Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

tubacım hadi bakalım. sonunda farklı konuda olsa da olumlu bir sonuç duyacağız sayfamızda.herşey gönlünce olsun.

bend eyani sıvı avr anlamdım ama ultrasoncu bayan yeni beir gebelik gibi ama hcg 05 çıktı kendi doktorumu aradım o sıvı yeni yapışacak gebelik olabilir dedi ilaç alma geç dölnem efalanda filan ama bne innamıyorum olsa çıkmazmıydı kanda

ayşecim enteresan bişey ya.bende ilk defa duydum.ama gebelikle ne ilgisi varmışi.bide geç döllenme bile olsa kaç gün geçti üstünden bu kadarda geç belli edermi kendini.doktorla neden görüşemedin.kist yokmuş ama en azından değilmi.buda iyi bişey.gebelik yoksa inşallah en kısa zamnda adet olursunda kafan arhatlar canım.
tuğba hadi hayırlısı inşallah gönlünden geçen olur.

Mavi sıvı?!! Yok artık!
Tuğba sonucu hemen yaz, insaellah Seni tatmin edici bir sonuc olur.

site coktü ya offff offfff ayse o nasıl bişimymiş analamdım gitti ya hakkında hayırlısı olsunn

sonucta gec dolenme yumurtanın gec olusmasıyla oluyor en gecde adetn 21. günü olusrmus yani senn suan en asagı 50 fln cıkması lazmdı kanda

merhaba canım geç oldu ama ablam ın değeri 13 çıktı biz ailece gebe kalmaya çalışıyoruz:))
bugün regli olmuş bekliyorduk zaten neden olur diye düşündük sadece

Merveeeee meraktayiz....

kısaca ben değilim ablam

sonucta gec dolenme yumurtanın gec olusmasıyla oluyor en gecde adetn 21. günü olusrmus yani senn suan en asagı 50 fln cıkması lazmdı kanda

ferhatt nick li arkadaşım bence bu durum çok garip sen hastanade iken sonucu alıp eve gelme bence tam olarak öğren nedir ne değildir öle gel ben ilk defa duydum tabii olabilirde ama 50 gün geç döllenme olmaz yani sıvı nerdeymiş nasıl bir sıvıymış genelde bu olurmuymuş bence doktora sor bizede açıkla bende meraklandım

aslında kızlar size yanlış anlatım galiba mayi var dedimn mayide sıvı demekmiş öğrendim rahim kalınlaşmış ve sıvı var doktor belki adete yakın gebe kalmışsındır ondan yeni oluşmuştur bekle diyor ilaç alma kafam kaıştı ne yapacağımı bilmiyorum bugün adetin 42 günü oluyor adete olsamda kurtulsam off of

En sanssız senelermden birini yasıyorum gecen seneye gore netlerm 84 yapıyordu bu sene 79 geldi insallh atanırım ya cok yoruldum rabbm su mubarek günde duysun sesimi ne meslek ne cocuk elde var sıfır yinee

Tuğba üzüldüm ama sen üzülme.
Bir bakarsın en güzel yerde is bası yaparsın.
İnsaellah hakkında hayırlısı olur...
Su mübarek günlerde gönlün hayırlı olana,
hayırlı olan gönlüne layık olur insaellah...

cnm nerde esm srrte bi ucra koyde bizim okulun 3 sınıfcı acıgı var ama atanırsa ücretlide yapamm offf offf

En sanssız senelermden birini yasıyorum gecen seneye gore netlerm 84 yapıyordu bu sene 79 geldi insallh atanırım ya cok yoruldum rabbm su mubarek günde duysun sesimi ne meslek ne cocuk elde var sıfır yinee

hayırlısı olsun canım ben de 78le bitlise gitmiştim en güzel öğretmenlik günlerimdi her işte vardır bir hayır

cnm onda bir hayır vardır bunda bir hayır vardr biri olsada digerini unuttursaydı en azından demi ... hata bnde düstüm bi cocuk derdine iste hem iş ten oldum hem saglıktn.. olmuyosa olmuyodr niye bu kadar taktım hele bi atan sonra cocuk olur demi yok ah ah simdi cok vuruyom basımı da gecti 1 seneme daha mal oldu

valla bilmiyorum hayat zor 2 sene once aynı netleri esim yapmıs adam 84 aldı bn 78

tuğbacığım bu puanlada atanabilirsin belki.genel sınav sonuçlarına göre yapılmıyormu atamalar.yani sen gelmesi gerekenden düşük aldıysan herkes için aynı şey geçerli olmuştur.sanırım branşın sınıf öğretmenliği.değişiyormu bilmiyorum ama benim arkadaşımın branşı ana okulu öğretmneliğiydi senden düşük puanla ve daha önceki yıllarda girdiği kpss puanıyla bu sene antepe atandı.inşallah seninde hayırlısyla ataman yapılır canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…