Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

cnm bn raporla 350 raporsuz 1250 fiyat cıkarsılar yaptrmadım ist gidince yaptırırm demiştim bana 20 kutu menagon demisti ama

işte canım düşününce tüp bebek mantıklı geliyor bunca şeyden sonra ama neyse onu da sıraya koyacağız eğer olmazsa ...yo canım öle bişi yok arkadaşımda da eşinde de sorun yoktu ama bebekleri olmuyodu.. aşılama yaptı doktorları ve devlette özelde deil yani

canım benim iğnemde gonal f dediğim iğne 450 lik ve ben günlük 75 dozda vuruluyorum bir haftadır ... aşılama için fiyat almadım doktordan ama normal muayene ücreti olarak 150 tl veriyorum aşılama için ne ister hiç bilmiyorum ..

ona kacıncı gün baslanıyorki cnm

adetin 2. günü başladım canım .. düzenli olarak aynı saatte vuruluyorsun hani bu insülin iğneleri gibi deri altına yapılıyor çoğu kendi yapıyor iğneleri ama ben pek cesaret edemiyorum illa gidip hastaned vurduruyorum ..

kızlar inşallah tüp bebeğe falan gerek kalmadan hamile kalırsınız.aşılama sadece eşinde sorun olanlara yapılmıyorki,hamile kalamıyorsan ve tüplerinde sorun yoksa ilk denene yol aşılama sebep ne olursa yada kimde olursa olsun.
hipatiacım sen göbektenmi vuruluyorsun iğneyi.tüp bebekte göbekten vurulan(hatta herkes kendis yapıyor iğnesini)bir iğne varda ondanmı acaba seninkide.tuğba doktor banada tüp bebek için menagon vermişti.dokorlara verdiğimiz paraları zaten hiç sormayın.biz dış gebeliğin bşalarında hastanede yaptırıyorduk betayı ve o hastanenin doktoru istemiyorsa dışardan geliyorsan 30 liraydı test yaptırmak.yakın diye bizde hep ona gidiyorduk baya bi para bayılmıştık.böyle düşününce kolayca bebek sahibi olanlara birkez daha hayranlıkla bakıyorum.

kızlar merhaba;

ya banada şu iğnelerden söyledi doktor ama fiyatını 600 civarı ve sen iki, doz falan kullanırsın bazen tek dozlada olduğu oluyor demişti yani 1200 civarı sizin rakamlar düşük geldi bana ben klomen kullandım bende kuruluk yhaptı klomen yumurta oluştu ama kuruluk yaptığı için olmadı o ay bu ayda dinlensin dedi doktor bende bekledim 10 gün sonra tekrar regli oldum şimdide ne yapsam diye düşünüyorum vallaaa

klomn zati bnce pek iyi bişi degil bndede iki kere kist bi kerede rahim inceltmesi yaptı

normalde hiç umudum yoktu bırakmıstım artık ist gidene kadar ama iki gündür gogslerm cok fena sızlıyor bide 4 gün kaldı simdiden baslaması lazımdı karın agrımın baslamadı acabamı demeye basladım dua edin ne olur bana insalh hamileyimdr de biter sıkıntılarr

inşallah tuğba inşallah hamilesindir.kendini istanbula odakladığın için belkide bu ay olmuştur.ne kadar takmıyoruz gibi düşünsekte bilinç altımıza yerleşmiş bir kere bu düşünce.

klomn zati bnce pek iyi bişi degil bndede iki kere kist bi kerede rahim inceltmesi yaptı

bendede ona benzer bişey dedi doktor rahim incelmiş diye ama ben 10 gün sonra regli oldumk ben pek anlamadım klomen belki iyş bi ilaç ama banada yaramadı

evte nerelerde acaba.inşallah oğlu hasta falan değildir.ayrıca umarım akimeranın bebeğiyle ilgilide güzel gelişmeler olmuştur.bi kaybolan günlerce uğramıyor topiğe.deryada ortalarda yok.

ben çevremde kullananlardan klomenin işe yaradığını görmedim.elbette hamile kalanda çoktor ama benim duyduklarım hep olumsuz klomenle ilgili.

ohhh masaellah ıkı dk kafamızı cevırdık. 1000'ı yarılamıssınız:)))
kızlar anlattıklarınızı hıc anlamadım ınsaellah anlamam da gerekmez.
asılamanın problemle alakası yok, doktor esımden spermıogram ıstemıstı sonuc
guzel cıktıgı halde 'emıne daha fazla vucudun yıpranmasın bır dahakı ay
asılama yapalım' dedı. ben korktum ıstemedım asılamayı:)))
belkı korku bu defa saglıklı gebelık getırır:)))))

yasemincim evet tüp bebek tedavisinde kullanılan iğneyle aynı tek farkı ben düşük doz vuruluyorum çünkü yumurtlamayla sorunum yok yani sadece birden fazla yumurta elde etmek amacıyla ki olmayınca olmuyor iğneye rağmen sol tarafımda yani tüp olan tarafımda 1 tane yumurta gördük diğerinde ise 4 -5 tane falan ... iğne göbekten vuruluyor ama dr bana bilgilendiren bir katalog verdi kolda bacaklarda sırtta ve göbekte yapabileceğin yerleri gösteriyor nasıl vuracağını ama ben cesaret edemedim vurmaya kendim :) genelde de kollarımdan vuruldum ... kızlar inşallah tüp bebeğe falan gerek kalmaz ... kalsa da napalım hayırlısı olsun diyecek bişi yok... hepiniz için yürekten diliyorum hayırlı bir evlat sağlıklı bir bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…