Ve... Çok acım yaaaaa
daha bunun ameliyat sonrası acligi var.
Merhaba kizlarrrrrr
ameliyata 12:30 gibi girdim 15'te çıktım
artık hayalim olan tupsuz dalabilecegim hehhe
sagol Merve.
Biraz kendime geleyim sonra yazayım dedim.
Tüpüm inanılmaz dönmüş. Doktor Hanim
methotrexate ile ksinlikle başarılı olamazdik dedi
ceyi izleyeceğim birazdan.
:))
ise yaramaz tupum he?!!
Her ne kadar artık benim tüpüm olmasa da bayağı ise yaradı.
O tup olmasaydı bu kadar tecrübe yaşayabilir miydim:))
çok ise yarar bir tecrübe ya:)))
belli olmaz ılerde tüp notlarımı toparlayip bir kitap yazabilirim
ise yarar o zaman.
Ya ben ne diyorum her zaman;
beyin gücüyle insan kendini oldurebilir.
Umutsuz olursan hücrelerin neden uğraşsın ki??!!!
Ben artık daha umutluyum. Hepinizi anne olarak
göreceğim sonra baslayacagim ben de.
Hepimiz için en iyisi olsun.
Demet sen nasılsın?!
Kanaman arttı mı?
Ağrın yoktu, başladı mı?
merhabalar kızlar ..
eminecim çok geçmiş olsun canım .. inş bütün dışlıklar ve gebeliğe dair bütün sıkıntılar bununlaa son bulur ...bir dahakinde mustafa hilminin ultrsn görüntüleriyle bizlere müjde verirsin canım :)
kızlar bi kaç gündür uğrayamadım topice .. pazar günü annem ve kardeşim geldi yanıma .. e önceki günlerde evde temizlik vardı .. anca yani..
bende hiçbir değişiklik yok ..ctesi muhtemel regl günüm fakat doktorum ayın 5 inde bthcg ye baktırmamı istedi .. tabi zaten sonuç cumartesi belli olur .. ama hiiiç mi hiiiç ümidim yok çünkü hiçbir en ufak belirtim yok ... daha önce 2 hamilelik geçirdim 2 sinde de bu zamanlarda belirtileri çok bariz bir şekilde yaşamıştım... bu ay için çok umutludum ..sorun ne anlamıyorum tıbbi anlamda herşey yolunda e sol da da yani tüp olan tarftada yumurta vardı ve çatladı .. işte gerisi biraz da ALLAHIN istemesi ol demesi ...
ne hissettiğimi bilmiyorum yani bu konuda o kadar taşlaşmış ki yüreğim ne gülebiliyorum ne ağlayabiliyorum... ama şunu da biliyorum ki böyle bağıra bağıra ağlamak istiyorum sanırım içimden geçen bu.. ne kadar zor muş meğer anne olmak öyle hayal ettiğim gibi değilmiş ... ulaşılmaz oldukça daha çok takılıyorum sanırım ...
nette arıyorum hiç belirtisi olmadan hamile olan var mı diye .. sonuç çıkıyor elbette hem de bi sürü ama eminenin dediği bişi vardı ; öyle oldu da ama hiçbişi olmadı , böyle oldu da ama meğer hamileymiş gibi şeyler sanırım pek bize göre değil..
özür dilerim kızlar sizleride üzmek istemiyorum umutsuzluğa kapılmanızı istemiyorum ama inanın kimseye anlatamıyorum içime atmaktan iyice doldum ..zaten uzun süredir bu konuda oldukça sakin davranıyordum ... bir gün patlama olacak ama nezaman bende bilmiyorum...
sanırım artık bu ay siklus sonrası kontrolden sonra tedaviyi falan bırakıcam.. eylül e kadar rölantideyim bu süreçte olur mu bilemem ki biraz zor gibi görünüyor desteksiz.. bünyem yeteri kadar hormonlarla doldu e bende ki ümitlerde tükendi sınırlarda zorlandı ...
kızlar geriye dönük pek okuyamadım sayfaları kusura bakmayın umarım hepiniz iyisinizdir ve herşey yolundadır ... güzel haberlerle gelin olur mu ... en ufak bişi bile umut bizim için ...
kanamam azaldı sayılır aynı adet olu gibi oldum, ağrım yok. yarın beta bakılacak bakalım düşecekmi yine çok merak ediyorum. ya bişey soracam dra soramadım henüz, ne kadar süre sonra ilişkiye girilebiliyor:)(tabiki korunarak)
öyle aslında herşeyin bir zamanı var, hayırlısını dilemekten başka hiçbir şey yapamıyoruzBu arada Demet sakın öyle dusunme
ben evlendim hemen hamile kaldım da ne oldu?!
Bir yıllık evliyim 3 gebelik geçmişim var.
Dış gebelik yaşayanlarda böyle sıkıntılar oluyor
kendisini suçlamak için yer arıyor cogu bayanlar.
Hiiic öyle düşünme dediğim gibi
ben hemen hamile kaldım da ne oldu!
Hakkında hayırlısı
telaş konusuna gelince; ben hep telaş ettim
evlenmeden islerimi bir yıl çocukla uğraşırım diye
seyrek tuttu ama gördüğün gibi benim planımdan
daha büyük plan var. Zamanı gelmeden olmuyor.
Çok denedim
olmayınca olmuyor.
Bu arada Demet sakın öyle dusunme
ben evlendim hemen hamile kaldım da ne oldu?!
Bir yıllık evliyim 3 gebelik geçmişim var.
Dış gebelik yaşayanlarda böyle sıkıntılar oluyor
kendisini suçlamak için yer arıyor cogu bayanlar.
Hiiic öyle düşünme dediğim gibi
ben hemen hamile kaldım da ne oldu!
Hakkında hayırlısı
telaş konusuna gelince; ben hep telaş ettim
evlenmeden islerimi bir yıl çocukla uğraşırım diye
seyrek tuttu ama gördüğün gibi benim planımdan
daha büyük plan var. Zamanı gelmeden olmuyor.
Çok denedim
olmayınca olmuyor.[/QUOTE
canım senin tüpte kitle kaç cm di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?