Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

yola cıkacagım gün de bnm günüm bakalım o degil c teside dügn var adet olmasm bari en yakın arkadasım adetliyken halsz oluyom tadını cıkaramm ki

bır hafta sonra gel demıstı doktor. yanı yarın.
zaten daha nıye baktırayım kı yarın cıkacak hersey.
hayırlısı ne dıyım...
ama yola cıkmadan bakarım demıstın?

bn mi pers günü sabah yapmayı düsünüyom bakalım umudum olm için yapasımda yok ama yinede belli mi olurrr :)

emine inş hakkında hayırlısı olur ve sağlıklı bir gebelik ve doğum yaşarsın inan bana nasıl umut olursun anlatamam sana kendim hamile kalmış kadar seviniyorum umarım sorun çıkmak artışlar çok güzel olmuş yarında (yani bugünde doktorun bak herşey normal der) hayırlısı duaların için tekrar teşekkürler

günaydın kızlar.eminecim ikiye katlamamaış ama artış kötü değilki.inşallah bugün doktordanda güzel haberler alırsın hayırlısıyla.dualarımız seninle.

ıyı haberden zıyade kese gormek ıstıyorum. doktor ıyı haber verse de
gebelık olumsuzsa yapacak bırsey yok.
kızlar bırkac kez yasayınca doktorun olumlu bırsey soylemesındense
bırseyler gormeyı ıstıyorsun:))))
hayırlısı...
merve sagol...
tugba sagol... evet tugba bellı mı olur. cogunlukla baska seylere odaklıyken 'aaaa hamıleymısım'
dıyen cok oluyor..
sagol fatma...

eminecim gözün aydınnn.seninde 9 aya kalmaz bebişin geliyor bak gör.hadi bakaılm kızlar ellerimiizi çobuk tutuyoruzz.ara vermeyelim Ç::))

merhabalar kızlarr.. nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir... ben uzunca bir süre uğrayamadım foruma ...internet bağlantım yoktu daha doğrusu kapattırdık vınnnnlardan alalım diye :)...

akimeracığın öncelikle ALLAH evladına sıhhat versin çok geömiş olsun dualarım yavrunla.. bu arada bebeğinde iyiymiş fotosunuda gördüm maşallah çok tatlı ... hayırlı evlat olsun ALLAH uzun hayırlı ömür versin size bağışlasın...

emineciğim valla çok sevindim değerlerin çok güzel artmış ...son değerinden biraz şüphelisin ama inan öyle şeylere rağmen aksi olan durumlar var ki hiç takma kafana.. yeter ki RABBİM istesin ..bu arada nete girip topicin geçmiş sayfalarına bakarken dularını gördüm ve hakkaten sabah sabah ağlattın beni .. ne akrabaların var dostların var hatırlamaz ama burda yüzünü görmediğin ancak kısmen tanıdığın bi insanın dualarını alıyosun ... off çok duygusalım bu aralar ... teşekkür ederim canım ALLAH razı olsun duaların için..

ktg yasemin avukat01 semramus ayşecim, sizlerde iyisiniz sanırım emine umut oldu bize ...artık bizde ısrarla ve inatla eminenin peşinden gidecez :) sırayla sizlerden de güzel haberler alacağıma inanıyorum..

bu arada bende ki gelişmeleri anlatayım size :) rahim filmim temiz çıktı çok şükür... sonraki ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım solda 1 sağda 2 yumurtam vardı ama maalesef olmadı .. bu ay ise gonal f 450 kullanıyorum hatta bitmek üzere klomenin iğne versiyonu.. amaç daha fazla sayıda yumurta elde etmek fakat benim bünyemde herşey ters işliyor yine solda 1 tane sağda ise bi sürü yumurta var :) ... her gün iğneyi vuruluyorum 2 günde bir kanda E2 değerine baktırıyorum ve ultrsn a giriyorum ...
belki haksızlık ediyor olacağım farklı sebeplerle hamile kalamayan arkadaşlarıma kızlar ama inanın çok yoruldum aşağı yukarı marttan beri sürekli uğraşıyorum .. hormonların etkisiyle bi sinirliyim bi duygusal ... geçen gün hemşire iğneyi vuramadı sapladı ama ilacı zerk edemedi tekrar çıkarttı bir daha vurdu tabi bu arada ben koptum nasıl ağlıyorum nasıl ağlıyorum sanki biri beni dövmüş :) bu derece hassaslaştım yani..

sonra apartmandaki komşum hamile dr larımız aynı benden sonra dr gitti ve hamile kaldı.. sanki benim bebek istediğimi bunun için uğraştığımı bilmiyormuş gibi bana diyorki sakın 30 yaşını geçirme hemen bebek yap ... sonra şimşekler çakıyor bir an beynimde ..ya ben çok hassaslaştım yada insanlar çok duyarsızlaştı ...sonuçta biliyor durumumu yani... böyle işte kızlar çok konuştum farkındayım ama çok birikmişim eee epey bir zaman oldu anlatmayalı ..bilmem neden burda anlatabildiğim gibi pek anlatamıyorum yada konuşmak istemiyorum insanlarla ... ne diyelim ALLAH yar ve yardımcımız olsun bir gün olacak ALLAHIN izniyle ...

olacak hipatia merak etme. bellı kı sınırlerın bozulmus.
kızlar da anlatıyor yakınında bulunan hamılelerın hallerını- hallerınden olusan baskıyı-
sukur kı benım oyle bır durumum yok. işim dısında hamıle gormuyorum.
kımbılır ne sınır bozucu bır durumdur.
hıpatıa fılmın temız cıkmıs cok sukur...
demek delık desık edılıyorsun. ınsaellah benım bu son perıodumdur.
(her gebelıkte ıkıgunde bır beta baktırmaktan bır dosya sonucum oldu:)))
ınsaellah dedıgın gıbıdır ve betanın son artısı olumsuz bırsey degıldır...
umut olayım dıyorum her ay sıze -bunun ıcın cok calısıyorum, bılıyorsunuz(hıhıhıh)-
ama tutturamadım. ınsaellah bu defa mustafa hılmı bırakmaz bızı...
yıne soyluyorum- dogarsa abılerının de bırıkmıs dayaklarını yıyecek:))))

ben basım agrıdıgında agrı kesıcı bıle almam. ustelık cok sıddetlı sınuzıt var.
ısım geregı sureklı de havuzdayım, varın agrıyı sız dusunun.
ama yıne de hap kullanmam.
bu yuzden bır morfınle hemen yamulurum:) metotrexate ıle attım ya son dıs gebelıgı
Allah'ım neydı o ızdırap.. sorsan cvb verebılecegım somut bırsey yok ama
ben ben degılım!
o yuzden bu klomenler f450ler kımbılır sana neler yapıyordur.
sabret _nefret edıyorum bu kelımeden...
ama sabret ınsaellah sagsalım -KISA ZAMANDA- kavusurusun bebegıne...

canım sen bugün baktıracakmısın bthcg ye ... ya emineciğim misal bir tanıdığım 8 . haftaya kadar kalp atışını duyamadı dr lar kütaj yapmak istediler ama kabul etmedi ama 9 . haftada kalp atışlarını duydular ve dr un sağlıksız bir bebek olur demesine rağmen çok sağlıklı bir bebek oldu ... ki çevremde bthcg si düzensiz artan ve sonrasında herşey yolunda giden hamileler vardı... bu sefer mustafa hilmi sizi bırakmaz annesi ALLAHIN izniyle inanıyorum ben... sen hakkaten hem pozitifliğinde hemde verdiğin hamiş haberlerinle ( diğerleri olumsuz olsada ) umut oldun .. ama takdir ediyorum seni güçlü kızsın valla pozitif enerji saçıyorsun etrafına ... sakın umutsuz olma bebişinede gönder bu enerjilerden bol bol .. amin canım amin inşallah ALLAH kısa sürede hayırlısıyla hepimize sağlıklı bir bebek verir..

Son düzenleme:
hipatia hoşgeldin en son kist olmuş dedin gittin birdahada haber alamadık.iyi olmana sevindim.inşallah dahada iyi olacağız.duygusal olman çok normal.içimizde fırtınalar kopuyor.duygularımız sürekli iniş çıkışta.hem sakin kalıp hem işi oluruna bırakmak çok zor.inşallah çektğin bu sıkıntılar sonuunda güzel haberlerle gelirsin.hepimiz için öyle.artık burda birbiri ardına hamile haberleri alalım inşallah

merhaba canım .. inşallah canım bu yaz umarım ardarda hamilelerimiz olur topicte ...doktorumda diyor bu aralar hamile kalan çok hastam var diye ...inşallah biz de atağa geçeriz artık :)) sen nasılsın canım tüp bebek tedavisine başlamadın sanırım yavaş yavaş okuyorum sayfaları geriye doğru mazur gör beni :)

off off benim kanayan yaram bu tüp bebek.kayınvalidemler burda şimdi.görümcemde kalıyolar ama sürekli beraberiz.bu zamana kadar erteledik dedik misafirlerimizide gönderelimde ondn sonra başlayalım diye düşündük ve temmuza kaldı.birdaha bi bahane engel çıkarmı bilmiyorum.zaten bu ara taşınma işiyle oldukça yoruldum biraz kafamı toparlamak ve dinlenmek istiyorum.kayınvalidemler bu hafta gidecek büyük bir ihtimalle sonrasında biraz tembellik yapmak istiyorum.

bu arada kızlar bu ay aşılama yapacak doktorum :) atlamışım bunu artık her yolu denemiş oldum bir tüp bebek kalacak geriye ama umarım gerek kalmadan pozitifi görürüm...bu arada kızlar oturup bir hesap yaptım neredeyse bu yolda bir tüp bebek masrafı kadar para harcadık hakkaten bu ay kullandığım iğne sadece 370 tl ... bazende diyorum ki madem bu kadar uğraşıyorum gidip tüp bebek yaptırayım diyorum ama bi tarafım yinede gitme diyor.. bu kullandığım iğneyi tüp bebek tedavisinde veriyorlar yani madem bu kadar işin içine girdim !!!

of of bi söz duymuştum ''hayat ; biz yaşamak için planlar yaparken başımıza gelenlerdir '' hakkaten böyle ... herşeyde vardır bir hayır canım böyle düşün .. geç olsun güç olmasın inşallah önümüzdeki ayda sen umut olursun bize nedense bana emineden sonra senin haberini alıcaz gibi geliyor :)

hipatia cım sen igneleri nasıl aldın raporlamı kendinmi aldınn

maalesef kendim aldım canım ..dr um aslında devlette çalışıyor ama ben özeline gidiyorum bir de raporu çıkartmak için bi sürü prosedürle uğraşmak işime gelmedi daha doğrusu bi hevesle gittimki rapor aklıma bile gelmedi :) ve bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum fiyatını söylediklerinde olduğum yerde kala kaldım..

bnmde senn gibi aklıma tüp bebek geliyoda tüp bebektede sans işi hemn tutacak diebişi yok ki cnm igne aklımdaydı onuda alamdım malesef bide bu asılama için esinde sorun olunca yapılıyormus die duydum boel bişi varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…