Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Ama Tuğba daha çok bu taraflara gelmek istiyor, sanırım?!
Yoksa yanlış mı anladım?
Hayırlısı diyemiyorum (kızıyorsun)
üzülme...

tuğbacım sanırım birazda torpil olması gerekiyo.kim ne derse desin.düşük puanla atananları biliyorum. yinede sıkma canını.birde kafanı bunla meşgul edersen hayat çekilmez olur diye.benim odtü ark.larım iş bulamıyo şu türkiyede.boş verrr.su akar yatağını bulurrr.

tuba öyle deme belki oradaki çocuklarında sizin gibi öğretmene ihtiyacı vardır herşeyde vardır bir hayır

Cnm ordaki cocuklarında ihtiyacı var tabi biliyorum ama bnm derdim bak sirrteki doktrun dıs gebeligi taa 10. Haftaya kadar anlayamaması bnm cocuk umutlarımı tuketti bnm sorunum sirrte yasamak degilki saglık sıkıntısı

evet ayse (ferhatt) sen de haklısın.
yalnız herkes bır yere kadar sosyal sorumlulugu ustlenır. saglık cıddı bır mesele helekı bızım gıbıler ıcın.
ınsaellah gonlune gore olur..
10.hafta ne demek yaaaa.. desene ben orada yasasaydım, ölmüştum..

kızlar ya bakıyorum yine pek bi değişiklik yok.her açışımda acaba müjdeli bi haber varmıdır ümidiyle bakıyorum ama malesef sevinemedik hala.rabbim hepinize tez zamanda anne olmayı nasip etsin.ayşecim merak edip internetten mavi sıvı nedir diye baktım.o sadece rahim filmi, esnasında tüpleri açmak için verilen bi sıvıymış.sende geçen ay çekilmedinmi bu filmi.içerde bu sıvıdan kalmış olmasın.ama rahmin kalınlaşması ve içerde sıvı olması benim bildiğim bi gebelikte oluyo.değerin çok düşük ama umarım tez zamanda hızla yükselip sağlıklı normal bi gebelik yaşarsın arkadaşım

merhaba kızlar ben en son dün kan testi yaptım negatif ve bugün iftardan sonra fartual alacam en azındanadet olayımda rahatlayyaım işalh adet olamam diyordum şimdi ise olayım diye dua ediyorum hayat ne tuhaf bven doktordayken bir bayan gebeydi aldıracam diyordu istemiyorum ağlıyordu ben ise gebe değilim diye üzülüyordum dedim niye ALLAHIM onun yerine bana verseydin ama öbe öbe yüce rabinmde bildiği bir şey varır işalhh hepizimde en kısa zamanda sevinecez işalhhhhhhh

ayşecim ya benim kafam karıştı sen zaten daha yeni kan testi yaptırmadınmı orda 5 çıkmamışmıydı.doktorda bekle demişti.şimdi kaç çıktıki söktürücü alayım diyosun.belkide kimyasal gebelik yaşıyosundur

ayse (ferhatt) adet sokturucu kullanmasan???
bılıyorum gereklı oldugunda kımyasallara basvurmak gerekıyor ama ne bıleyım,
yıne de bıraz beklesen? sen bılırsın tabı...
bu ay su faturası alır basını gıderrr... zaten su ıcınden cıkmam, aıleme de esıme de
"sudan cık artık" dedırtecek kadar dus alırım. (eee gunde en az 2-3 tane dersım oluyor
havuz oncesı-sonrası dus almayayım mı? sabah kalkınca aksam yatınca dus almayayım mı?)
sımdı ben de korkuyorum, ya bu ne gıcık bır sıcak... ben sureklı sudayım ya sız neler yapıyorsunuz...
e tabı klıma var ohhh pufur pufur:) bu ay sua faturasını gelmeden yatırayım:))
hadı bır konu acayım; "takıntılarınız var mı?"
benım var... benı gercxekte tanısanız hıc yakıstırmazsınız ama maalesef takıntılarım var..
-camasır; denemek ıcın bıle gıyılse hemen camasır sepetıne gıder. ,(esımle bu konuda derııın bır muhabbet ıcındeyız hehehe)
-dısarda bardaktan su ıcemem (pıpet falan tasırım) evımde ıctıgımbardagı bır daha dolduramam yenı bardak alırım.
-dolaptan aldıgım (yıkanmıs) mutfak malzemesını (bardak tencere tava vs..) calkalamadan kımse kullanmaz ama ben ıcme suyuyla calkalamadan kullanamam.
-sebzelerden meyvelerden hıc bahsetmeyeyım...

bunlar ve bırkac sıvrı seyler daha var. etrafımdakıler benı cok yargılar bu konuda cunku bu takıntılar yakısmıyor bana. yanı oyle "mıy-mıy-mıy" bır tıp degılımdır az-cok tanıyorsunuz artık benı. ama maalesef boyle seylerım var. heeee tıtız mıyım. yoooo! tıtızlık hastalıgı falan degıl bu, boyle gelmıs boyle gıder bır durum.
eee sızın var mı? ınsaellah vardır:)))

cnm benim ya ne güzel konu açmışsın.ben pek takıntılı deilimdir aslında.aşırı relaxımdır.bikaç takıntım var tabi.bağırsaklar hasta olunca benim takıntılarım tuvaletle ilgili oluyo tabi kaydirigubbakcemile3 mesela tuvalete oturmadan önce daha öncesinde kendim oturmuş bile olsam klozet kapağını oturağını flan güzelce temizler tekrar öle otururum ve tuvaletten kalkar elimi yıkar bidaha tuvalete otururum ve oturmadan yine hgeryeri temizlerim kalkar elimi yıkar yine aynı şeyleri tekrarlarım ve saatlerce elimi yıkar temizlenmemiş hissederim yani benim tuvaletten çıkışım bi yarım saati falan bulur.eşimle beraber olmadan muhakkak tuvalete çıkarım olmasada tuvaletim gelmiş gibi hissederim kendimi akşamlar yatmadan muhakkak duş alırım veya dışarıdan geldiysem.ve aşırı hayvan takıntım vardır çok severim bi o kadarda biyerime değecekler diye acayip tırsarım.bi yerde kedi köpek varsa o ortama gremem.heleki köpek sokakta görsem yolumu uzatacağımı bilsem yinede yolumu değiştiririm.uçan hayvanlkarın özellikle kelebek çekirge anafel vs.gibi büyüklerinin bulunduğu ortamda uyumayı bırakın oturama bile.çığlık çığlığa kaçacak delik ararım.bu huyum eşimi çıldırtır ve sürekli tartışma konularımızdan biridir.vede eğer bebişlerim birinde bişey görüpt özendilerse ve o kişide o şeyle oynamaktan çocuklarımı mahrum bıraktıysa muhakkak aynısı hemen gider alırım alamassamda hırsımdan çatlarım ama en geç bikaç gün içinde ne yapar yapar alırım benim aklıma gelen takıntılarımda bunlar kızlar

benimde takıntım biri elbisemi giyerse artık giyesim yok yada başkası benim giib aynı bir şeyi alırsa yine kulanamam daha varda şimdi çok susAdım eh emine niye sudan bahsediyorsun ee iftara n eyemek av rsöyleyin

ayse (akımera) relaxım dedın ama senın de masaellahın var:)
tuvalete gırmeden (evımde) ben de tuvalet kagıdını ıslatır klozetı sılerım ama bu normal bırsey.
benım takıntılarım yogunlukla su faturası getırtecek tarzda:)))
eee cocugumuz olmadıgından bızde oyle cocuklarla alakalı takıntı yok:)))

bır cok hareketımın takıntıdan kaynaklandıgını soyluyorlar (esım ozellıkler) ama bence herkesın
farklı yasam seklı var ve bır cok ınsana gore degısık olabılıyorsun. yalnız camasır konusunda
takıntılı oldugumu bılıyorum cunku bazen kendı kendıme de "yapma boyle" dıyorum. ama
yapıyorum, zaten takıntı; kendını engelleyememek gıbı bırsey.
esım artık dolabın onunde duruyor "ne gıyeyım" dıye bana soruyor. alıp deneyemıyor. bazen
odaya grıyorum cabuk hareketlerle bırsey yapıyor ama malum ben hemen anlıyorum,
bırseyı deneyıp dolaba tekrar gerı koydugunu. ya bır ınsanın uzerıne gecırdıgı bırseyı bır daha dolaba
koyması sacma degıl mı? o camasır artık pıstır ya.. degıl mı ama?

aaaa bır de camasır suyu!!!! camasır suyu ıle temızlık yapılmıyorsa o temızlıgı hıc saymam.
ılk hamılelıgımde, camasır suyu kullanamayacagım dıye cok uzulmustum ama... malum uzun surmedı..

kızlar allah kabul etsin oruçlarınızı.malesef ben bu senede tutamıycam.zaten 4 senedir tutamıyodum.bu sene o kadar özlemişimki oruç tutmayı niyatleneyim dedim ilk günü.o kadar hastalandımki kendimi hastanede buldum aşırı karın ağrıları mide ağrısı kusma kanlı ishal derken.bi gidip saframdaki taş azmış.hastalığım azmış.safrayı almak gerekiyomuş.doktor ameliyat dedi.dedim şimdi olamam.en geç 3-4 ay içinde olman gerekli dedi.şimdilik ağrıyı dindirsin diye antibiyotik verdi 12 saatte bir alıyorum kendi ilaçlarım var tabi günde 9 tane sabah akşam lavma derken bu senemde kaldı böle.çok canım sıkılıyo ama allah nasip etmedi malesef.allah szinkileri kabul etsin inşallah

bu arada eminecim bende malesef çamaşır suyu kullanamıyorum.benim eşiminde çamaşır suyu takıntısı var kesinlikle kokusuna tahmmül edemiyo ne evde ne üstümde.hamen kavgaya başlıyoruz.o yüzden malesef çamaşır suyu olmadan yapıyorum temizliğimi :)

ayrıca llahtan sana benimki gibi koca düşmemiş.üstündeki kıyafetleri en az 2 giyer pantolonunu 5 gün hiç çıkarma ve haftada bir yıkamana bile izin vermez neymiş eskiyomuş ben acayip sinir oluyorum sürekli tartışma ve inatlaşma halindeyiz.sadece cumadan cumaya pantalonunu değiştirir düşün artık.bırak bi giydiğini hemen banyoya atmayı 3 gün giyip atmaya kalksam onun kavgasını yaparız.namaz kıldığı için pis değildir asla ter kokmaz kıyafetlerini temiz tutmaya çok dikkat eder ama bana yinede pis gelir o kıyafetler gözüme batar ama malesef haftası dolmadan pantolonlarını yıkayamıyorum arkadaşım onunda öle tuhaf takıntıları var işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…