adetim biteli 4 gün oldu yumurtlama günümdemiyim bilmiyorum doktor şuan hamile kalmanı istemiyoruz ilacı iç deyince içtim adetlerim iyicene karısıcak bu ilac kanamada yapıyomus vucudum iyicene sasırcak 1 ay önce iğne hap kanama ..of ya korunurken böyle basımıza gelmesi aklımıza gelmezdişeyma canım yumurta oluşum günlerindemisiniz adetien ne kadar var canım
içme dur bakalım öle hemen vardır bundada bir hayır
adetim biteli 4 gün oldu yumurtlama günümdemiyim bilmiyorum doktor şuan hamile kalmanı istemiyoruz ilacı iç deyince içtim adetlerim iyicene karısıcak bu ilac kanamada yapıyomus vucudum iyicene sasırcak 1 ay önce iğne hap kanama ..of ya korunurken böyle basımıza gelmesi aklımıza gelmezdi
cok dikkat ettim cok komik bişey oldu kondom içimde kaldı ağlasammı gülsemmi
evet mervecim aşılama denemek istemedik sorun tüplerde olunca.direkt tüp bebğe geçtik hayırlısı düşününce heyecanlanıyorum.kısmette varsa hepsi bahane olacak işte.sende inşallah hamilesindir canım.
dış gebelik süresince hep bitsede gerisini sonra düşünürüz diyordum meğer sonrası daha zormuş.bizim topikte maalesef pek bahtsız çıktı.hiçbirimiz kıramadık şeytanın bacağını ayşe hariç.ayşede bebeğinin sağlığıyla ilgili yaşadığı endişelerden koşturmacadan doğru dzgün tadını çıkaramadı.inşallah bundan sonra hepimiz için en iyisi olur.artık birer birer hamilelik haberlerini alırız.tabi en sağlıklısından.
hipatia nerelerdesin test günün geldimi bizi haberdar et canım.meraktayız.inşallah güzel haberlerle gelirsin.ayşeninde bebeği inşallah sağlığına kavuşmuştur.diğer ayşenin semranın hiç sesleri çıkmıyor.derya geldi günüm geçti dedi gitti.kızlar nerelerdesiniizzzzz.
emine hiç değilse yarın hepsi bitecek.kurtulacaksın kaç haftadır uğraşıyorsun yıprandın.yaşladığın yaşayacağın olumsuz gebelik bu olur inşallah allah birdaha yaşatmasın.tüp alınacakmı.eğer alınırsa zaten hemen hamile kalabiliyorsun bence korunmayı bırakınca birkaç ay içinde sağlıklı bir gebelik olacaktır diye düşünüyorum(inşallah)
demet seninde değerin düşmüş gözün aydın.sende bir an evvel atlatırsın inşallah.senin doktorun iğneyle sonlandırmayı tercih ediyor sanırım dimi
sağol canım düştü bakalım, evet benim dr iğneyle eritmekten yana ama bugün düşmeseydi laparoskopi yapılacaktı. inşallah bundan sonrasında normal bir gebelik yaşarız hepimiz.
ilaç hariç 2900 hastanenin fiyatı birde ilaçlar var ama doktorum sağolsun okadar yardımcı oluyorki.kaçkere gittik muayene ücreti bile almadı ve tedavi sırasındada fiyat konusunda ellinden geleni yapacağını söyledi.antalyada fiyatlar biraz daha makul ama istanbulda insanlar 7000-8000 den bahsediyor allah herkesin yardımcısı olsun.maddi manevi bşrçok şeye katlanıyorsun ve sonunda yarı yarıya hatta daha düşük ihtimal var.en basit sorun yaşayanlarda bile birkaç embriyo tarnsfer ediliyorken %60 şans veriyorlardı şimdi tek embriyoyla heralde %30 a falan düştü.tabiki zamanı geldiyse allah yoktan var eder.o yüzden şimdilik içim rahat kısmet diyorum.ama başlayınca böyle düşünmek kolay olmayacak.
canım kismet işi haklısın alah gelecğin nefesini veirise zamanıda geldiyse olur.ama
yinde de tek embriyo işi banada çok mantıklı gelmiyo yıllarca bebek özlmi çekiyoruz ve belki maddi olarak okadar deneme şansımız olmaya bilir ve ikiz gebelik yapılabilecek durumda ise neden tek bebek olsun değil mi yine özlem bitsin bebekler olsun değil mi taman ben 5 falan koyular ve 4 düz falan oluyo onu anlıyorum ama 2 tane konmalı en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?