Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

evet yasemincim manevi boyutu bi tarafta ama diğer taraftada maddi boyut var birde ve gerçekten ALLAH yardımcısı olsun insanların her yönden sancılı bir süreç... canım sanırım ben 3 temmuz olarak geçicem listeye :) ... emineciğim seni de merak ediyorum umarım iyisindir ve herşey yolundadır..

Sagol hipatia suan iyiyim ağrım yok (kanamadan sonra rahatladı
ya da) kan da gelmemiş sabaha kadar. Birazdan beta için kan
vereceğim doktor gelir gelmez muayene olmak istiyorum.
Hakkımızda hayırlısı...

slm kızalr yeni gördüm ve cokkkkkkk üzüldüm hakkında hayırlısı oldun cnm gercekten cok ama ck üzüldüm bizde senn kadar umutluyduk hıh oldu bu sefer dedik insallh bugun kandil dualrım eminm arkadasların dualarıda seninle cnm su mubarek günde rabbm mucizeni versinnn

eminecim tatlım inşallah korktuğun gibi bişey olmaz.bende hamile kaldığımı öğrendikten snr biliyosun 2 aya yakın kanamam oldu öle böle deil baya yoğun bi kanamaydı aynı adt kanaması gibi.ama düşük falan olmadı allaha şükür.umarım seninde önemsiz bişeydir.allah bu sefer sağlıklı bi hamlelik yaşamayı nasip eder.inşallah güzel haberlerle gel.tugbacım listede benim adımıda unutmadığıniçin tşk.ederim arkadaşım.ayrıca bebişimin yeni halini çektim bakın bakalım büyümüşmü teyzeleri

çok üzüldüm eminecim sen biizm umudumuzdun ama niye böyle oluyorki saki bebek tutunamıyor işlahh öyle değildir güzel haberlerini bekliyorum

ayşecim bebeğin çok tatalım maşallah günden günede iyiye doğru giidyor büyüyor.çok daha iyi olacak inşallah.
emine sen ne yaptın muayene oldunmu.merakta bırakma bizi.haberlerini bekliyoruz.

yazdım dün bi hevesle nazar boncklarınıda koydum ama cok üzüldüm simdi durumu netlesene kadar liste işni eteleyelim

Ayvay vay ayse mini seaman he:)) masaellahi var seyirin
insaellah hakikaten mini değil de kocaman bir kaptan olur:)))
ayse ve diğer ayse Tuğba Semra Fatma hipatia
Merve... Sagolun kızlar. Hastanedeyiz.
Beta da düşük 460! Kanama yok sadece tuvalet
esnasında var o da hafif. Bakalım bu gebeliğin
sonlanmasi nasıl olacak. İnsaellah uzun surmez
dış gebelik şampiyonayı etkiliyor ama düşük
ne yapar bilmem. Nasip bakalım. Doktoru bekliyoruz
daha muayene olamadım. Sabahın köründe kan verdim
hemen doktoru yakalarım diye ama benden önce
ameliyata girmiş. 2'de çıkacak. Bu kadar uzun süren
(kadın hastaliklarinda) ne ameliyatı var kızlar?

emine canım ya ina n çok üzüldüm beta düşük demişsin düştümü yoksa değerimi az buldun dış gebelik değildir yani 460 kanaam başlatmaz gibi geliyo şuan kanamda az sa belki tutunma kanaması gibiddir.

valla bu örneklerden çok olacak ama benim eski işterinde arkadaşım öle ilk ay regli olur gibi kanaması olmuş buda anlamamış ikinci ay az regli olunca doktora gidiyor ve hamilesin diyor tabi sat tari,hini belirleyemiyolar ama bebek hep önde gidiyor kzı doktora söyleyince anlaşılıyor düşün bebek 8 haftalık ama bunlar 4 haftalık sanıyoalr. neyse

ikinc,i gebeliğindede daha tecrübeli tabi bu sefer 3 ay tam adet zamanı regli oluyor diyorki öle böle az falan değil bildiğin regli diyor şuan 7 aylık hamile kız olacak biişeyde yok
belki sende öle olursun geç döllenme ve tutunma kanaması hııı

ama heberlerini bekliyorummm

emine yine seni en az etkileyecek olan ne ise o olsun hayırlısıyla.bakalım doktor ne diyecek.herzmanki gibi tek düşük olsunda dış gebelik olmasın diliyorum.haberlerini bekliyoruz muayeneden sonra muhakkak bilgi ver bizede.
allah o ameliyattaki kadınada acil şifalar versin.sabahtan beri süren bir ameliyat basit bişey olmasa gerek.allah hepimizi beterinden korusun.

merve cok sagol bılıyorum tesellı vermek, umutlandırmak ıstıyorsun ama
ben ornek ıstemıyorum doktorum da az once 'beta bu degerde de olsa
rahımde normal gebelık olabılır' dedı. 'bana bunları soylemeyın doktor hanım.
sıze olabılecek komplıkasyonları ogrenmek ıcın geldım' dedım.
ve gercekten o yuzden gıttım. ama nafıle
rahımde de tuplerde de hıc bırsey gorulmuyor.
pazartesı gunune kadar beta takıbı, o da pazt gunu bırsey gorulurse...
olabılır edebılır belkı... donemındeyız yanı....
hıhıhıhı ne komık bır durum bu yaaa

keske tupte mı rahımde mı artık bıryerlerde gorulseydı de
methotraxate mı amelıyat mı yoksa baska bırsey mı yapılacak olan yapılsaydı.
doktor hanım da sankı bommmmbosum 'evde ıstırahat' dıyor...
benım en yogun donemım; 3 sınıf, 1 sampıyona ogrencım var...

Ayse (ferhatt) ben herzaman sızın umudunuzum merak etme...
bırdahakı ay da, sonrakı ay da, dıger ay da... tum aylar benım! merak etme...
sızın hedefınız annelık olsun:))))

merhaba,
sizin deneyimlerinize çok ihtiyacım var... adetim tahminen 4-5 gün gecikince bhcg testi yaptırdım 51 çıktı. 3 gün sonra 77 çıktı. doktor dış gebelik veya kimyasal gebelik ama hangisi olduğunu şu an bilmiyoruz dedi. o gün yapılan test (77den2 gün sonra) 71 çıktı. doktor 1 hafta sonra gel dedi. bu arada herhangi bir ağrım veya kanamam olmadı sadece ilk günler yaşadığım hamilelik belirtileri kayboldu. ben 1 hafta bekleyemedim ve 2 gün sonra tekrar test yaptırdım. bu sefer 162 çıktı (bugün) şu an çok endişeliyim çünkü kimyasal gebelikte düzenli bi düşüş olması gerektiğini okumuştum. sizce dış gebelik mi yaşıyorum? ne yapacağımı şaşırdım sonucu şimdi öğrendim yarın doktora gidicem ama bekleyemedim. bu arada 3 ay önce hsg çektirmiştim tüpler açık demişlerdi...

melek 10 canım .2 güne bir beta hcg bakılması gerekecek.dr.unda bunu demiş sanırım.ama normal görünmüyo senin.umarım düşük tür.şanslısın erken teşhis durumundasın.benim vede birkaç arkadaşın düzenli artışoldu değer 3000 lerde iken kese görünmedi.çok çok geçmiş olsun.allah kimseye yaşatmasın.bizleride haberdar edersen sevinirim.

teşekkürler semramus...
doktor genel durumum iyi olduğu için sanırım 2 günde bir test demedi. bir hafta sonra gel dedi. ama ben dayanamadım ve test yaptırdım. inşallah düşüktür ama değer yükselince çok endişelendim. ilk defa böyle bişey yaşıyorum Allah kimsenin başına vermesin...
size de çok geçmiş olsun. seninki dış gebelikmiydi?

evet.aralık ayında laparoskopi ile sonlandırıldı.tabi daha öncesi 1,5 ay da iğne tedavisi denendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…