Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

evet 1 yıldır istiyorum, bu ay tüp bebeğe başlıycaktık.
planım adet olup tüp bebeğe başlamaktı...bu yaşadıklarımdan sonra plan yapmanın ne kadar anlamsız olduğunu anladım.

emine doktorlarda net bişey görmeden normal gebelik ihtimalini ortadan kaldırmıyorlar.ama belirsizlik hepsinden kötü tab insan bir an evvel sonuç istiyor.
melekcim semra gereken bilgiyi vermiş onunda dediği gibi her ne olursa olsun erken teşhis çok önemli.kesin dış gebelik demek için çok erken.böyle durumlarda insan yeterki düşük olsunda dış gebelik olmasın diye düşünüyor.seninkide inşallah öyledir.bizleride haberdar et.inşallah içini rahatlatacak güzel haberler alırsın.

çok teşekkür ederim yasmin.
sizlerle konuşunca biraz rahatladım:) tabiki haber veririm...
gerçekten belirsizlik çok kötü. şu an beklemekten başka çarem yok.

çok teşekkür ederim yasmin.
sizlerle konuşunca biraz rahatladım:) tabiki haber veririm...
gerçekten belirsizlik çok kötü. şu an beklemekten başka çarem yok.

melek 10 merhaba canım çok geçmiş olsun sanıyorum dış gebelik geçiriyosun ama çok erken teşhis edilmiş hayırlsı diyelim tüplerin açık olmasına rağmen yaşanıyor dış gebelik bu çok belirleyici değil yani yaşanması gerekiyormuş ve yaşanıyor allah tekrarını göstermesin hiç canını sıkma .

neden acaba doktor 1 hafta sonra gel dedi acaba değerlerin düşük oldıuğu için kanamayla atabilirisn diyemi ?

teşekkür ederim mervemcu... doktor biraz rahat davrandı açıkçası aslında kimyasal olma ihtimali üzerinde daha çok duruyo ve kendi kendine düşebileceğini söylemişti.bi de ağrı-kanama vs. olmadığı için galiba. ama benim içim rahat değil. yarın sabahtan gitmeyi düşünüyorum. bu yükselme neden oldu acaba? dış gebelikte böyle mi oluyo?

SLM kızlar malum yarın yolculuk var toplanıyorum cokkkkk yoruldum sizede bakman edemiyorum :)

DR.NASIL SALLAMIŞ ANLAMADIM.BENıMDE SON ANA KADAR NE AĞRI NEDE KANAMAM VARDI.HıÇ TERETTÜTSÜZ HAMıLEYDıM BENCE:) SEN başka bi dr.da görün derim.yada takibini sağlasın dr.un.pek manasız geldi.

evet canım dış gebelikte değerler bi çıkar bi iner yani düzensizdir .bide kanama olur kahverengi lekelenme ayn ı zamnda ağrı olur bunlar varmı sende

lekenme veya ağrı yok bende... ama değerin yükselmesi endişelendirdi beni.
yarın sabah ilk işim doktora gitmek olacak.

yolculuk sirtten ist a ayyyyyyy medeniyete dogru yol alıyorum burası tas devri orası milenyummmmm haha :)

melek cok gecmısler olsun...
endıse etme. dıs da olsa yasayacakların bellı ama sen panık yaparsan durumun fenalasır.
ınsaellah dusuktur ve kendılıgınden gıder. ama dıs ıse doktroun senı bekletme sebebı;
betanın yuksek olması gerekıyor kı 'olusum' gorunsun. eger gorunmezse -kı degerlerın coook
dusuk- doktor ne oldugunu tesbıt edemez.
yıne de...
kanaman
agrın
basdonmesı
falan olursa beta sonucunla bırlıkte doktora gıt.
ıkı gunde bır beta baktır, doktorlar ıstemıyor ama ınan cok lazım oluyor.
bır de ıyı beslen hemogram degerlerın bır ıkı hafta ıcınde dusus
gosterebılır, sımdıden saglam ol.
doktoru degıstır elbet.. yanı degıstır derken; baska goruslere de acık ol.
daha yolun basındasın tek doktorla kalma.

ıcını rahatlatırsa sunu soyleyeyım;
ben de senın gıbı bekleme donemındeyım
degerım 460 olusum gorunmuyor gorunmesı ıcın beklemem lazım.
ya da sansım varsa duser kendınden gıder.
kanama lekelenme yok dıye dıs gebelıgı eleme
benım dun bırden agrı ve kanama basladı
hıc bırsey yokken...
ıkımıze de 'hayırlısı' dıyeyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…