Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

VALLA emine sen denklemi çözmüşsün.güzel tarif ettin :) kızlar ben bu 2 ay sonra yani eylül gibi tüp bebek düşündüğüm için artık olursa olur olmazsa olmaz durumdayım.kafam rahatt.dünde elimde kalan yumurtlama testi vardı deneyeyim dedim.2.çizgi belli belirsiz vardı yani.anladım bugün yarın olacak sanırım.neyse neyse bereketli bir ay gibi görünüyo bence.yaz aylarıı hepimize iyi gelecek inanıyorum.tuğbacım sıkma sende zaten adet oluyosun 10 gün sonra tekrar umutlarını topluyosun.tez unutuyosun geçen ayı.artı benimde emine gibi dış gebeliğimde adetim 1 hafta geçmişti hala tek çizgi görünüyodu.yani ona fazla güvenme adet olana kadar.

merhaba kızlarrr nasılsınız...

tubacım emineye katılıyorum daha çok erken canım çıkmaz ki idrar da...
semra tatile gidiyor sanırım tatilde kafan rahat sen rahat belkim bellimi olur sende bi süprizle dönersin...
emineciğim aman aman ağrı mağrı deme iyi haberler ver bize mustafa hilmi den :):):)
e yasemincim sende artık yavaş yavaş başlarsın hazırlıklara başka bir mani olmazsa değil mi..
ayşecim sende güzel haberler vermişsin çok sevindim tüpünün sağlıklı olmasına ...
ee kızlar herşey güzel gidiyor bu yaz hatta 3 aylarda inşallaaah daha da güzel olur..

benim de dün doktorum moralimi bozdu biraz çok kötüydüm son iğneyi vurdururken öyle bir ağladım ki :):) hemşire iğneyi unuttu beni teselli etti.. E2 değerim 312 çıktı ve doktor 400 yada 450 gibi bir değere gelmezse siklusu iptal edeceğim dedi ... amaaaaaaaaaa bugün sonucumu aldım ve değer 502 ALLAH a şükürler olsun ... sanki bana hamilesin dediler :):):) neyse saat 4 de randevum var sanırım yarın sabah çatlatma iğnesi ve ardındannnnn aşılama :):):)

vede kaçıncı bu aşılama.dr.lar hazır yumurtlama depolanmışken üç beş fazla ver tüp yapın diyo.bana en azından gittiğim dr.lar diyor.aşılamada ihtimal daha düşük.

ÜZÜLmE HEPATıA, bende yumurtlama testinde çift çizgi görünce bir tuhaf olmuştum.eşimede anlatana kadar ne zorlanmıştım.adam hamile olduğumu düşünmüştü de:)

kızlar bn yumrtlam testi kullndıgım için ne zmn yumrtladıgımı biliyom ve bugun yumrtlamdan sonraki 12 gün cok silkte olsa cıkması lazımdı hani yumrtladıgım bilmesem gec dollnmedr die umut ederdim de ne zmn yumrtladıgımda bilyom :)

valla hiç üzülmedm eskiden olsa agla agla olürdüm ne salkmısm aglayınca ne oluyomus sanki bebek geliyo cok agladım die de iste o zmn ole düsnmüyodum demek

İNSALLH KISA ZAMNA HAMİLE KALCAK ANNE ADAYLARIMIZ
TUGBA ..........18 TEMMUZ..........
YÜCE RABBİM SU ÜÇ AYLARIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE HEPİMİZE BEBİŞ NASİP ETSİN İNSALHHH...

TOPİGİMİZİN İLK BEBEGİ.....SEYİT
TOPİGİMİZİN YENİ ANNE ADAYI.....TUNEMİ

TOPİGİMİZİN İLK BEBEGİ.....SEYİT
TOPİGİMİZİN YENİ ANNE ADAYI.....TUNEMİ
İNSALLH EN KISA ZAMNDA HAMİLE KALACAK ADAYLARIMZZZ
4 TEMMUZ.............SEMRA
18 TEMMUZ ................TUGBA

sen neden daha folik asite baslamadın cnm doktrlar 3 ay onceden baslanmalı diyo sen kalmısn hala baslamadın bnce baslaa bazen doktrların dalgınlıgına gelyo unutuyolar

AHH tuğbacık gönül eminenin listesinde olmak isterde ne yapaılım bu listeyle idare edelim artık sizlerimi kıralım.

tuğba sen adet olmadnki canım neden listeye yazdın.yapma bölee.bekle bir.

tuğba sen negatifi kabullenmişsin bile gelecek ayın listesine yazdığına göre kendini.dur bakalım daha erken.inşallah cuma günü eminenin listesine terfi edersin.
hipatiacım inşallah sende bombayı patlatırsın canım.nedense böyle bi umut doldu içime.bahar bahar dedik bahardan bir hayır göremedik inşallah yaz bize uğurlu gelecek.

benı de ekleyın lısteye..
henuz olası regl gunumu bılmıyorum ama.... kanama basladı.
hıc ummadıgım. olmaz bu defa kanama agrı dedıgım gun agrı pesınden kanama.....
az once doktorumu aradım yarın beta baktırıp gel yanıma dedı. dusuk yapıyor olabılırsın dedı....
ne olduuuuuuuu

Allah muhafaza benım lısteme ugramayın bıle... ya uffffffffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…