Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

tunemi inşallah hakkında hayırlısı olur. kendiliğinden düşer ve seni daha fazla yıpratmaz inşallah.
benim de biliyosunuz en son dün baya bi yükselmişti. bugün belimde hafif ağrılar var. belimin sol tarafında ara ara bıçak saplanıyomuş gibi oluyo birkaç saniye sürüyo sonra geçiyo. unutuyorum sonra tekrar oluyo.
dış gebelikte bu şekilde ağrı olduğunu okumuştum ama kasıklarda diyodu. demekki benim de belimde oluyo. sizde de böyle ağrı oluyomuydu?
yarın tekrar test yaptırcam dış gebelikse inşallah değer düşmüştür. hep değerlerim düşük diye şanslıyım diyodum şimdi birden yükseldi.

semra gatada tanıdığım var senin söylediğin doktor hakkında ben de çok iyi şeyler duydum
kısmet olursa ona da gitmeyi düşünüyorum.
tekrar teşekkür ederim:)

ben dıs gebelıklerımde cok agrılar cekmedım ama yasadıgım sancılar.
bel omuzbası, sırt, sol taraf olmasına ragmen sagdan da gelen sancılar...
yanı anlayacagın bellı bır noktası yok. heee bı de ozellıkle kaburga sonu.
ama her sancı dıs gebelık sancısı degıldır netıcede normal gebelıklerde de
sancı (rahım genıslemesı) yasanıyor...

Merhaba kızlar
Tuğba sagsalim varmistir insaellah.
Yola çıkacakların da (Semra:) yolu açık olur insaellah.
Bir de su askerlerimiz yuvalarına- ailelerine sagsalim
kavuşsa... ''Şehit olmak'' bambaşka birsey ama geride kalanlar...
Rabb'im esirgesin, insaellah son olur...
Bugün düne göre çok çok iyiyim kızlar. Dün bayağı gicik bir durumdaydım
saga donüyorum yok sola donüyorum yok... Önceki gece de zor
uyumuştum. Şimdi tam uykuyla sapasaglamim. Bakalım yarın
beta ne diyecek. ınsaellah tupte değil de rahimdedir. Bir şey daha
istiyorum:))) insaellah kürtaja gerek kalmaz, kendisi düşer:)))
şimdilik isteklerim bu kadar:)))
sizler nasilsiniz?!!!
Pazar pazarr gezin dolaşın tabiiiii
ben evde çıkmama niyetindeyim ama bakalım kendimi tutabilecek miyim?

merhaba kızla remin eçok üzüldüm canım neden böyl eoluyorki nalamdım senin bebiş gelmeyi istemiyor kızlar sohbetiniz çok özledim ama bne kaynnamlardayım yine oğlum hasat astıma çevirmişl eve gidiyorum yakında evde rahat rahat girerim nete insanın evi gibiis yok kendinize iyi balkın

günaydın kızlar.
eminecim değer yükselmiş ama inşallah kendiliğinden düşerde hiçbir işleme gerek kalmaz.bebek fikrini ertelemekle en doğrusunu yapmışınız.vücudunun biraz kendine gelmesi lazım.hayırlısı olsun canım.bellide olmaz korunduğun dönemde hamilede kalabilirsin daha öncedee demiştimya senin çok sıkı korunman lazım :)) ama hiç beklemediğin bir andada sağlıklı bir gebelik olsa ne güzel bir sürpriz olur dimi.allah en hayırlısından versin.
hpatiacım insan sabırsılanıyor elinde olmadan.bir an evvel sonucu bilmek istiyorsun.inşallah o hep beklediğimiz yumurtayla sperm buluşması gerçekleşmiştir.
semra aynen dediğin gibi ya tüp bebekte olmazsa diye korku var içimde ama olumlu düşünmek istiyorum.kızlar birde benim akıntım birkaç ayıdr değişti.renk yok şefaf ama jöle gibi.ondanda tedirgin oldum.rahim ağzında ufak bir yara vardı belki ondan oluyordur.inşallah bir sorun yoktur.
ayşe geçmiş olsun.oğlun hemen iyileşsinde gerisi önemli değil.evine gidince rahat rahat yazışırız yine.
melekim inşallah değerlerin düşmüştür.benimde belimde ağrı oluyordu.hatta değer tam düşüşe geçtikten sonrca belim öyle bir ağrımaya başladıki hangi taraf ağrıyorsa komple vücudun o rtarafı uyuşuyordu bacağıma kadar.korkunç bir ağrıydı.yinede seninkinin dış gebelik olmama ihtimali var hala.inşallah değildir canım bir an evvel geçer gider.

günaydın herkese...
şimdi hastaneden geldim. geçen hafta yaptırdığım testleri başka yerde yaptırmıştım. doktor hiçbir yorum yapmadan bi de burda yaptır öğleden sonra bakalım dedi. laboratuarlar arasında çok fark oluyomu acaba?
neyse işte kan verdim, 1.30-2.00 gibi alıp göstercem. size sonucu yazarım...

dun sabah oldukca rahattım taaaa kı 3'e kadar aman Allah'ım
o ne sancı o ne agrıydı oyle... akabınde (herzaman oldugu gıbı) taze kan...
take kan dıyorum cunku lekelenme gıbı beklemıs kan gelıyordu.
her zaman oyle oluyor zaten agrı gelıyor akabınde kanama baslıyor.
aksama kadar canım cıktı sonra gectı. ama vucudum kasılmaktan o kadar
yorulmus kı elım kalkmadı. eeeeee tabı boyle olacak her gebelık bır sonrakını
daha da kotulestırıyor, vucut daha gucsuzlesıyor o yuzden arkadaslar
epeyyyy bır zaman annelık ıstemıyor bebek-memek amannnn!!!!!
saglıklı bır gebelık olsa da ıstemıyorum. suankı bunyem bebege
verebılecegımın en ıyısını vermeyecektır. normalde benım bunyem oldukca
saglamdır -hem sporcuyum hem aıleden- ne dıye zayıflamıs bır bunyeyle hamıle kalayım kı
o yuzden (fatma ozellıkle sen) annelık yolundakı dualarınızda benı eksık edın:))))
fatmanın da soyledıgı gıbı korunurken hamıle kalma olasılıgım var, aman!!!
bugun beta baktıracagım bana surprız yapar da 10lu rakamlarda cıkarsa, suppper:)
hayırlısı...
melek sen nasılsın?

melek doktorlar bazen bunu yapıyor.
benım doktorumda bır keresınde sonucuma sasırmıstı ve testı baska bır labaratuarda tekrarla
demıstı, tekrarladım sonuc degısmemıstı ama demek boyle bır durum var.
ben yakınımda bulunan ıkı hastanede baktırıyorum sonucları hep aynı.
ama bırı 22 lıra dıgerı 52:)))
sonucunu beklıyorum..
fızıksel durumun nasıl? doktor muayene etmedı mı senı? ultrason falan?

canım çok geçmiş olsun lütfen kendine dikkat et.
doktor beni muayene etmedi öğleden sonra sonuçla birlikte gittiğimde eder heralde diye düşündüm.
ara ara belimde ağrılar oluyo, bide kuyruksokumuna doğru. çok hafif ama. onun dışında bişeyim yok çok şükür.

emine seni çok merak ediyorum mutlaka bilgi ver bize canım;

hiçte canını sıkma evet dinlenmek şuan seninm için en doğru karar tabi doktorun ne diyecek onada bakmak lazım.
çok çok geçmiş olsun

merve sagol.
beta 922ydı bugun.
o sebeple hemen bırseyler yapmak gerektı.
doktor laparaskopı kurtaj ıste sol tupu almak lazım falan fılan detaylı bır sekılde
anlattı. -bu asamayı oldukca ıyı bılıyorum halbukı-
ben amelıyat taraftarıyım ama maalesef bu degere ragmen hıcbırsey gorulmedı.
ne solda ne rahımde.
ben solda oldugunu cok net bılıyorum tabı.
neyse al-hasıl vel-kelam 80'lık methotrexate'ı yedık:))))
ınsaellah beta hızla duser...
melek sen nasılsın sonucu yazmadın? bır komplıkasyon mu olustu?
hastanede falansın herhalde? her ne oluyorsa ınsaellah dogru kararlar verılıyordur
hakkında en guzelı-hayırlısı...

canım hakkında hayırlısı olsun valla çok üzüldüm

yazacak bişey bulamadım ya ayazdım yazdım sildim emine inan inş bundan sonra sağlıklı bir gebelik olur

yoooo merve uzulecek brsey yokkı
ben oldukca mutluyum.
sımdı tek ıstegım betamın hemen dusmesı.
olumsuz gebelık oldugu bellıydı zaten.
cok cok ıyı oldu.
oyle dramatık bırsey yok.
bu gebelık benım ıcın gecen hafta bıtmıstı zaten.
sızın yolunuz (tuplerınız hı hıhı) acık olsun...

eminecim geçmiş olsun.sonuçlanmasının rahatlığını yaşıyorsun en azından.inşallah bir an evvel düşer.yinede kendine dikkat et biliyorsun değer düşerken bile olumsuz etkileyebiliyor.gerçi sen daha iyi bilyorsun ama yinede rahat duramayacağını tahmin ederek uyarayım dedim.
melek sen ne yaptın.test sonucun belli olmuştur.inşallah beklenmedik bir durum yoktur,umarım herşey yolundadır.

tunemi ismin emine galiba çok çok geçmiş olsun canım...
şimdi ilaçtan sonra inşallah tamamen düşer betan o zaman tüpünü almayacaklar dimi?
beni sorarsanız beta dün yaptırdığm özel tup merk de 650, bugün hastanede 596 çıktı. ben de anlamadım düşüyomu yükseliyomu çıldırcam. doktor ultrasonla baktı. erken düşük olduğunu düşünüyorum ama dış gebelik de soru işareti dedi. ama değer yükseldi nasıl düşük olabiliyo diyemedim tabi...

bu arada bel ağrım oluyo dedim o olur önemli değil. şiddetli kasık ağrın olursa gel dedi.
haftaya pazartesi beta yaptırıp sonuçla gel dedi. bu arada haftaya kendisi yokmuş 2 tane asistana göster sonucu dedi. ay çıldırcam 1 hafta içinde acil bişey olursa napcam diye düşünmekten kafayı yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…