artıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…