Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

teşekkür ederim canım inşallah olur ... neden bilmiyorum ama bu defa inanılmaz pozitifim bu konuda aslında kendimi çok da kaptırmak istemiyorum ama nafile söz geçiremiyorum kendime .. en azından bugün ruh halim böyle..

Tam gaz devam hipatia. Moralini sıkı tut. Konus bebeginle
hatta:) insaellah olur insaellah.
Melek degerin güzel artmiş. Bu beta ısı adamı öldürür. Ne yapacagı
belli olmuyor hakkında hayırlısı. Ben de bugün beta baktiracagim.
Merve sen nasılsın?!
Fatmaaaaa sanki arada yine kaynatma yapıyorsun gibi geliyor?!!
Yine Çarşamba çarşafa dolanirlik mesele mı var?!

günaydın kızlar.
eminecim yok inşallah bu sefer ertelemicez.tabi sağlıkla ilgili bir problem çıkmazsa(allah korusun) elevite başladım.tekrar.haftaya kan testlerimizi yapırcaz.inşallah br sorunçıkmaz.iş ciddiye bindikçe bir tedirginlik alıyo beni ama hayırlısı eğer zamanı geldiyse bir vesile olacak bizim için ama gelmediysede yapacak bişey yok.
semra ve tuğba inşallah tatil size iyi gelirde dönüşte müjdeyle gelirsiniz.tatildede boş durmayın haa bol bol çalışın ..:)))tatil rehavetine kapılmayın.
mervemcu sen kayserilimisin.eğer öyleyse hemşehriyiz.

kızlra benim bu hafta yumurtlama zaten.yumurtlama da çift çizgiyi gördüm zaten.darısı gebelik çizgisine.hepimize arkadaşlar.ama niyeyse eski umutsuzluğu; bende dahil, görmüyorum sitede ne dersiniz.bende döndüğüm de tüp yapacağız.görümce de hamile ki artık benim sinirler iyice tavan yapar.herkes ağız birliğiyle darısı size darısı sizeeee.sıkıldım artık.etraf harbiden doldu taştı hamilelerden.
kızlar bendeeee kayseri liyim bu arda.

hepatia olumlu düşünce gücü diye birşey var.secret ler falan lar ben seni böyle görmek istiyorum :CüvCüv: önce allaha sonra evrene verin kızlraaa

fatmacım bırak olsun herşey gidişine göre erteleme çevirme öteleme.neyi bekliyoruz canım benim.sanırım sende de bende ki olan kaygılar var.ya tüp de olmas sa??

Kızlar beta 625!
Düşmedi gitti. Ne dualarla gittim insaellah 10lu rakamlara kadar
dusmustur diye ama nafile. Dün geceden beri bir de tüm kemiklerim
sızlıyor sanki grip olacakmışım gibi... Üst üste yani. Doktorum yemekteydi
notumu alınca arar sanırım.

Beta 625'i görünce korku başladı tabi:)))
birden ikiye katlayası tutarsa tehlikeli birim olan 1000leri
gecmis olur. Neyse artık... Sırt üstü yatıyor bekliyorum bakalım

emineciimm yani şimdi iyi bişi dimi bu :):) bebiş geliyorum mu diyor aksini düşünmek bile istemiyorummm :))))

yaseminciim sanırım adın fatma dimi yanlış anlamadıysam :):) sakın vazgeçme hatta kendini motive etmeye başla şimdiden ..

semracım inşallah aynı çizgiyi diğer testte görürsün canım.. çok haklısın pozitif düşünmemiz lazım ...
bugün buraya yazarken yani şimdi aşılamamın 2 .günü hafif ağrım var ama biz iyiyyiz diye yazıyordum nerdeyse :):) bu kadar kaptırdım gidiyorum yani artık varın siz düşünün...
dün gece nette biraz baktım da kiminin ilk aşılaması tutmuş kiminin 5 ci kimi 6 ya doğru gidiyor.. etkilemedimi beni etkiledi aslında ama sanıyorum çok değil :) ...yüzde 50 bizim elimizdeyse yüzde elli ALLAHIN istemesiyle olacak bişi.. ben üzerime düşen benim yapabileceğim herşeyi yaptım ve hiçbir sorun yok...

Son düzenleme:
kızlar bişi sormak istiyorum.. ovülasyon gerçekleşeli şu an itibariyle 31 saat oldu ... bu saate kadar olan olmuştur değil mi ... zaten yumurtanın ömrü 24 26 saat arası bişi diye biliyorum ben .. yanlış bilmiyorum değil mi :)

Son düzenleme:
Valla hepetıa sen yıne de 48 saat gıbı dÜŞÜn.ben kendı adıma sÖylÜyom pek bılmıyom ama.

dıs mı dusuk mu bellı degıl suanda.
ama bebegın gelmedıgı (cokkkkktannn) kesın!
umarım dusuk olur. doktor az once aradı benı
pazt gunune kadar kendıne dıkkat et. pazt gunu bakarız
pazt gorunebılır. rahımdeyse kuretaj dusunuruz. eger tupteyse
ıstersen methotraxate ya da laparaskopı ıle gırerız
dedı.
yanı her zamankı bıldıgımız seyler... umudum rahımde
olumsuz bır gebelık olması. ınsaellah oyledır.
gecen pazt gunu rahımde bırseyler gorunur gıbıyd.
ınsaellahh rahımdedır de en kotu ıhtıma kurtaj ıle sıyırırız bu ısten:)))
esımle cocuk ısını 1yıl ertelemeyı dusunuyoruz. zaten son dıs gebelıkte de
bunu dusunmeye baslamıstık. belkı belkı.. dıye dıye geldık ama
sımdı oldukca profesyonel dusunuyoruz. benım bunyem
kac gebelık daha kaldırabılır kı???? tamam bunyem saglam ama
saglıklı bır gebelık bıle bır bayanı ne hale getırıyor...
-kı benımmbu halde gebe kalmam olacak saglıklı bebege de
etkı eder...
tabı ıkıde bır hamıle kalmaktan nasıl kurtulurum bılemıyorum.
condom dısı korunmalara da (sahsen) karsıyım...
hıpatıa olan olmustur, dogru soyluyorsun. ıyı de olan olmustur
haberını nıye almak ıstıyorsun?!!! agır ıs mı yapacaksın:)))
sakın ha!!!!
sen 5 temmuza kadar sabret..

coook sagol nısa.
ınsaellah kendılıgınden duser.
betalarım gebelıgın saglıksız oldugunu gosterıyor zaten.
senın de ne guzel dusmus. hakkında hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…