Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

maalesef melek. bır de kımyasalda cok yukselme olmuyor.
,zaten gebelık sayılmıyor kımyasal. adı uzerınde
hormonların gebelıge hazırlanması ıle hcg yukselıyor
ama gebelık olmadıgı ıcın artıs gostermıyor.
senın bır kere de olsa ıyı bır artıs gostermıs.
ama bellı de olmaz tabı.
benımkı kımyasal degıl o kesın.
gecen ay ben kımyasal yasadım.
deger 11dı 7ye dustu cektı gıttı:)
ınsaellah kımyasaldır dıyelım...

tuğbacım iyi yolculuklar canım umarım iyi vakit geçirirsin ...
emineciğim hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım...

kızlar hepinizin kandili mübarek yüreğinde ki dualar kabul olsun inşallahh..

yarın öğlen 12 de aşılamam var dularınıza ihtiyacım var .. herşeyin hayırlısı olsun yarın görüşmek üzere..

günaydın kızlarrr bekledigim adet geldi hos geldi ne diyelimm biliyodum zaten gelecegini neyse bn gidiyorum arada girerim insallh tatil donüsü bebişimi anlatıyor olurummm hepinz hendinize iyi bakın bereketli bir yaz diliyorumm hepinize geldigimizde hepimiz bebişimizle ilgili seyler paylasırız insallhh

Güle güle Tuğba yolunuz açık olsun dikkatli olun
nasip insaellah daha güzel günlerde en iyi haberi alırsın

günaydın kızlar
hipatiacım hem mübarek aylardayız hem en mübarek gün cuma günü aşılanaman yapılacak.tüm dularımız seninle.allah emeklerini boşa çıkarmasın.bizim gibi zor yollardan geçerek anne olmaya çalışanları özellikle daha fazla bekletmesin inşallah.hepimzide çok uğraş veriyoruz bu uğurda.inşallah yüzümüz gülecek çok yakında.,
allah ayşenin bebeğine sağlık sıhhat versin.melekle eminenin durumunu en kısa zamnda onları hiç sarsmayacak şekilde sonuçlandırsın,tuğbaya,ayşeye,hipatiaya,deryaya,semraya,emineye,meleğe,bana sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin.bu mübarek günde dualarımızı kabul et allahım..

günaydın herkese
bu sabah hastaneye gittim doktor bugün yokmuş
ben de tekrar kan verip geldim. ptesiye kaldı artık.
yasmin duaların için teşekkür ederim dün akşam bende hepimiz için dua ettim inşallah kabul olur...

Melek beta sonucunu yazmayı unutma!
Bir de; en son ne zaman beta baktirmistin?!

Kanama devam ediyor oldukça az da olsa.
Ağrı dersen, yok sayılır. Yarın beta baktiracagim.
Riskli gebelik-olumsuz gebeliklerle alakalı
uzman araştırması yapıyorum. Dosyamla birlikte gideceğim.
Zaten herseyim dosyamda kayıtlı, evraklarım betalar
ultrason çıktıları. Biraz yorulacağım anlatırken (söyle bir geriye bakıyorum
bayağı şey yasamızın) ama olsun:)))
bir muayene de olsa farklı görüş de edinmek istiyorum.
Gerçi bu alan aydınlanmış değil(henüz) ama olsun
ne olur ne olmaz. Öyle bir zamandayiz ki, dün yediğimiz
bugün zehirimiz oluyor vs vs vs...

SLM KIZLAR.NASILSINIZ.NE O HERkes tatil moduna geçmiş bile.neyse işte en azından kafamızı boşaltalım biraz.fatmacım siz zaten tatilin içindesiniz.gerek duymuyosunuz.garibim tuğba nın da ihtiyacı vardı zaten.banada çok iyi gelecek bu tatil umut ediyorum enazından.öğlen yemeğe eşim beni aldı görümcelere gitti.görümcem 2.ye hamileymiş.adamlar çekine çekine söylüyolar.üzülmemden korkuyolar sanırım.nee üzülecem amaannn kısmet herşey ne yapayım elimizden ne geliyor.bizi beklediler allah var ama ne yapalım.

eminecim valla senin yaşadıklarından ötürü sana fahri dr.ünvanı verecekler valla.gülermisin ağlarmısn valla anlamadım.

Melek beta sonucunu yazmayı unutma!
Bir de; en son ne zaman beta baktirmistin?!

tamam canım yazarım.
en son çarşamba yaptırmıştım 162ydi.
ben de farklı bi doktora gitmek istiyorum ama o kadar çok isim duyuyorum ki,
hangisine karar vereceğimi bilmiyorum. bakalım artık...

melek 10 canım özel de dersen bulabilirim.benim dr.da iyi.benim dış gebeliğim diğer dr.lar anlamadı .benim gider gitmez.dış gebelik dedi.gata dan.

namık kemal duru adı.ank.birkaç dr.da gittim ben hiç oyalan ma doktorun çok iyi ankara dr.bakımından şartlatanlar dolu.çok dürüsttür doktorun git ona dedi.düşün yani.

GATA NIN DR.U BENıM DR.BENS SSK LIYIM.BAKIYOR SSK .LILARADA.benim iğneyle değerler düşürüldü 7000 lerden 1 ayda 1750 gibi oldu.ama benim bünyem kaldırmadı artık iç kanamam başladı ve hemen ameliyatla alındı.tüplerim zara görmedi ama.şimdi aklım olsa hemen ameliyat derdim.1 hafta sonra işe başladım düşün.iğneyle 1 ay işe gidemedim.hergün bayılıyordum.ben ağır geçirdim biraz.gözünü korkutmayayım ama doktor kontrolü şartttttttttt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…