selam kızlar ;
bugün benim için çok yoğun bir gündü ve ay sonu hedeflerime ve yaklaştım geçtim çok büyük bir iş bağladım falan filan anca girdim nete.
emine annenlere neden söylemiyosun tamam seni anlıyorum bende bazı akrabalara söylemek istemedim kist vardı onu aldırdık falan dedik ama annenlere bence söyle .onları desteği ayrı oluyo canım.
hipaıta canım inş hayırlı haberleri alırsın arkadaşların dediği gibi nedne umutsuzsun bu arada her gebelik bir değil. benim ilk dış gebeliğimde ağızımda metal tadı vardı ve ve ıshal olmuştum ve kasık ağrım son ana kadar yoktu hiç anlamdım.ikincide hiç biri olmadı.sadece kasık bölgemde ağrı vardı .
normal gebeliğimde hiç bir belirtim yoktu hatta 8 hafta kalp atışını dinlemeye gittiğimizde doktora demiştim ki ben bişey hissetmiyorum haniş başdönmesi mide bulantısı bayılma hissi falan oda bundan sonra başlar demişti ve olmuştu
her gebelik farklı hayatım inş bu sefer oldu.olmazsada takma kafana yani seb aşılama yaptın belki daha çok umut vardı ama .bende klomen kullandığım ay iki yumurtam oldu tüpün olduğu tarafta yumurta vardı çatlama iğnedi verildi gün söylendi ilişki oldu hatta regli 2 gün geçti ama olmadı.inanırmısın ikinci dış gebeliğim tek ilişki ve hani yarım yalamalak derler ya öle idi ama oldu .kismet yaşanacak gün ve durum varsa oluyo.
allah nefes verdiyse gelecek merak etme sen .
demet canım sen ne durumdasın. melek ne yaptı acaba merak ettim
ikincide
Evet bu gece oldukça iyi uyudum
zaten Ağrı falan çekmedim hastanenin koridorunda
dün sabah 5km öğle 5km yürüdüm.
Ameliyat esnasında içeri verilen gazın çıkmasına
yardımcı oldu. İlacla o gazi çıkarmaya çalışıyorlar ama
yürümeyi iyi akıl ettim bayağı çabuk hallettim
o işi.
Başka da birsey kalmadı doktor bı gelsin taburcu olacağım insaellah.
Haklisin senin için gecmiyordur günler simdi.
İnsaellah birde bir tutturursun.
Şimdi eve geldim
evim evim guzel evim:))
:))) Merve ben de aksine koşturmak istiyorum
kaç gündür oldugum yerde sayıyorum.
Ufukta tatil var mı bari Merve?
merhaba, size de geçmiş olsun merak ettim sizin bebeğiniz var galiba dış gebelikten önce mi oldu sonra mı.slm kızlar.epeydir giremedim ama neler olmuş şaşıyorum.eminecim çok geçmiş olsun hayatım allah umarım hakkında hayırlısını verir.umarım bölesi senin için daha iyidir.bende bir haftadır çok yoğunum.seyitim geçen cuma iki kasığından birden ameliyat oldu.2 gün hstnede kaldık.eve çıktık ama çok yorucu bir haftaydı.yavrumun ağrıları çok oldu.aglamaktan bi hal oldu bende bu arada epey bi yıprandım tabi.dolayısıyla girip takip edemedim sizleri.yeni gelen arkadaşlar var onlarla tanışma fırsatım olmadı topiğimize hoşgeldiniz kızlr.anladığım kadarıyla sizlerde bizlerle aynı kaderi paylaşıyosunuz.o nedenle çok geçmiş olsun ve allah bidaha yaşatmasın diycem.bu arada fatmacım sen ne yaptın hayatım.yaptırdınmı tüp bebeği.ayrıca sanırım hipatiada aşılama yatırmış.umarım tutmuştur bebiş haberini verirde sevindirir bizi.tatile çıkan arkadaşlarada iyi tatiller diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?