Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

kızlar iğneden sonra ilk adet oldum ama öyle bir adet ağrısı çektimki bu sabah ağrıdan istifra bile ettim normaldede ağrılı adet oluyodum ama bu kadar ağrım olmuyodu acaba diyorum iğnedenmi böyle oldum..

şeymacım bana normal olmadığını ama dış gebelik mi kimyasal mı belli olmadığını söylemişti. ama o zaman testerim 51-77-72ydi. sonra yaptırdıklarım 161 ve 411 yani dış gebelik gibi görünüyo(

evet benimde dış gebelikdi hemen teşhis kondu hastahanede yattım 6 gün gözetim altında tutuldum sonra değerim 800lerdeyken iğne yaptılar hemen değerlerim düştü iğne yapılalı nerdeyse 25 gün oldu hersey normal yani

geçmiş olsun canım normale dönmene çok sevindim.
böyle beklemek ne kadar zormuş...
o yükselme başta olsaymış keşkeee(
ben de ptesi gitcm belki iğne yaparlar bana da.

belki dış gebelik değildir ya değerlerin belki düzenli artar..bekleme süreci zor gercekten ama iğneyide kafana takma bana hiç yan etkisi olmadı vuruldum 800dü değerim 4gün sonra 40a düştü hemen düşüyor yani

merhaba kızlarrrrr ... ben aşılandım ve geldim :):):)... iki yıl önce 8 haftalk gebeliğim kalp atışlarını duyamadığımız için aynı yerde aynı çatalda kürtajla sonlandırılmıştı ..bugün aşılama yapılırken öyle çok dua ettim ki bu sefer tam tersi olsun diye... 5 temmuzda betaya baktırmamı söyledi doktorum baktırırmıyım bilemiyorum.. zaten normalde 3 temmuzda regl olmam gerekiyor sanırım doktor +2 gün gecikme payı koydu...

hipatiacım ayy nasıl heyecanlandım anlatamam inşallah çok güzel olacak herşey senin için.ama baya dikkat etmen lazım kendine.yorulma sakın hamileymişsin gibi bak kendine.
melek değerin yükselmiş.hayırlısı olsun canım.inşallah kendiliğinden sonlanır seni yıpratmadan biter gider.

teşekkür ederimm yol arkadaşlarımmmm ::))))) geldiğimden beri yatıyorum ayağa kalkmadım hala :))) 48 saat süreyle ağır fiziksel hareketlerden kaçınmam gerekiyormuş .. bende çok heyecanlıyım neden bilmem ama içimden sürekli bu sefer olacak diyorum :)) belkim pozitif düşünceyle etkileyebilirim ne dersiniz :)) inanmak başarmanın yarısı ya ... kızlar hepimizin yardımcısı olsun ALLAH umarım her yeni gün hepinizden güzel gelişmeler alırız ...

allah gönlüne göre versin hayatım inş bu sefer olur umutsuzluğa kağpılmadan pozitif pozitif olur valla.

bak benim teyzem bundan 9 yıl önce tüp bebek yaptıracak ve sadece 1 kere yaptıracak kadar paraları var istanbula gittiler o zmaan bun kadar yaygında değil teyzemdeki tutum şu idi bebeğimi almaya geldim yani o kadar motive idi ki hiç olumsuz düşünmedi ve şimdi 8 yaşında bi kızımız var

bende o zaman daha gençim tabi bu konularda tecrübesiz tüp bebeğin kesin olacağını düşünüyodum yani tüp yapınca oalcak gibi çünki teyzem öle anlatıyo idi o kadar motive idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…