Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ayşecim gebelik yoksa bile inşallah olumsuz bir durumda yokturda adetin gelir hemen.hayırlısı olsun canım.
semracığım 2 tane donmuş embriyomuz var.birdahaki adetle başlayalım diyorduk ama belki erteleyebilirz.kendimizi ne zaman hazır hissedersek o zaman başlarız.dondurulmuş olunca hem maddi hem manevi daha kolay oluyo.çok ilaç kullanmıyosun.sadece transfer yapılıyo ve ağır olmayan birkaç ilaç kullanıyorsun.

iyi bak fatmacım, umutlar önümüzdeki aya.bakarsın beraber kalırız.benim bu adette kan tahlillerim yapılacak eşimide sperm testi.sanırım (sen daha iyi bilirmisin fatmacık) bi sonraki ay başlanıor.hayırlısı hakikataen.

yok cnm ya alıstım artık kabulllendmde takmıyorum artık bu aralar cok yogunum malum fındık basladı yemek yapıyorum evde oglene kadar evi topluuyorum fln ogleden snrada fındıga gidiyorum aksam oluncada zor yataga atıyorum kendimi fırsat buldukca giriyorum yinede

tuğbacığım ilkinde ilaçlar hatta yaptırdığımız kan testleri dahil hepsi 4000 tuttu.diğer illere bakarak oldukça uygun bir fiyat bu.tabi rapor alınca yada devlet hastanelrinde yaptırınca daha düşük fiyatlarda oluyordur.bana doktorum birden yüksek dozlar yüklemedi.hatta son 2-3 gün ilaçlarım yetmedi.sağolsun yenisini aldırmadı kendilerindekinden verdi.yoksa koca 1 kutu almak zorunda kalacaktık.dondurulmuşlala deneyincede sadece transfer ücreti veriyorsun.oda sanıyorum 1200 civarı bişey.zaten ilaçta kullanmayacağım için yapacağızmı tek masraf bu olacak.şükürler olsunki dondurulacak kadar (azda olsa) embriyomuz oldu.sitede bakıyorum 55 tane yumırtası olan var kızlar.okuyunca inanamadım.ama tabi buda iyi değil.böyle oluncada rahatsızlnıyosun ve tarnsferin erteleniyo.çok tehlikeli bir durum.ama insan inanamıyo nasıl bu kadar yumurta olabilir diye.15-20 tane dondurulmuş embriyosu olanlarda var.zaten 5 yıl saklanabiliyor donmuş embriyolar.bizimde 2 tane ama dediğim gibi bunada şükür.hiç olmayadabilirdi.bizim için yeniden umut olacaklar inşallah.

Insallh cnm hatta bu sefer daha az ilac fln kullanacagın için daha iyi de olabilir aslında embriyoları bi sonraki ay koysalar dahamı iyi olur diede geldi simdi aklıma

Semra "ne yapacaksın" diye sormussun ama biliyorsun ben
bebek isiyle ilgilenmiyorum. Zaten henuz ameliyatın etkisini
yokedemedim. Ama oldukça spor yapıyorum. Kas kesilmesi olduug
için benim sag tarafta düşüklük var, neyse iste spor mpor halletmeye
çalışıyorum.
Tuğba sen yine kayınvalidene mı gittin?! Sakarya'ya. Eee sen istde
az kalıyorum, niye?!!
Fatma biraz vicdan yaptım ben insaellah yersizdir. Benim üst üste
dış gebelik yasamam mı sana "yine dış gebelik yasıyorum"u
hissettirdi?!! İnsaellah sebep olmamisimdir.
Bir de hemen duşun hiç embriyoları bekletme derim, nacizane.
Sonra kaç ay üst üste erteliyorsun.
55 yumurta mı?!!! Yok artık. Bu 55 yumurta, menopozu 55 ay one çekmek
demek olmuyor mü aynı zamanda???

emineciğim olurmu hiç öyle düşünme.tamamen kendimle alakalı.hepsi üst üste olunca ağrı,kanama kesin gözüyle baktım dış gebeliğe.ama neyseki yersizmiş korkularım.
erteleme konusunu aslında bende çok istemiyorum ama eğer kendimi güçlü hissetmezsem belki sadece 1 ay erteleyebilirim.hayılrsı bakalım.
çok yumurta olması kesinlikle iyi değil.menapozuda yakınlaştırıyor.sonuçta yumurta sayımız doğuştan belli.pko lu olanların genelde yumurta sayısı böyle çok oluyormuş.herşeyin fazlası kötü işte.

Bugün, ikinci gebeliğimde kendisinin de hamile olduğunu
öğrendiğim bir tanıdığım dogum yaptı. Yani ikinci bebeğim de
doğmak uzere(..... hayat iste... Ama kızı oldu:))) erkek olsa
iyice gicik olurdum:))

emineciğim 2.mustafa hilmi kucağında olacaktı yani.hayat çok garip değilmi.şimdi bir haber geldi.bizim bir müşterimizin 3 yaşındaki kızı kan kanseriymiş ve onun için kan aranıyordu.tamda benim kan gurubum 0rh+ vermeyi çok istedim ama bu hafta test için 3 kez kan verdim ve şuan adet dönemindeyim.zaten gitsemde benden kan almazlardı bu durumda.ama okadar üzüldümki.evlat sahibi olamamak zor bir sınav ama evladın olupta onunla sınanmak dahamı zor.

Elbette insanın evladiyla sinanmasi daha zordur. Rabbim kolaylık-şifa
versin insaellah.
Ramazan'ınız mübarek, bereketli, hayırlı ve guzelliklerle dolu olsun,
insaellah kızlar!!!!
İnsaellah hakkıyla değerlendiririz...

selam emine nasılsın canım merak ettim baktımneler yapıyorsunuz diyee
sen kimyasal gebelik yaşamıştın yaa nasıldı bilgi verebilirmisin

Merve yine herzamanki gibi regl günümde regl gelmemiş ve ben
hemen test yapmıştım 5 çıkmıştı iki gün sonra 11 iki gün sonra
7 ve ben regl beklemistim çok sürmemis hemen kanama baslamisti
bir hafta sürmemişti gebelik.
Niye hayrola??? Bir durum mu var. Yazmamissin, merak ettim şimdi!
Tuğba insaellah sonuc seni tatmin eder, dualarım seninle...
(o zaman esimin de KPSS sonucu yarın açıklanacak, formaliteden girince
takip de etmiyor insan)

günaydın kızlar.hepinizin ramazanı mübarek olsun.hayırlara uğurlara vesile olsun inşallah.
tuğba inşallah kpss de gönlündeki neyse o olur.bizide haberdar et sonuçtan.benimde yeğenim girdi heyecanla onun sonucunu bekliyoruz.sende istediğin gibi bir sonuç alırsın inşallah moral olur sana.
merve kimyasal geeblik geçridiğindenmi şüpheleniyorsun. varsa bir durum inşallah normal gebeliktir.

Fatma senin de ramazan'ın mübarek olsun hayırlı olsun...
İnsaellah sagsalim bayrama kavusuruz....
Bu sıcakta Rabbim kolaylık versin..

merhaba kızlar doktordan geldim malesef gebelik yok ama karnımda mayi sıvı var denildi doktora daha göstermedim mayi sıvı nederi kızlar acill

mavi sıvımı allh allh ilk kez duyyorum vala daha neler duycaz acaba e mavi sıvı dedide acıklama yapmadımı sormadınmı doktora ne yapacakmısınızzz

heyecanlandım bu arada hepinizin ramazanı mübarek olsun 1 saat kaldı insalh sonucum bekledigim gibi gelirde az rahatlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…